Poznate to? Skratka Den Blbec.. mne sa dnes na
biku podarilo zlikvidovat spätne zrkadlo na Fabii Mestskej policie.. sakra, drahy vyjazd.. nastastie, len trosicku krvi a nejake tie modriny samozrejme budu.. a zase budem zasivat gaturky

..ach jaj..a samozrejme odlahcena penazenka - a to som sa robila plany, co vsetko na biku vymenim.. no, ale co uz.. aspon ma blba zenska (ja) ponaucenie..
Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
no na tom jude drzim palce aby to dobre dopadlo a aby si sa aj umiestnil
a jedno mmi chyba v tych policajnych sportoch ze tam nemame preteky aj v cyklistike to by bolo uplne super
nastastie bez zraneni
no to je najlepsie valat to na druheho
este ma pojdete presviedcat, ze to tam pridavam pod nickom "lilina". proste zeleni
Osuchane boky mi veru nechybaju. No a pravy dovod je, ze sa bojim o svoj bike. Ked ho nahodou necham lezat v snehu, uz ho asi nenajdem
tak to bolo v trochu vyssej nadmorskej vyske. a ved vies ake je to napriklad na orave. a martin az tak daleko nie je.ale je to zaujimave dole zacat obleceny skoro ako v lete a potom na vrchole pred zjazdom uz kazdy navrstveny ako cibula
takze tomu sa povie
juuj, neprijemne.. hmm.. vianocneho kapra Ti asi museli predkrajat, ze?
Požičal som si od kamaráta bio lampu Zepter. Každý deň som si to tri- štyri razy ožaroval a začalo sa mi to neuveriteľne hojiť. Keď som prišiel po 4 týždňoch na kontrolu a rukou som už viac menej hýbal, tak aj doktor neskrýval prekvapenie. No a 5 týždňov po páde som už zase sedel na biku v teréne. Neviem, či som mal nejaké šťastie, alebo fakt tá lampa, ale čo som pozeral aj na internete, tak táto diagnóza má oveľa dlhšiu dobu liečenia. Uvidím ako to bude ďalej, lebo vraj to rameno po prvom vykĺbení už potom ľahšie vyskočí( viď. Mell Gibson- Smrtonosná zbraň).