Ja som Motorola pozitív a zatiaľ v pohode G5, kolega g6, teraz G8 Power a spokojnosť, majú aj akúsi vodoodpudivost v sebe (na displeji sa robia guličky), hlavne tá 5000 mAh baterka je super, 2 dni používania bez problémov, pri menšom využívaní aj viac... váha ako taká mi ako chlapovi nevadí, ale pre ženu asi nie...
A moto gestá sú navykové... Ale štve ma jedna vec že zdieľanie súborov je cez chromecast, čo veľa tv nemá a treba kúpiť buď adaptér do HDMI, alebo laborovať s appkami, niektoré idú niektoré nie...
madbugie to máš 5G plus...? po tej akurát pokukujem.... vraj je to riadny dlhý slíž a ovládanie jak pre jogínov, ale ináč vraj super telefon, v jednej recenzii som videl presne to isté o tých návykových gestách...aj fotky to vraj robí pekné....
vieš o tom že ten huawei p40 lite nemá android, ale ten huaweiovský nezmysel HMS bez googlu...? za iných oklností z tých štyroch čo si dal určite top... https://www.youtube.com/watch?v=As_mhz7S2nY
Ma uplne normalny Android, ale nema pristup do Google ekosystemu pomocou appiek.
Takze napriklad gmail appka tam nepojde, ale do gmailu sa dostanes pomocou ineho mailoveho klienta.
A takych prikladov je x.
Na pouzivanie pre bezneho cloveka co to ma na web, facebook a maily uplne bez problemov.
madbugie to máš 5G plus...? po tej akurát pokukujem.... vraj je to riadny dlhý slíž a ovládanie jak pre jogínov, ale ináč vraj super telefon, v jednej recenzii som videl presne to isté o tých návykových gestách...aj fotky to vraj robí pekné....
Nie mal som starý 5G plus, a aj ten mal veľmi dobrý foťák ( na danú cenovú hladinu pomer/výkon)
Teraz mám 8G Power a plánujem 9Gplus alebo ten 5G
Teraz majú ten Quad pixel robí to celkom fajn fotky...
a nový poco x3 nemá nikto? trochu aj banujem, že som ho na skus neobjednal, keď bol za 2 stovky v predpredaji... síce lopata, ale vyzeral to byť slušný telefón, čo som ho včera pozeral v elektre, pričom reklamy a zbytočné appky, kt. kritizujú v recenziách sa dajú vymazať/vypnúť (aspoň väčšina)
Ja som sa minule na novom fone (mi9tPro) snazil prepnut na telke program a po 5 minutach skusania a restartovani fonu a apky som zisitil ze uz vlastne nemam irda ☹️
Predtym som mal na vsetkych xiaomi tak uz som bol zvyknuty.
a nový poco x3 nemá nikto? trochu aj banujem, že som ho na skus neobjednal, keď bol za 2 stovky v predpredaji... síce lopata, ale vyzeral to byť slušný telefón, čo som ho včera pozeral v elektre, pričom reklamy a zbytočné appky, kt. kritizujú v recenziách sa dajú vymazať/vypnúť (aspoň väčšina)
tiez som mal v plane to objednat ale po prečítani topiku na czsk mi fóre som od toho upustil
Ja som sa minule na novom fone (mi9tPro) snazil prepnut na telke program a po 5 minutach skusania a restartovani fonu a apky som zisitil ze uz vlastne nemam irda ☹️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A moto gestá sú navykové... Ale štve ma jedna vec že zdieľanie súborov je cez chromecast, čo veľa tv nemá a treba kúpiť buď adaptér do HDMI, alebo laborovať s appkami, niektoré idú niektoré nie...
https://www.decathlon.sk/kovovy-drziak-na-smartfon-id_8587962.html
https://www.youtube.com/watch?v=As_mhz7S2nY
Ma uplne normalny Android, ale nema pristup do Google ekosystemu pomocou appiek.
Takze napriklad gmail appka tam nepojde, ale do gmailu sa dostanes pomocou ineho mailoveho klienta.
A takych prikladov je x.
Na pouzivanie pre bezneho cloveka co to ma na web, facebook a maily uplne bez problemov.
Nie mal som starý 5G plus, a aj ten mal veľmi dobrý foťák ( na danú cenovú hladinu pomer/výkon)
Teraz mám 8G Power a plánujem 9Gplus alebo ten 5G
Teraz majú ten Quad pixel robí to celkom fajn fotky...
motorola g9+
samsung a41
xiaomi redmi 8 pro
huawei p40 lite
ktory?
dakujem
redmi note 9 pro 6-128
8 pro má mediatek procesor to nechces, huawei žiadna alebo otazna google podpora
tiez som mal v plane to objednat ale po prečítani topiku na czsk mi fóre som od toho upustil
Tu je za 200.Ak je to teda presne on.A na slovenskych eshopoch ide od 230.
https://www.xiaomiphone.sk/2020/10/s-kuponom-usetris-aj-darceky-xiaomi-poco-x3-64gb-global-nfc-120-hz-chladenie-za-196-28e?fbclid=IwAR3NbHb7KXOWgYjW340nZnnzHg8OR31NRtYqKIbXuCuTZNn09cuJhG3Q4bE
Mám Mi9t SE a funguje ako DO.