Precital som si vsetko pozorne a poniektori mate moje uznanie. Ale pekne po poriadku...
Mam 17 rokov, bikujem od 15-tich, len tak cez leto.Cize od jari 2003 som mal novy bike. MTB. Prva sezona: okolo 1000 - 1500 km. Druha sezona: 2200 km. Tohtorocna sezona: 700km
Najdlhsia bola zatial trasa okolo Lucanskej Malej Fatry: Martin, Vricko, Rajecke Teplice, Rajec, Zilina, Martin. okolo 120 km (okolo 6 hodin aj s prestavkami). Bol som aj okolo Krivanskej Malej Fatry: okolo 100km aj s cestou domov. Chystam sa toto leto este z MT do Trencina, potom okolo Velkej Fatry a este z MT niekde na Oravu (do Lokce). Moj taky sen je ist MT - BA , okolo 220 km.
Najkrajsia tura bola v Grecku na dovolenke, teplota vyse 40 stupnov, trasa 90km. Jednoducho nadhera. Prevysenie velmi vela...
No a tie kratke rekordy: Na MTB, 1.95 plastoch s biednymi brzdami 74,5 km/h (jasne ze z kopca
, na rovinke som este rychlostny rekord neskusal. Zasiel som 15km za 25 minut.Nie je problem za bezvetria udrzat si rychlost 40 km/h.
A este nieco: na rovinke by ma malokto predbehol, a to sa nechvalim, je to preto lebo vazim okolo 63kg
))
Vsetko co som tu napisal sa tyka MTB. Asi si uz konecne kupim cestny...
Majte sa