Nejaký Samsung S a nemusíš riešiť. Mne na neho prší, blato špliecha atď. Furt ide. Mám ho v držiaku na riaditkách miesto cyclo compu. Dojdem domov, hodím pod vodu, umyjem a nechám uschnúť. Jediná nevýhoda je, že keď je totálne mokrý, tak vtedy to detekuje a nedá sa nabíjať. Až keď uschne...
Samsung Xcover 4s je odolny aj voci padom a mne uz iebol viackrat aj na hranu na beton a drzi. Mal som aj starsie 4 aj 3jku. Vsetky zmokli, spadli mi do vody, na asfalt, beton a pod a vzdy vydrzali.
Súhlas.Tak isto používam Xcover 3 už roky a spokojnosť. Len vždy priobjednávam ochranné sklo, lebo pri mojom zaobchádzaní a starostlivosti o mobil to je nutnosť. Len tá baterka je poslabšia, ja používam mobil na navigáciu na celodenných výjazdoch (takmer nonstop zapnutý Locus, záznam trasy, zapnuté BT,.. ) a vydrží 5-7 hodín v závislosti od jasu obrazovky a počasia, a potom už ho musím zapnúť na powerbanku.
Tak je to o prioritách, pre niekoho to bude batéria, pre niekoho výkon, pre niekoho kompaktnosť, pre niekoho odolnosť, pre niekoho čistota systému, pre niekoho fotoaparát(y), niekto potrebuje kompas...
Pre mňa je tá Motorola príliš veľká a vadila by mi absencia kompasu.
Pokiaľ nenapíšeš presnejšie požiadavky, tak ťažko poradiť, čo bude najlepšie.
vykon v dnesnej dobe riesit na mobile? co tam ides tazit,resp. hrat hry?
Patrik,je to mobil pre svagrinu,bo predosly Cubot sa jej zacal brutalne prehrievat,tak narodky/vianoce si odbijem jednou cestou......
ale kvoli tej hmotnosti by som siel asi do Xiaomi 9 Pro, sam mam MI9ku a som velmi spokojny zatial
najlepsi mobil na trhu do 250€ je?
motorola g9+
samsung a41
xiaomi redmi 8 pro
huawei p40 lite
ktory?
dakujem
vieš o tom že ten huawei p40 lite nemá android, ale ten huaweiovský nezmysel HMS bez googlu...? za iných oklností z tých štyroch čo si dal určite top... https://www.youtube.com/watch?v=As_mhz7S2nY
vykon v dnesnej dobe riesit na mobile? co tam ides tazit,resp. hrat hry?
Patrik,je to mobil pre svagrinu,bo predosly Cubot sa jej zacal brutalne prehrievat,tak narodky/vianoce si odbijem jednou cestou......
Tak určite niekto by chcel hrať hry, že tomu tak v tomto prípade nie je, nebolo jasné z pôvodného príspevku.
Mne sú Motorola telefóny sympatické (prostredie, výdrž), len zamrzia tieto náhodné vlastnosti - niektoré majú NFC, niektoré nie, niektoré majú kompas, niektoré nie...
... už asi dva roky používam tento https://www.aliexpress.com/item/32907841790.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19374c4d9NpmmZ a som s ním spokojný, drží i v rýchlych hrbolatých zjazdoch. Používal som aj iné, ale tie pri rýchlejšej jazde nedržali, mobil mi pár krát i vypadol alebo sa celý držiak pootočil a podobne. Potom som skúsil ten hore spomenutý a mám pokoj ...
Neviem prečo nemá každý telefón základnú odolnosť voči dažďu. Predtým som mal stále odolné telefóny, ale odkedy som presedlal na Xiaomi je to bieda a musím si dávať väčší pozor. Zlatý Siemens ME45. 🥰
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obzeram sa po niecom menšom, výkonom a za dobrý peniaz.
motorola g9+
samsung a41
xiaomi redmi 8 pro
huawei p40 lite
ktory?
dakujem
Pre mňa je tá Motorola príliš veľká a vadila by mi absencia kompasu.
Pokiaľ nenapíšeš presnejšie požiadavky, tak ťažko poradiť, čo bude najlepšie.
ale kvoli tej hmotnosti by som siel asi do Xiaomi 9 Pro, sam mam MI9ku a som velmi spokojny zatial
Obzeram sa po niecom menšom, výkonom a za dobrý peniaz.
Ani som nevedel, že už ju používam 5 rokov - Power Bank ROXA® - RP500.
motorola g9+
samsung a41
xiaomi redmi 8 pro
huawei p40 lite
ktory?
dakujem
vieš o tom že ten huawei p40 lite nemá android, ale ten huaweiovský nezmysel HMS bez googlu...? za iných oklností z tých štyroch čo si dal určite top...
https://www.youtube.com/watch?v=As_mhz7S2nY
Tak určite niekto by chcel hrať hry, že tomu tak v tomto prípade nie je, nebolo jasné z pôvodného príspevku.
Za zváženie stojí Motorola One Fusion+, je za cca 250 € a nie je to taký veľký a ťažký mobil ako G9 Plus (aj keď tá hmotnosť je len o málo nižšia). Má o 2 GB RAM viac, displej bez výrezu, ale nemá NFC.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10432&idPhone2=10290
https://www.alza.sk/motorola-one-fusion-biely-d6110815.htm
Mne sú Motorola telefóny sympatické (prostredie, výdrž), len zamrzia tieto náhodné vlastnosti - niektoré majú NFC, niektoré nie, niektoré majú kompas, niektoré nie...
https://www.aliexpress.com/item/4001010373142.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.260262a2xwoAAo&algo_pvid=9b8d39d2-57ed-43af-947b-fb233a2ce52e&algo_expid=9b8d39d2-57ed-43af-947b-fb233a2ce52e-5&btsid=0bb0624216031886604167904e6755&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_