Ani som netušil, že tu je aj taká téma na fóre Nádherné modely Kedy máte čas aj na bike aj na takúto peknú zábavu? Chodíte aj do práce , alebo ste za vodou ? fakt nádhera
Ani som netušil, že tu je aj taká téma na fóre Nádherné modely Kedy máte čas aj na bike aj na takúto peknú zábavu? Chodíte aj do práce , alebo ste za vodou ? fakt nádhera
Rano v robote, potom na biku a potom za stolom nad modelom
STN parádny kúsok... Keď sa ešte viac ochladí, že bude lepšie v papučiach jak na bajku otváram a krájam novú Bf 109F-4 od Eduardov... ale 1:48 ja mám na tieto 72 príliš veľké paprče...
Tak ono ked sa tomu clovek venuje roky, tak uz ma na seba ine naroky. Ja som sa tiez niekedy vytesoval, ako sa mi nieco podarilo a ked som na to kukol o rok, tak som tam videl milion chyb. Inak tieto Bf 109ky nejako nemusim, asi preto, ze moja upne prva stavebnica, ked som mal zo 8-9 rokov bola ta licencovana Avia od KP Prostejov a bola to cista katastrofa, ako savebnica, tak aj moj vysledny produkt.
Ja som si teda na prvý pohľad nevšimol nejaký závažný nedostatok... Taký dôstojný vitrínkáč podľa mňa... Treba ho uložiť k tomu Spitovi, aby sa nenudil...
Muffin možno by nebolo odveci napraviť si chute novými stavebnicami Bf 109niek, ktoré sú momentálne dostupné na trhu... či už 1:48 alebo 1:72... Taká stavebnica eduard... tá sa skladá takmer sama... neviem či som vôbec použil pilník pri stavbe alebo tak... (možno tak na lepené spoje)... S tými nárokmi máte pravdu... Staršie modely z ktorých som sa tešil, keď som ich dokončil, pomaly miznú z vitrínky a nahrádzajú ich "opravené" kusy z modernejších stavebníc...
Môj tretí model techniky (som lietadielkár), prvý patinovaný, učil som sa pracovať s rôznou chémiou, a taktiež krajinka je premiéra (z toho co dúm dal)... majstri techniky to vedia lepšie, treba viac skillu na to, ale vo vitrínke poteší... Stavebnička je Tamiya 1:48 - úplná pohodovka...
...Muffin možno by nebolo odveci napraviť si chute novými stavebnicami Bf 109niek, ktoré sú momentálne dostupné na trhu... či už 1:48 alebo 1:72... Taká stavebnica eduard... tá sa skladá takmer sama...
Osobne som tento konicek zavesil na klinec uz pred dobrymi 15 rokmi, hlavne z priestorovych, ale aj casovych dovodov. Uprimne som ani nikdy nedosiahol uroven, s akou by som sa bol ochotny prezentovat na verejnosti, hoci stavebnice za to v poslednych fazach mojej modelarskej "kariery" urcite nemohli, skor moja horsia jemna motorika ruk a neochota investovat napriklad do airbrushu, takze finish modelov bol vzdy iba stetcom. Ale aj tak rad spominam na tie casy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1:72 Eduard
http://www.rczakladna.sk/modely_vt_la7_reinkarnacia.html
http://www.rczakladna.sk/modely_vt_savrov.html
https://www.youtube.com/watch?v=T_jSDrujzuA
Rano v robote, potom na biku a potom za stolom nad modelom
1:72 AZ Model
Nič nieje zvrzané
Muffin možno by nebolo odveci napraviť si chute novými stavebnicami Bf 109niek, ktoré sú momentálne dostupné na trhu... či už 1:48 alebo 1:72... Taká stavebnica eduard... tá sa skladá takmer sama... neviem či som vôbec použil pilník pri stavbe alebo tak... (možno tak na lepené spoje)... S tými nárokmi máte pravdu... Staršie modely z ktorých som sa tešil, keď som ich dokončil, pomaly miznú z vitrínky a nahrádzajú ich "opravené" kusy z modernejších stavebníc...
Môj tretí model techniky (som lietadielkár), prvý patinovaný, učil som sa pracovať s rôznou chémiou, a taktiež krajinka je premiéra (z toho co dúm dal)... majstri techniky to vedia lepšie, treba viac skillu na to, ale vo vitrínke poteší... Stavebnička je Tamiya 1:48 - úplná pohodovka...
Osobne som tento konicek zavesil na klinec uz pred dobrymi 15 rokmi, hlavne z priestorovych, ale aj casovych dovodov. Uprimne som ani nikdy nedosiahol uroven, s akou by som sa bol ochotny prezentovat na verejnosti, hoci stavebnice za to v poslednych fazach mojej modelarskej "kariery" urcite nemohli, skor moja horsia jemna motorika ruk a neochota investovat napriklad do airbrushu, takze finish modelov bol vzdy iba stetcom. Ale aj tak rad spominam na tie casy
dalsi uzz cakajuci v krabici doma: F-35A Lightning II 1:72