Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Grétina humanitárna flotila s materiálnou pomocou pre Gazu. Len kde sa podel ten materiál. Ako som písal nedávno, tupelo, ktoré vedome/nevedome robí propagandu pre Hamas.
https://x.com/MosabHasanYOSEF/status/1973839555326587056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1973839555326587056%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 17:27:25
04
to fakt? nestaci triki co nabehne na kazdu blbost? som myslel, ze mas viac rozumu a fakt by ma zaujimalo, co take ti ta mlada baba spravila, ze jej tu opakovane nadavas do tupela, hovori to skor nieco o tebe ako o nej

Israel is paying influencers $7000 per post
https://responsiblestatecraft.org/israel-influencers-netanyahu/
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 18:25:03
00
ze greta je vychcana je jasne uz nejaky piatok.
nezabudnem na otazku novinara, ze preco nechodia strajkovat proti ropnemu priemyslu aj do ruzzka alebo ciny (co su top producenti znecistenia), jej reakcia bola len koktanie...
grin-dil uz asi nevynasa tolko, tak hop povozit sa na dalsej vlne co je momentalne trendy... teda palestina :tmi:
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 19:00:29
00
jasne, nic nerobi, je zle, nieco robi, tiez zle, a este si zakonspirovat, famozne 🤌
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 19:18:56
00
keď handry podrezávali hrdlá ženám a deťom prečo ju nebolo počuť aj s tebou ? ... boli by ste dobrá dvojica
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 19:52:15
08
Za dva dni je výročie. Dúfam, že IDF má opäť pre Hamas odpad niečo špeciálne pripravené. A tie náreky naprieč tou európskou ľavicovou proHamas bandou sa už teším.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:05:48
01
acohentizmus ako vysity, resp. argumentacia na urovni mojich deti, radsej budem dvojka s tou mladou slecnou, ako s autokratom, ktoreho caka sud v Haagu… btw, tvojou logikou, kde si ty? ked teraz strielaju Palestinske deti?

nareky EU lavice, od teba ma to vobec neprekvapuje, po tom co tu siris za hoaxy, v Amsterdame vcera protest 250tis ludi, den predtym v Rime podobny pocet, urcite vsetci lavicova banda ze?
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 05:14:29
00
arrow_leftmirec16 napísal:
acohentizmus ako vysity, resp. argumentacia na urovni mojich deti, radsej budem dvojka s tou mladou slecnou, ako s autokratom, ktoreho caka sud v Haagu… btw, tvojou logikou, kde si ty? ked teraz strielaju Palestinske deti?

nareky EU lavice, od teba ma to vobec neprekvapuje, po tom co tu siris za hoaxy, v Amsterdame vcera protest 250tis ludi, den predtym v Rime podobny pocet, urcite vsetci lavicova banda ze?

Mal si si radšej pozrieť dokument Masaker na festivale čo dávala ČT2 včera pred polnocou. Možno by si pochopil čo za odpad tu obhajuješ. Tam nájdeš presne to o čom tu stále píšeš, bezhlavé strieľanie detí a mládeže. Unášanie, podrezávanie, lynčovanie presne to čo sa tebe tak páči a čo tu stále pripomínaš. Všetko to máš autentické videá, nie tie inscenované videjká čo predvádza palestínske filmové štúdio a čo už bolo veľakrát vyvrátené, že je hrané.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 08:56:30
01
si schopny pochopit jednoduchu rovnicu: Hamas nie je Palestina?

dokument som videl, tak ako som aj nedavno videl dokument No Other Land (Oscar za naj dokument v 2024), mozno si pre zmenu pozri ten, ako spravnemu rasistovi a podporovatelovi apartheidu sa ti bude urcite pacit
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 09:16:52
01
Majú tam Hamas z jediného dôvodu, že ho podporujú, sú mu nápomocní, bojujú v ich radoch a hlavne nikdy proti nemu ako Palestínčania neprotestovali a odovzdali mu vládu nad svojou časťou krajiny. Je to rovnako Palestína ako je Fico u nás rovnako slovenský premiér, ktorý dostal podporu u voličov už niekoľkokrát za posledných 19 rokov. Takže iba znášajú tie následky, ktoré im Hamas svojou činnosťou vytvoril. Presne ako my znášame na Slovensku to čo si zaslúžime a to decimovanú ekonomiku, rastúcu korupciu, kriminalitu a nekompetentnosť vo vláde a na ministerstvách, kolabujúce zdravotníctvo, infraštruktúru a sociálny systém. Každý máme čo sme chceli.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 09:36:14
05
takze v tejto logike sme vsetci smeraci a ficovci?

ale uz ked tie protesty spominas, napr.: Anti-Hamas protests in southern Gaza enter third day
https://www.bbc.com/news/articles/cyvmmr154v2o.amp

a toto je casto nasledok: Hamas accused of brutal crackdown on protesters in Gaza
https://www.abc.net.au/news/2025-06-02/hamas-accused-of-brutal-crackdown-on-protesters-in-gaza/105348408
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:15:08
00
au keď vidím tie mentálne havárie na poslednej strane tak sa vlastne niet čo čudovať kam sme sa ako spoločnosť dopracovali ... ale iné som pôvodne chcel, iba pastnut link na článok od pandrlaka, od ktorého by som vyvážené zhodnotenie ani nečakal ...
https://www.aktuality.sk/clanok/fiiF3a7/plan-donalda-trumpa-na-ukoncenie-vojny-v-gaze-je-dobry-preco-komentar-borisa-zalu/
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 16:47:59
00
Ja by som mu nasral ....
Slovenských Srbov sa nezastali ...

Slováka, ktorého zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom

Slováka, ktorého na propalestínskej humanitárnej flotile zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom.

Na palube lietadla ministerstva obrany SR sú aj ďalší deviati zadržaní aktivisti z iných krajín.

Peter Švestka sa plavil na lodi Hio smerom k Pásmu Gazy, aby spolu s ďalšími aktivistami na vyše štyridsiatich lodiach prelomili izraelskú blokádu enklávy. Izrael obsadil lode aktivistov a následne ich previezol do detenčných zariadení v Izraeli.

Časť z nich v pondelok deportovali z krajiny do Grécka a na Slovensko.

„Slovensko poskytlo svoje kapacity na návrat ďalších deviatich zadržaných občanov Holandska, Kanady a Spojených štátov amerických, čím sme opätovne potvrdili pozíciu rešpektovaného a spoľahlivého partnera,“ uviedol šéf slovenskej diplomacie Juraj Blanár. Tento krok podľa ministra ukazuje, že Slovensko je schopné flexibilne reagovať na krízové situácie v zahraničí. (SME)
www.sme.sk/minuta/23553789/slovaka-ktoreho-zadrzal-izrael-prevazaju-domov-vladnym-lietadlom
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 17:16:49
03
to bude mentalny atlet, jak ten co emigroval do ruzzka :D
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 18:18:40
04
Asi preto, lebo je vzácny... Aj busta mala eskortu
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 19:00:01
01
keyboard_arrow_up