Poznate to? Skratka Den Blbec.. mne sa dnes na
biku podarilo zlikvidovat spätne zrkadlo na Fabii Mestskej policie.. sakra, drahy vyjazd.. nastastie, len trosicku krvi a nejake tie modriny samozrejme budu.. a zase budem zasivat gaturky

..ach jaj..a samozrejme odlahcena penazenka - a to som sa robila plany, co vsetko na biku vymenim.. no, ale co uz.. aspon ma blba zenska (ja) ponaucenie..
Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
cista voda z vodovodneho kohutika nastastie draha nie je
takže teraz máš na Varín už ušetrené!!!
ešte že to tak dobre dopadlo
nic proti policajtom niekto musi aj ludi zabijat a niekto musi robit aj to
len problem je to natahovanie sa z asocialmi to jedine ma nebavi
niektorý chytráci bi ich najradšej upálili všetkých všakže???
Normálne ma podobne pripomienky vytáčajú.
Inak tie pripomienky majú ľudia len dovtedy kým nevedia čo musíš v dnešnej dobe absolvovať aby si vôbec ten tkzv. tupý policajt mohol byť, 75% ľudí čo ide na prijímacie konanie sa nedostane ani cez prvé testy a preto ma priam vytáčajú pripomienku typu k polícii idú len blbci, kto to povie nech si ide skúsiť urobiť ďaľšiu policajnú školu a som presvedčený že ten názor zmení
dostat sa k polisom nieje take lahke a este ta skola potom no clovek musi mat ku**a nervy aby vobec vyhovel.
ale vsetko sa da zvladnut ako vidite tak tu ma mate takeho pekneho a zeleneho
no a k tym pokutam
druhy si z toho robia srandu ale nach idu napr. na psychotesty u nas je priemer ze z 10 uchadzacov prejde 1 tak to je uz dot co povedat
Hej ale mám pocit že sa to tu zvrhlo na diskusiu o policajtoch
Ide policajt po ceste,ked stretne chlapca sediaceho na muriku. CHLAPEC:Ty debil,ty debil! Policajt sa len zamraci a ide dalej. Ked sa vracia chlapec tam aste sedi.Zasa krici:ty debil,ty debil! Policajt to nevidrží a krici:Tvoj otec je debil! CHLAPEC:ja viem aj on je policajt!