http://www.nytimes.com/interactive/2011/03/12/world/asia/20110312_japan.html#17
http://www.nytimes.com/interactive/2011/03/13/world/asia/satellite-photos-japan-before-and-after-tsunami.html?hp
posledný komentár: 11. 11. 2014 o 16:56
posledný komentár: 11. 11. 2014 o 16:56
http://adam.cas.sk/clanky/9380/amerika-vypustila-tajny-raketoplan-ide-o-najmodernejsiu-zbran.html
ty by si si mal práve odlepiť nos od monitora a nečumieť tolko na internet, začal by si trochu triezvejšie uvažovať.. ono v skutočnom svete sa fakt občas stávajú aj náhody a niektoré veci sú pre zem prirodzené..
Obnoviť elektrinu sa snažia z vonku až teraz lebo to nieje tak nednoduché.. komplet vedenia sú postrhávané.. čo posrali sú tie diesle
- Hitlera nefinancovali Rotschildovci, on si na zbrojenie zarobil zberom ovocia v Taliansku
- Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley, John Kennedy ......vsetci styria sa zastrelili sami, pretoze ich uz nebavil zivot
- Vietnamci si vlastne deti polievali latkou Orange a napalmom, pretoze ich bavilo sledovat ako kricia bolestou
- Japonci si nechali vybuchnut atomku v Hirosime a Nagasaki, pretoze chceli vidiet ako im zlieza koza z tela
- vsetci diktatori sa zhodili sami, zinscenovali si vlastny puc, pretoze im bolo luto, ze ich krajina nie je vyciciavana amerikou
- Irak, Afganistan, Kosovo bolo oslobodene len preto, aby ich obyvatelia zili lepsie a este im tam aj doviezli ropu z USA
- Fico, Meciar, Miklos, Slota .....oni pracovali ako gastarbeiteri v Nemecku a tazko zarobene peniaze nosili do statneho rozpoctu aby pomohli Slovensku
- maturity nikdy neunikli, maturanti su proste jasnovidci
- Miki Cernak nerobil nic zle, to si vsetko vymyslel aby bola sranda
- atd, atd .....
"Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?" (Bruce Willis)
Ten Hitler ma dostal.
no ja by som to medium "zvedavec" premenoval na "zufalec", pretoze to, co oni produkuju je nielen paranoja, ale sialenstvo
OMG, prečo má niekto potrebu vyjadrovať sa k veciam o ktorých nemá ani elementárnu predstavu a informácie čerpať z takých kvalitných zdrojov ako "zvedavec.org"?
Co sa tyka "zvedavec.org" nerozumiem prevadzke takychto stranok kde sa naraba s domienkami a nie s realnymi faktami. Toto predsa hranici so sirenim poplasnych sprav
angel... k tomu plagiatorstvu... nejak som sa nedopatral k autorovi toho citatu( ani som moc nehladal hehe ) ale pacilo sa mi to a pekne to vystihlo to co som chcel povedat
1:23:44 Regulačné tyče, ktoré majú reaktor zastaviť, sa dávajú do pohybu, je však počuť údery. Operátori vidia, že sa tyče zasekli. Palivové trubice sa pôsobením zvýšeného tlaku pary deformujú.
1:24:00 Test beží už 56 sekúnd. Tlak v reaktore je už tak vysoký, že praskajú palivové články a úlomky padajú do chladiacej vody. Tá sa mení na paru, tlak v trubkách rastie a tie praskajú. Výbuch pary dvíha tisíctonové oceľové veko reaktoru – prvá explózia. Z reaktoru začína unikať rádioaktivita, dovnútra sa dostáva vzduch.
Nie je tu dostatok kyslíka a začína horieť grafit. Kov palivových trubiek reaguje s vodou. Vzniká tak sodík, ktorý vybu***** – druhá explózia. Horiace trosky reaktoru vyletujú do vzduchu a dopadajú na strechu susedného, tretieho bloku.
uz tu prilis vela OTeckujem hh
Ako to je realne s tym "oblakom," s ktorym ma na kazdom rohu strasia... alebo takto sa spytam... ake velke mnozstvo by muselo byt vypustene do ovzdusia aby som sa toho realne mal bat
viem o tom maximalny prd
ak chces 100% objektivne informacie, tak sa vzdy informuj v CIA. Oni ti vzdy podaju absolutnu pravdu
Ano je to pisane tak, aby tomu verejnost rozumela