Poznate to? Skratka Den Blbec.. mne sa dnes na
biku podarilo zlikvidovat spätne zrkadlo na Fabii Mestskej policie.. sakra, drahy vyjazd.. nastastie, len trosicku krvi a nejake tie modriny samozrejme budu.. a zase budem zasivat gaturky

..ach jaj..a samozrejme odlahcena penazenka - a to som sa robila plany, co vsetko na biku vymenim.. no, ale co uz.. aspon ma blba zenska (ja) ponaucenie..
Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
Missy: Pozri ... vlastne sa už poznáme, tak keď budeš mať chuť pojazdiť v skupinke, vieš komu sa ozvať (nemusim to byt bezpodmienecne ja
No nejaky koko_ vysipal v zakrute jemny strk a ked som tam vbehol tak som sa uz len smykal...odnieslo si to riadenie....dufam ze toho nebude viac.
No nejaky koko_ vysipal v zakrute jemny strk a ked som tam vbehol tak som sa uz len smykal...odnieslo si to riadenie....dufam ze toho nebude viac.
Ha. Na strk v zakrute som zabudol - vcera pri testovani tohlo stroja http://bike-forum.cz/forum/fotky/nase_b ... etail=4816 som hodil dalsiu kabelu. Babka ktoru som predbiehal a potom ona mna ma pocastovala poznamkov ze to chce pomocne koliecka
ach jaj, tak sa vratim k mojmu poslednemu humoru na tuto temu, robil som si z teba srandu, ze plast sa nasadzuje tymi stuplikmi smerom von a nie dnu smerom do duse... myslel som doslova naruby, nie len opacnym smerom... (ved to kopa bajkerov ani netusi, ze su smerove plaste), takze trochu chapem, preco si sa nechcela priznat k nam...ja uz si z teba srandu robit nebudem, slubujem...
kokso, ja som taka nechapava - mne to fakt nedoslo - o kolko humoru sa takto ukratim - jejda.. a v pohode, sranda predsa musi byt a chorobou urazania sa netrpim.. pockaj, ja sa len teraz hanbim, ze mi to s tou dusou nezaplo.. heh, ale ked si ja zacnem robit srandu..
ee, lagonda, tja este si vyslapem zopar kopeckov a zopar si ich zidem, bo je to so mnou bieda, ale uz sa tesim na "Grupen bajkovacku"..
quasko, mne sa nieco podobne (odopinanie tretry v nulovej rychlosti) tiez raz zadarilo, bohuzial som sa nemohla vyhovorit na spuchnuty bolavy clenok, len si priznat svoju nemotornost.. ale pekne sa liec
a pozeram, ze nie som sama, koho pritahuju spatne zrkadla
mozno to je dovod, preco baby neletia na bajkerov, pre ten ich trapny suchy "bajk-humor" a este aj v divnom slangu, ktoremu aj tak nikto iny nerozumie...
A vôbec, hoď sem ich ev. číslo, keď náhodou pôjdu okolo, tak im skúsim odraziť aj druhé - z dôvodu symetrie vozidla...
mas uplnu pravdu nehodovkari tam mali byt špákari mozu davat akurat tak papuce a az nehodovkar by to poriesil ako malu nehodu a policajti aspon statny maju vlastne poistky na skodu sposobenu pri vykone povolania a keby aj tak sa to da vykryt cez tu poistku
missy a keby chceli vela tak povedz ze ked je to kvalifikovane ako nehoda tak tam mal byt nehodovkar aj ked ide o malu skodu ani od teba nemali tahat peniaze
JoKo to zo zakazom zastavenia a statia z tym by si nic nedokazal pretoze oni si mozu udelit vynimku a vedia si to obhajit.
to bolo urcite len obmedzenie lebo neviem ako by mohli ohrozovat ak stali na mieste
Ak bolo elektricke, tak do 10k by sa to mohlo zmestit.