K založeniu tejto témy ma inšpiroval Romanov príspevok v téme Vtipkár. Takže ak máte zaujímavé logické úlohy a hádanky tak sem s nimi, nech máme čo robiť aj v takom počasí ako bolo dnes. Otestujte si ako Vám to myslí. Na riešenia môžeme stanoviť dobu jedného týždňa a výsledky posielať autorovi príspevku na SS. Mená úspešných riešiteľov potom autor môže zverejniť. Nebojte sa, neúspešných zverejňovať nebudeme.
A začnem klasicky so zápalkami. V nasledujúcej rovnosti 180 = 510 máte preložiť len jednu zápalku tak, aby rovnosť platila.
Piso: opakovat to nema zmysel, smerodajny je prvy pokus, potom sa to uz opakuje nie?
Prvý pokus som tiež došiel na 6 level. Potom to ale hustne.
Hral som to dokopy asi 8-9x a aj tak sa objavovali nové destinácie.
Pri opakovaní už lepšie mieriš. Ale taký Novosibirsk trafiť v Rusku, alebo Rapa-Nui v Tichomorí na 500km to poteší.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Piso: opakovat to nema zmysel, smerodajny je prvy pokus, potom sa to uz opakuje nie?
Ano, da sa to natrenovat, vela veci sa potom opakuje.
Tam mas body aj za rychlost aj presnost, neviem ako su nastavene tie vahy ze ci sa oplati rychlejsie ale menej presnejsie klikat alebo naopak....
Prvý pokus som tiež došiel na 6 level. Potom to ale hustne.
Hral som to dokopy asi 8-9x a aj tak sa objavovali nové destinácie.
Pri opakovaní už lepšie mieriš. Ale taký Novosibirsk trafiť v Rusku, alebo Rapa-Nui v Tichomorí na 500km to poteší.
na prvy krat celkom slusne, najblizsie brusel 4km a najdalej nieco na ostrove komory vyse 12000
mal som aj celkom vtipne minely, ked som v zhone hladal Haiti v Tichomori
Kua..10 level 109..dalej ništ, nedarí sa
113 ide sa ďalej
ked je mala sobota?!
inak 7. x 500.404, tisic sesto od 12. levelu...
ja len 544.931
to sme dvaja. moje maximum zatial IQ 114
lebo je jeho odraz v zrkadle
Polovnik je ta ciarka nalavo... Prelozte 2 zapalky aby polovnik netrafil svinu
tu je obrazok...
http://www.ulozisko.sk/42709-bez_n_zvu.bmp.html