bola tu tema o hokeji, nasi futbalisti sa dostali na MS do JAR, ako to vidite? Je realne nejake vitazstvo v skupine? Kto je podla vas najvacsi favorit na celkovy triumf?
A este jedna vec, pomozme trenerovi Weissovi v zostaveni konecnej nominacie
Taliani, vidiac silu slovenského mužstva sa rozhodli, že im v zápase postačí iba brankár. Ostatní išli na pivo. V 20.min dostali správu, že vedú 1:0, ich brankár dal gól. Dlho nechodili žiadné správy. V 88.min. však prišla sprcha, Slováci vyrovnali na 1:1. Taliani to šprintom zobrali na štadión, zrazu počujú veľké oslavy a hlásenie miestneho komentára, Slovensko v predĺžení v 92min. dalo druhý gól a vyhralo 2:1.
Taliani vtrhli do kabíny, vidia tam sedieť zroneného svojho brankára a ten iba smutne prehodí: ...chalani, prepáčte, v 25min. ma vylúčili...
ved to je mentalita nasho naroda ja preto ani necitam taketo dikusie (toto je vynimka ) kde kazdy je trener a kazdy by to spravil inak a ked nie tak su vsetci kkti
čo ako je možné.. nie každý zápas sa zadarí, ale nie po prvom odsratom zápase ich treba nazývať kktmi a poslať ich domov..
Súhlas - slovensky fanúšik futbalu je strašne pesimisticky po prvom nezdare –ze konec– ale ten tretí gól z hodeného autu klobúk dole keď majú svoj deň a k tomu trosku šťastia tak to ide
nechápem ...
toto co dnes hrali nasi, boli v kazdej hernej cinnosti lepsi
velmi ma mrzi ze som podcenoval schopnosti slovenskej reprezentacie.
dnes to bolo perfektne, bez ohladu na to ako dopadne zapas s holandanmi ukazali ze vedia hrat futbal na svetovej urovni..
Taliani hrali ako počas celého turnaja čiže ako posr...Naši boli 80 min.jednoznačne lepšie mužstvo.Kvalitný výkon a zaslúžená výhra.
Taliani majú ten problém asi hlbší ako to vyzeralo,jednoducho generačná výmena...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.facebook.com/profil...!/profile.php?id=1405233004&v=wall&story_fbid%20=131118180242018#!/profile.php?id=1405233004&v=wall&story_fbid=131118180242018
Taliani vtrhli do kabíny, vidia tam sedieť zroneného svojho brankára a ten iba smutne prehodí: ...chalani, prepáčte, v 25min. ma vylúčili...
slovenskoooo
No angláni v 90tom tak to bola ešte stará garda...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=397814&o=all&op=1&view=all&subj=125311534173328&aid=-1&id=100000137675774
ved to je mentalita nasho naroda ja preto ani necitam taketo dikusie (toto je vynimka
toto co dnes hrali nasi, boli v kazdej hernej cinnosti lepsi
velmi ma mrzi ze som podcenoval schopnosti slovenskej reprezentacie.
dnes to bolo perfektne, bez ohladu na to ako dopadne zapas s holandanmi ukazali ze vedia hrat futbal na svetovej urovni..
To co? Taliani hrali bez brankara??
Taliani majú ten problém asi hlbší ako to vyzeralo,jednoducho generačná výmena...