Či henen lieta to neviem, ale áno, modelárske lietajúce vrtuľníky normálne existujú. Nie je to lacná záležitosť - hentaká hračka bude tipujem stáť určite niekoľko tisíc. Požičať určite nie - o vrtuľníkoch sa hovorí (narozdiel od lietadiel) že rozbiješ 3 kým sa naučíš lietať.
Ceruzka, ano hento lieta ;vraví sa tomu lietajuca rc maketa najvyšši level heli modelarstva po akrobacii. Na cenu sa radsej ani nepýtaj bike je oproti tomuto malina ! cena tohto modelu odhadom tak ako 3izbovy byt v Bratislave!!! pozicat ti to nikto asi nepozicia ale da sa zaplatit skola lietania. V Trnave sú fajn chla***** co sa rc vrtulnikom uz roky venuju aj poradia..
Nazdar bikeri... Som tu nový, ale potešilo ma, že som tu našiel aj tento chlievik, nakoľko aj ja existujem na kombinácií bajk a v nečase patlám... Prispievam teda svojou troškou do tohto kotla aj ja... Foto oničom, neviem fotiť ani nemám foťák tak sa vopred ospravedlňujem... "Hentenkreuz" zamazaný...
Bf 109G-6 1/48 - W.Nr. 411960, Hptm. Franz Dörr, velitel III./JG 5, Gossen, Nórsko, Máj 1945...
viperkiler, existuje aj lacna a dostupna moznost zalietat si s velkymi RC maketami vrtulnikov.
Kup si poriadny RC simulator a na velkom monitore (alebo TV) s dobrym zvukom je to naozaj zazitok...
A cim vacsi model, tym stabilnejsie lieta...
bola mi ta tvár nejaká povedomá a značka na aute na to navádzala tiež. Ja som síce lietadlár (a primárne vetroňár), ale články z RC Revue tak 7-10 rokov dozadu, kde písali o jeho vrťasoch som čítal rád.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Yamato
King George
Emden
Taká ochutnávka:
Vrtuľník - https://youtu.be/gF0an-WBaCc
Lietadlo - https://youtu.be/-Rt9zX1rZFU
Foto 1,2 . turbínou poháňaný mikro model = cena cca ako rodinný dom !!!
Foto 3 pomáham kamošovi s bežnou udržbou
Bf 109G-6 1/48 - W.Nr. 411960, Hptm. Franz Dörr, velitel III./JG 5, Gossen, Nórsko, Máj 1945...
Kup si poriadny RC simulator a na velkom monitore (alebo TV) s dobrym zvukom je to naozaj zazitok...
A cim vacsi model, tym stabilnejsie lieta...