Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Koho budete volit ?
ANO 0% [ 0 ]
SDKU-DS 39% [ 19 ]
HZDS 2% [ 1 ]
KDH 6% [ 3 ]
SMER 8% [ 4 ]
SNS 27% [ 13 ]
SF 4% [ 2 ]
SMK 4% [ 2 ]
KSS 4% [ 2 ]
OKS 6% [ 3 ]
Celkový počet hlasov : 49
mily triki, som v Blave uz dost dlho na to, aby som si urobil nazor na jej obyvatelov. Fakt ma presvedcili, ze su poriadni ..., ale inac cest vynimkam. Mam tu aj velmi dobrych kamosov. Ty si asi jediny blavak, co ho sere nazov Blava. Vsak kazdy den pocujem nejake 15 rocne cajky ako takto nazyvaju svoje rodne mesto, my sme si to nevymysleli. Ked uz, tak by si bol pastikar a potom mozes byt nasraty. a ked Blavu nazyvaju Presporkom, to je v pohode? Ale mas pravdu, ze kopec bordelu, zla a takej nechutnej odmeranosti a neochote pomoct tu sposobuju ti vselijaki privandrovalci (ale aj kopec rodenych blavakov).
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 21:21:01
00
kedze si student tak pri vsetkej ucte nemozes tu byt dost dlho ,aby si vsetkych ludi dost poznal.S detmi sa nestretavam som na ne uz dost stary.To tvoje "cest vynimkam" skutocne nepotrebuje komentar.A slovo pastekar vacsinou pouzivali tiez len blbci.Inak medzi studentami je vela takych co si myslia,ze poznaju ludi.Takze nechaj radsej Bratislavu Bratislavou.Nepoznas ani mesto ani ludi ktori v nom ziju. :!: :!: :!:
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 21:36:04
00
zas nejaky husty blavak a este k tomu vsevedko, ktory vie viac o mojich skusenostiach ako ja sam. Ja som len take male decko a dosiel som sa sem hrat na pieskovisko do petrzky. Svojim komentarom si vsetkym ukazal typicku blavacku povahu, vsak len oni su najchytrejsi a vsetko vedia.
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 21:44:49
00
Nic si mily giro nepochopil.V tomto meste zijem 30 rokov.Narodili sa tu aj moji rodicia takze ku vsetkej ucte sa povazujem za rodeneho bratislavcana.
Tvoja reakcia len svedci o tebe samom.
Tvoje slova:fakt ma presvedcili,ze su poriadny...cest vynimkam.Toto tvoje pausalizovanie len potvrdzuje moje uz vyssie napisane.
Btw:inak petrzalka sa zacala stavat v 80 roku takze je to mlade sidlisko a najvacsi zlocin spachany na tomto meste.Spolu s mostom snp.Do petrzalky sa vtedy zacal stahovat najvycsi humus s republiky.Ich potomkovia su toho jasnym dokazom.(kriminalita,drogy,nazis....).
Inak moja debata prave teraz s tebou na tuto temu konci.sorry.
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 22:01:58
00
triki, nic v zlom, mozno mas par rokov naviac, ale to neznamena, ze poznas viac ludi....ja som tu siedmy rok a tiez uz mam aky taky nazor....podla mna na vela bratislavcanov skratka privlastok "blavak" mimoriadne pasuje....ano stretavam prevazne mladsich, ale su to dospeli a hotovi ludia a oni budu za chvilu tvorit jadro "bratislavcanov" ....je jasne ze polka bratislavy su ludia, co sem prisli za pracou (btw "privandrovalci" moze byt rovnako urazlive ako "blavaci" tak sa neznizuj na nasu uroven, ked su uz taky pan bratislavcan) ale nikde nie je napisane, ze si bratislavu nevazia, aj ked napr. ja si nevazim, nemam preco....pre mna je to prasiva blava (kludne ma ukamenujte, nemam to tu rad, iba karpaty :) ), ktorou hybe biznis, peniaze tu hraju ulohu viac ako inde a podla toho jedna aj vacsina ludi....aj z mnozstva privandrovalcov sa casom stanu blavaci a potom je uz jedno, kto odkial prisiel a kedy.....vacsina bratislavcanov sa podla mna skratka da klasifikovat ako osobitna skupina "blavaci" a vo tom to je...
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 22:07:23
00
krasne si to napisal, vravis mi z duse. Mal by som ta angazovat ako hovorcu 8)
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 22:11:52
00
Dufam, ze sa netlacim do postu dalsieho vsevedka. Bratislavcania, blavaci, vidlaci, pristahovalci, predmodranci, zamodranci - to je uplne zbytocne skatulkovanie. Zrazka s blbcom moze nastat tu aj tam. Hodnotme ludi tak ako to robime bezne v zivote podla toho ako mi "sadne".
Zobraziť komentár 07.04.2006 - 22:24:38
00
ale chlapci...no! sak sme dospeli
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 00:56:03
00
skuste novu temu - blava(bratislava)...mozno bude uspesna
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 08:25:04
00
Len technická poznámka: Pár rokov dozadu keď som cestovával do Brna cez Bratislavu tak na lístkoch bolo tiež napísané Blava. Docela ma to prekvapilo.
Asi sa to používa aj oficiálne ako skratka ?
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 09:07:30
00
ja som objednával kobylku na gitaru z blavy, napísali na krabicu, miesto vyhotovenia: blava...
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 10:17:10
00
Zdravim, nuz debata sa nam tu pohla trochu inym smerom ako som ocakaaval ale nevadi, takze v prvom rade by som chcel poznamenat, ze som rodeny Kosican, co znamena asi tolko ze uz geneticky som bol predvybaveny nenavistou voci BA :)

a ono to tak aj bolo mozno pocas prvych rokov, teraz som tu uz vsak piaty rok a nemam problem povedat, ze maam Bratislavu raad, zacina sa mi cim dalej, tym viac paacit ako mesto, paaacia sa mi aj prilezitosti, ktore mi toto mesto daava, a to nie len pracovnee, ale aj co sa tyyka zaabavy....

kinaa, divadlaa, shopping, koncerty jednoducho to tu zije a to sa mi paaci...

na druhej strane zivot tu pulzuje ovela rychlejsie ako v ktoromkolvek inom velkomeste a financnom centre staatu. Vela ludi blave vytyka koncentraciu penazi pre seba a prehlbovanie rozdielov medzi BA a ostatnymi regionmi.
Pravda je vsak taka a nech sa nikto neurazi, ze BA je na to predurcena.

1. je to hlavne mesto
2. ma vynikajucu strategicku polohu
3. ma najvacsi pocet obyvatelov
4. ma najvacsi podiel VS vzdelanych ludi (aj ked za to mozu aj pristahovalci)

osobne mam vacsinu kamaraatov z mimo BA a sem tam si obtieraju usta o Bratislavu, ked sa ich vsak spytam kolko by zarabali v Tvrdosine, Namestove, Topolcanoch, Vranove, Seredi alebo Leviciach tak iba skromne sklopia oci a prikyvnu ze asi ovela menej.

Pride mi to paradoxne, ze ludia ktori tu ziju a zarabaju peniaze v sebe pestuju nenavist voci tomu mestu. Ja viem, ze tu mozno stravim par najblizsich rokov a preto nechcem v sebe zivit nenavist voci mestu kde budem a nechapem ludi, ktori tak konaju.

a co sa ludi tyyyka, tak podla mna je to tak ako vsade inde....aj tu rovnako casto ako inde natrafis na ko....a, rozdiel je len v tom, ze sa tu tych ludi premelia ovela viac a preto sa potom cloveku zdaa, ze tych ko....v stretava na kazdom kroku.

podla mna vyserte sa na tieto haadky a uvedomte si, ze sme vsetci Slovaci :)
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 11:08:58
00
doplnim este geroya
... a bajkeri
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 18:18:56
00
AMEN :)
Zobraziť komentár 08.04.2006 - 18:54:05
00
Triky-Nemal som v úmysle uraziť Ťa slovom Blavák,zato Ty si po mne vyštartoval ako pitbull-ja som bulo,iný je tu zas blbec a mám dojem že jediný dokonalý,uvedomelý Bratislavčan s občianskou povinnosťou si Ty.Okrem toho keď si taký hrdý Bratislavčan nemal by si mať na drese logo Slovan alebo Slovnaft?gora ta gora Euskadi,aintza ta aintza,bere goiko Jaun Onari :?:

Naposledy upravil Momo dňa 09.04.2006 - 16:02:03, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.04.2006 - 19:05:35
00
keyboard_arrow_up