bola tu tema o hokeji, nasi futbalisti sa dostali na MS do JAR, ako to vidite? Je realne nejake vitazstvo v skupine? Kto je podla vas najvacsi favorit na celkovy triumf?
A este jedna vec, pomozme trenerovi Weissovi v zostaveni konecnej nominacie
po zapase s Kiwi som od nasich nic necakal. A nic, doslova velke "nic" som od nich aj dostal. Ak mi vyjde aj druhy tip a Taliansko s Kiwiovcami teraz vyhra, tak mam aspon 100 EUR vyhru.
..sa mi páči entuziazmus našich komentátorov, že naše šance ešte žijú atď
ale čo ak motyka vystrelí .. škoda že sme nad NZ nevyhrali, hneď by sa inak komentovala situácia po dnešnom zúfalom výkone
No chlapi a toto je na Slovenskú dosť biedne, každý len futbal a o bike ani nezakopne nikto myslím teraz Slovensko ako celok, prečo kompetentný nerozvíjajú viac cyklistiku, ale skorumpovaný futbal kurňa veď naši futbalisti si môžu tak akurát jajcia v prievane zavesiť. Sorry že trošku OT ale nedalo mi
ale nooo.. teraz sa práve môžu ukázať, už ozaj nemajú čo stratiť (aj keď to nemali ani dnes..), dajú nejaký zlepený gól a idú ďalej.. minimum ľudí im verilo už v kvalde proti Poľsku, jasné, postúpili náhodou, ale to isté sa môže stať aj proti talianom.. A nezabudnite, že títo chalani vedia zahrať aj oveľa lepšie ako zatiaľ predviedli na MS, veď uvidíme..
Inak k zostave: tá nevyšla.. Saláta nič, Ďurica je na post krajného obrancu strašne ľavý, aj keď v konečnom dôsledku až tak zle nehral.. Pekarík, Škrtel, Štrba atď ok.. Kozák je slabučký, jediné čo mu "vyšlo", bolo to vysunutie Santa Cruza či koho, keď to Mucha zachránil.. No nič, proti Talianom by som postavil na ľavý kraj Čecha, Ďurica naspäť na stopéra, Kozák isto dole, namiesto neho Kucka.. A ak by bol fit Stoch, tak toho isto tiež do základu..
matijo: toto sa rozoberalo už milión krát, škoda reči..
Mne sa vcera nepacili tie dristy trenera a hracov...vraj ich maju zmapovanych a prekvapia ich! No zase prilis sebavedome reci bez toho, aby sa pozreli do zrkadla!
Ach
to ze kiwi remizuju s Talianmi som veru necakal , ale staci dat jeden nahodny gol a potom 60 minut poctivo disciplinovane odkopavat lopty - to bola ich taktika, ale ako futbal - bieda.
Z nasej skupiny by mali postupit Paraguaj a Taliani, to co predvadzame my a kiwi si nezasluzi ist dalej. ale nevadi, su to nase prve majstrovstva, treba sa poucit a "nekdy příště" to snad bude lepsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a naco, ved oni su schopny ju prekopnut aj z brankovej ciary
ale čo ak motyka vystrelí .. škoda že sme nad NZ nevyhrali, hneď by sa inak komentovala situácia po dnešnom zúfalom výkone
tu pomôže už iba Chuck Norris v našom drese
Inak k zostave: tá nevyšla.. Saláta nič, Ďurica je na post krajného obrancu strašne ľavý, aj keď v konečnom dôsledku až tak zle nehral.. Pekarík, Škrtel, Štrba atď ok.. Kozák je slabučký, jediné čo mu "vyšlo", bolo to vysunutie Santa Cruza či koho, keď to Mucha zachránil.. No nič, proti Talianom by som postavil na ľavý kraj Čecha, Ďurica naspäť na stopéra, Kozák isto dole, namiesto neho Kucka.. A ak by bol fit Stoch, tak toho isto tiež do základu..
matijo: toto sa rozoberalo už milión krát, škoda reči..
To by sa aj do vtipkára hodilo.
nádej ešte žije, ale proti hrať proti Taliansku existenčný zápas .. neviem neviem
Ach
to ze kiwi remizuju s Talianmi som veru necakal
Z nasej skupiny by mali postupit Paraguaj a Taliani, to co predvadzame my a kiwi si nezasluzi ist dalej. ale nevadi, su to nase prve majstrovstva, treba sa poucit a "nekdy příště" to snad bude lepsie
uz je po volbach a toto je tema o futbale.
Na paranoju je najlepsi sex