To by som chcel vidieť aby človek najazdil za mesiac 7789km v auguste alebo 5146km v októbri.
Konkrétne sa jedna o bikera Seba.Veď to je superman.
Vy tomu veríte?
A naco to tu rozoberat ked je to chu...vina. Profici na TdF najazdia za 21 dni cca 3500km a maju toho dost. Logicky sa to ani neda najazdit, jedine autom. Nepozrel Sebo na tachometer auta namiesto cyklocomputera?
ze sme o nom este nepoculi )
inak, ked v tom auguste jazdil priemerkou 30 km/h...tak denne sedel na bicykli skoro osem a pol hodiny...kedy regeneroval?
a v novembri tam bude mat 65oo km a cez zimu tiez, kazdy mesiac nas prekvapi tym, ze posunie svoje hranice dalej a dalej ! Cim vacsia zima, tym viac chlapec najazdi, no a potom v lete bude chodit na dvojdnove vyjazdy do chorvatska a spat len aby bol prvy a mal 15ooo km za mesiac ... dost chore, ako sa potrebuje niekto zviditelnit ale tak ked mu to pomoze
shickmo: Na TRM som aj ja a tak isto nezvyknem pozerat "treningy" na stranke mtbiker. No nie je domena tejto stranky, tu je zase kvalitne forum. Taketo doplnky len spestria moznosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak, ked v tom auguste jazdil priemerkou 30 km/h...tak denne sedel na bicykli skoro osem a pol hodiny...kedy regeneroval?
a v novembri tam bude mat 65oo km a cez zimu tiez, kazdy mesiac nas prekvapi tym, ze posunie svoje hranice dalej a dalej ! Cim vacsia zima, tym viac chlapec najazdi, no a potom v lete bude chodit na dvojdnove vyjazdy do chorvatska a spat len aby bol prvy a mal 15ooo km za mesiac ... dost chore, ako sa potrebuje niekto zviditelnit
http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Godwin_(cyclist_born_1912)
Na trm by ho hned vykopli.
aha...veru nejazdim crosstranku...
dost dobre. to som nevedel ze takato hitparada tu existuje. v oktobri 2008 sa tiez pekne hecol - 5146km. mne by stacilo keby som tolko najazdil za rok