Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
Ide policajt po ceste,ked stretne chlapca sediaceho na muriku. CHLAPEC:Ty debil,ty debil! Policajt sa len zamraci a ide dalej. Ked sa vracia chlapec tam aste sedi.Zasa krici:ty debil,ty debil! Policajt to nevidrží a krici:Tvoj otec je debil! CHLAPEC:ja viem aj on je policajt!
Hej ale mám pocit že sa to tu zvrhlo na diskusiu o policajtoch
no a k tym pokutam
druhy si z toho robia srandu ale nach idu napr. na psychotesty u nas je priemer ze z 10 uchadzacov prejde 1 tak to je uz dot co povedat
dostat sa k polisom nieje take lahke a este ta skola potom no clovek musi mat ku**a nervy aby vobec vyhovel.
ale vsetko sa da zvladnut ako vidite tak tu ma mate takeho pekneho a zeleneho
Normálne ma podobne pripomienky vytáčajú.
Inak tie pripomienky majú ľudia len dovtedy kým nevedia čo musíš v dnešnej dobe absolvovať aby si vôbec ten tkzv. tupý policajt mohol byť, 75% ľudí čo ide na prijímacie konanie sa nedostane ani cez prvé testy a preto ma priam vytáčajú pripomienku typu k polícii idú len blbci, kto to povie nech si ide skúsiť urobiť ďaľšiu policajnú školu a som presvedčený že ten názor zmení
niektorý chytráci bi ich najradšej upálili všetkých všakže???
nic proti policajtom niekto musi aj ludi zabijat a niekto musi robit aj to
len problem je to natahovanie sa z asocialmi to jedine ma nebavi
takže teraz máš na Varín už ušetrené!!!
ešte že to tak dobre dopadlo
cista voda z vodovodneho kohutika nastastie draha nie je