bola tu tema o hokeji, nasi futbalisti sa dostali na MS do JAR, ako to vidite? Je realne nejake vitazstvo v skupine? Kto je podla vas najvacsi favorit na celkovy triumf?
A este jedna vec, pomozme trenerovi Weissovi v zostaveni konecnej nominacie
máme eso v rukáve a má Paraguajský dres takže vám to v podstate vrátil za tie voľby chrapač jedna nevďačná...za Dzurindu by sme na MS nikdy nepostúpili
no a k téme, lebo politika sem nepatrí...zápas to bol hrozný, to je pravda, určite by sa nám lepšie hralo s 3 bodmi vo vrecku zo zápasu s NZ, ale čo už...ja som to pozeral na ČT, tiež nás moc nechválili na druhej strane som zvedavý na ten posledný zápas, niekedy aj motyka vystrelí, navyše Taliani moc v pohode nie sú (ten ich káder radšej ani nekomentujem ), každopádne držím chalanom palec, MS je MS, tam sa zadarmo nedostaneš...
Nuž obdobie tvrdých chlapov je už dávno preč.Totálne ma sklamali Angláni...ale čo už keď to je dnes len samá modelka a metrosexuál ktorých zaujíma všetko len nie futbal...
Ja teda futbalistom nie som, ani mu nerozumiem ale včera pri telke som sa pýtal frajerky /neviem kto hral/, že či niekto kopne do lopty aj ináč ako na náhodu a či niekto trafí aspoň do brankára keď už to lieta len okolo brány sem tam. hehe A poprípade či budú hrať alebo furt len filmovať fauly pred rozhodcom. Vám povím, že tie ich krivé a ubolené tváre keď padajú na zem mi už lezú pekne na nervy. hehe A veru nebol to jediný zápas ktorý som takto vnímal.
Možno chcem od futbalu príliš veľa ale prestávam chápať kto sa chodí na to vôbec kukať. hehe
Prosto mne ako obyčajnému kukačovi fotbalu v telke tie zápasy nedali nič, ani náznak ochkania ani náznak obdivovania. Ale určite /teda snáď/ to tak nebude veď qua sú to majstrovstvá. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a k téme, lebo politika sem nepatrí...zápas to bol hrozný, to je pravda, určite by sa nám lepšie hralo s 3 bodmi vo vrecku zo zápasu s NZ, ale čo už...ja som to pozeral na ČT, tiež nás moc nechválili
Robko, Janko, Vladko
tipujem 0:3
polo to je super ...dede mu to vytmavil
neviem či aj hrať budeme, ale zápas je 24.6 o 16:00
Možno chcem od futbalu príliš veľa ale prestávam chápať kto sa chodí na to vôbec kukať. hehe
Prosto mne ako obyčajnému kukačovi fotbalu v telke tie zápasy nedali nič, ani náznak ochkania ani náznak obdivovania. Ale určite /teda snáď/ to tak nebude veď qua sú to majstrovstvá. hehe
The England team visited an orphanage in Cape Town today.
"It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal, aged 6.
takisto aj pre mna