APN su pristupove body pre data od operatora. Pripadne ked sa potrebujes dostat do firemnej siete, je to tiez moznost. Toto so signalom nema nic spolocne.
VoLTE (Voice over LTE) je technológia, ktorá umožňuje prenos hovorov prostredníctvom LTE (4G) siete. Hlas je skratka pre hlasove sluzby..tento printscreen by ale ZOMRI bralo vsetkymi desiatimi
A keď sme to spustuli, tak sme museli umelo znížiť kvalitu, lebo keď zákazníka mobil hodil na bežné volanie, tak sa sťažovať, že je niečo pokazené, lebo má zlú kvalitu hovoru.
ty vole, v tom Orange hulia aké drogy, vianočná akcia, ako sa patrí...
najpredávanejší paušál, ako tvrdia Go30, doteraz mali že v zľave za 25€ dostanete nekonečné hovory/sms a 4+10 čiže 14 GB dát na 2 ročné obdobie...
prichádza bombastická vianočná ponuka, za Go30, dostanete nekonečné hovory/sms a 10 Gb dát (a balík 10 GB dát na sociálne siete, ktoré niekto nemusí vôbec využívať, takže mu zostane len tých 10 GB dát), a to za 30 €
to sa fakt oplatí... keď konkurencia napr. nová radosť O2 za 20 - 22 € ponúka full neobmedzené volania, dáta... čo orange ponúka za 65 €, asi budem musieť po milion rokoch zmeniť operátora...
niekto zcestovaný, majú vôbec niekde na západe paušály za 65 €
By ma zaujimalo kam furt volate, mam go5(byvala sova 5) a 2GB dat za 4 eur ktore som este neminul, vacsinou tak 1,3GB. Stoji to 9 eur a aj tak mi to pride vela. Davat 30€ alebo 65€ mesacne za mobil mi pride uplne mimo.
Som mal uzasny rozhovor s pani na infolinke orangeu... mi prisla faktura za data aj ked som si nechal specificky vypnut AP na strane Orangeu. Oni ho bud vypli len na 2 a 3G alebo je moj novy tamtung natolko magicky, ze sa sam pripojil k vypnutemu 4G AP. Tak ci onak, pani mi tvrdila, ze je vypnuty, moj mobil veselo zral data a oni to v klude zauctovali.
A pocas rozhovoru ma nakecali zo sikovneho 1eur pausalu na novy uzasny bombovy neuveritelny GO 1eur. A ako pozeram do cennika, ziaden rozdiel tam neni.
Ja som si práve na ďalekom západe dal neobmedzený paušál za 35€, ale keďže mám od nich aj telku tak som dostal 5€ zľavu a gigový pevný internet miesto 200mbps ako som mal pôvodne.
Neobmedzený mobilný internet má fup na 600 GB dát.
to sa fakt oplatí... keď konkurencia napr. nová radosť O2 za 20 - 22 € ponúka full neobmedzené volania, dáta... čo orange ponúka za 65 €, asi budem musieť po milion rokoch zmeniť operátora...
V prípade O2 Radosť môže byť pre niektorých používateľov problém obmedzenie rýchlosti všetkých paušálov na 10 Mbit/s.
Takže treba zvážiť, kde a ako sa budú tie dáta používať.
1 MB za sekundu, čo je 3,6 GB za hodinu je na mobil až až si myslím... Ak by to chcel niekto ako náhradu za pevný internet, tak potom áno, bude to obmedzujúce...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Práveže preto som sa dostal až ku tomu... Bez signálu a na druhom mobile plný signál... Ale pomohol reštart...
A keď sme to spustuli, tak sme museli umelo znížiť kvalitu, lebo keď zákazníka mobil hodil na bežné volanie, tak sa sťažovať, že je niečo pokazené, lebo má zlú kvalitu hovoru.
najpredávanejší paušál, ako tvrdia Go30, doteraz mali že v zľave za 25€ dostanete nekonečné hovory/sms a 4+10 čiže 14 GB dát na 2 ročné obdobie...
prichádza bombastická vianočná ponuka, za Go30, dostanete nekonečné hovory/sms a 10 Gb dát (a balík 10 GB dát na sociálne siete, ktoré niekto nemusí vôbec využívať, takže mu zostane len tých 10 GB dát), a to za 30 €
niekto zcestovaný, majú vôbec niekde na západe paušály za 65 €
A pocas rozhovoru ma nakecali zo sikovneho 1eur pausalu na novy uzasny bombovy neuveritelny GO 1eur. A ako pozeram do cennika, ziaden rozdiel tam neni.
Neobmedzený mobilný internet má fup na 600 GB dát.
V prípade O2 Radosť môže byť pre niektorých používateľov problém obmedzenie rýchlosti všetkých paušálov na 10 Mbit/s.
Takže treba zvážiť, kde a ako sa budú tie dáta používať.
aby som to vysvetlil RADOST NEOBMEDZENE d10mbit/u10mbit=( teoreticky 1,25MBs/1,25MBs) ak prenesies 100GB tak to rachne na d2Mbit/u1Mbit
ceresnicka
RADOST MALA traffic 2GB
RADOST VELKA traffic 8GB
po prekroceni limitu sa rychlost stopne, klesne na 0kbs, kazdy 1GB=2€ AUTOMATICKY STRHNE €
co je zona 1
Česko, Rakúsko, Maďarsko, Írsko, Poľsko, Veľká Británia, Belgicko,
Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus*, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko,
Francúzska Guyana, Nemecko, Gibraltár, Grécko, Guadalupe (Francúzsko),
Island, Taliansko, Litva, Lichtenštajnsko, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Martinik
(Francúzsko), Holandsko, Nórsko, Portugalsko, Réunion (Francúzsko), Rumunsko,
San Maríno, Slovensko**, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Vatikán (Taliansko)
v tejto zone maju baliky
RADOST MALA 2GB
RADOST VELKA 5,5GB
RADOST NEOBMEDZENA 11GB
ak minies,tak cena 4,2€/1GB
02 ma vseobecne najhorsie pokrytie,katastrofa
RADOST=SMUTOK