bola tu tema o hokeji, nasi futbalisti sa dostali na MS do JAR, ako to vidite? Je realne nejake vitazstvo v skupine? Kto je podla vas najvacsi favorit na celkovy triumf?
A este jedna vec, pomozme trenerovi Weissovi v zostaveni konecnej nominacie
ja si myslim ze slovensky futbal a slovesnka repre su dve rozne veci, mozme byt radi zemame takych reprezentantov ktori vysli z tychto podmienok slovenskeho futbalu,
Však všetci tí chlapi hrajú v zahraničných kluboch. Ich hra v prvých dvoch zápasoch bola pomaly na rozväzovanie kontraktov, alebo aspoň na znižovanie platov. Tak sa museli trochu posnažiť...
Ešte aby im tá snaha trochu vydržala...
Wilki ruzove okuliare sa nenosia uz ani v bordeli Dostali sme sa na MS nahodou a nezasluzene a jeden dobry zapas nam reputaciu nenapravi 3 : 2 je hokejovy vysledok takze ten pocet golov svedci aj o nasej nevyrovnanosti a toto je cista realita.
EDIT : hlavne sa z toho neposer.e
Nepovedal by som, že sme sa dostali na MS nezaslúžene. Kvalifikácia nebola o jednom zápase v Poľsku a o jednom vlastnom góle. Reputáciu si napravil Slovenský futbal (čo sa týka reprezentačnej úrovne) aj postupom na MS, postup do osemfinále je už len bonus. Výsledok s Talianmi pôjde do sveta.
ja som hlavne zvedavý či aj teraz budú chodiť tie trápne maily typu "taliansky brankár bol vylúčený v 25 min." a pod... počúvali sme celý druhý polčas v rádiu po taliansky v aute a poviem vám to bol zážitok
Ja sa ľuďom čo na náš futbal pindajú ani tak nečudujem. Domáca liga je jedna veľká fraška, takisto SFZ. Chalani čo hrajú mimo SR, mohli na MS jedine prekvapiť, čo sa im aj podarilo. Ale s jedlom rastie chuť a ľuďom už postup z kvalifikácie prestal stačiť. A tak po dvoch veľmi zlých zápasoch nadšenie rýchlo upadne.
Wilki ruzove okuliare sa nenosia uz ani v bordeli Dostali sme sa na MS nahodou a nezasluzene a jeden dobry zapas nam reputaciu nenapravi 3 : 2 je hokejovy vysledok takze ten pocet golov svedci aj o nasej nevyrovnanosti a toto je cista realita.
Ako poviem vam...nasi nehrali zle, ale mali sme neskutocne vela, vela stastia a ako komentator poznamenal, ze stastie sa priklana k snazivejsim....co asi suhlasim.
Nasi hrali pekne a disciplinovane!
Zato taliani boli ako vymeneni. Talianov takto nepoznam. Keby sa boli ukazali v plnej sile ako po ine roky, tak nas roznesu.
"Quite incredible - Lippi drifted off down the tunnel and didn’t shake hands with Vladimir Weiss, Slovakia's manager. It was a deserved victory in terms of overall play. Not only were they brave, but they were better and they imposed their will on the Italians. This was a remarkable afternoon. It was a wonderful win over the world champions. Maybe the Italians will want an English manager now."
BBC komentatori sa celkovo dost rozplyvali nad nasim vykonom, dobre sa to cita okrem ineho to nazvali "arguably the best game of the tournament so far"
By som len dodal, že čo sa týka atmosféry v podnikoch a krčmách počas zápasu tak tá sa dala pri strelenom góle zo slovenskej strany prirovnať k svinkám na zabíjačke. Revali, hučali, kňučali a iné hrdelné vrieskanice. Sedeli sme v parku na námestí a podľa oneskorení výkrikov z rôznych podnikov sme tipovali, kde sú ľudia viac naliatí
Inak potešujúci výsledok, ale "keby" taliani dajú to peklo čo od 80-tej minúty bolo,skôr, tak by to bolo ako zápas s Paraguajom.
Ja futbal teda prilis nesledujem, takze to vsetko hodnotim trochu laicky, ale zaver kvalifikacie a teraz tie zapasy na MS som si pozrel.
Zaver kvalifikacie v Polsku bol naozaj zly a hovoril som si, ze tak takto by to vyzerat nemalo a ze sme mali naozaj stastie ake sa nevida. 1. zapas MS proti NZ hrali nasi podla mna celkom slusne a dobre sa na to pozeralo, mali sance. Trochu stastia tam v zavere chybalo, ale nebol to zly vykon, aj ked remiza zamrzela kedze sme boli podla mna cely zapas lepsi team. Proti Paraguaju to potom bolo zrazu fakt zle, tam ma nasi sklamali - to bolo za trest pozerat sa na nich ako stoja v obrane a paraguajcania, ktori podla mna nevedia prilis kombinovat a tvorit hru/utocit ich v tom minimalnom mnozstve sanci co mali opinkali a dali z toho goly. Proti Taliansku bol team ako vymeneny, tvoril hru, kombinoval, utocil. Fakt pekny futbal a zaverecnych 20 minut bolo v kancli sialene napätie. Fakt zazitok. Aj keby sme nepostupili, tak by som povedal, ze si po Paraguaji nasi reputaciu napravili a predviedli, ze hrat vedia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte aby im tá snaha trochu vydržala...
ale myslim si ze holandsko si remizu nepusti uz
a celkom ma potešilo aj toto:
si ma pobavil
jednou vetou: utrpeli sme vyhru
Nasi hrali pekne a disciplinovane!
Zato taliani boli ako vymeneni. Talianov takto nepoznam. Keby sa boli ukazali v plnej sile ako po ine roky, tak nas roznesu.
"Quite incredible - Lippi drifted off down the tunnel and didn’t shake hands with Vladimir Weiss, Slovakia's manager. It was a deserved victory in terms of overall play. Not only were they brave, but they were better and they imposed their will on the Italians. This was a remarkable afternoon. It was a wonderful win over the world champions. Maybe the Italians will want an English manager now."
BBC komentatori sa celkovo dost rozplyvali nad nasim vykonom, dobre sa to cita
Inak potešujúci výsledok, ale "keby" taliani dajú to peklo čo od 80-tej minúty bolo,skôr, tak by to bolo ako zápas s Paraguajom.
Zaver kvalifikacie v Polsku bol naozaj zly a hovoril som si, ze tak takto by to vyzerat nemalo a ze sme mali naozaj stastie ake sa nevida. 1. zapas MS proti NZ hrali nasi podla mna celkom slusne a dobre sa na to pozeralo, mali sance. Trochu stastia tam v zavere chybalo, ale nebol to zly vykon, aj ked remiza zamrzela kedze sme boli podla mna cely zapas lepsi team. Proti Paraguaju to potom bolo zrazu fakt zle, tam ma nasi sklamali - to bolo za trest pozerat sa na nich ako stoja v obrane a paraguajcania, ktori podla mna nevedia prilis kombinovat a tvorit hru/utocit ich v tom minimalnom mnozstve sanci co mali opinkali a dali z toho goly. Proti Taliansku bol team ako vymeneny, tvoril hru, kombinoval, utocil. Fakt pekny futbal a zaverecnych 20 minut bolo v kancli sialene napätie. Fakt zazitok. Aj keby sme nepostupili, tak by som povedal, ze si po Paraguaji nasi reputaciu napravili a predviedli, ze hrat vedia.