Chcem vedieť, či aj iní majú rovnakú mienku o Rootovi ako ja.
Keby bol člen ako väčšina z nás, tak by mi to nevadilo, bol by jedným z mnohých tvoriacich široké spektrum názorov, ale on je MODERÁTOR!!! A podľa môjho názoru túto činnosť nezvláda.
JOKO- mne napriklad vadi ze Ty si Uznavany clen, ja Ťa nemusim, ani neuznavam. Co robi Root je mi dost ukradnute a nevadi mi o nic viac ako Ty, alebo desiatky inych. Skutocne nerozumiem o co Ti ide.
JoKo ehm, nic proti tebe, ale sa mi zda, ze ty tie konflikty priam vyhladavas, vytvaras (vid aj ine temy)...
preco by mal byt root zly mod? poikal nikomu neskodi, nech je co chce....
ja som napriklad nevidel nejaky jeho prispevok, ktory by niekoho urazal, znevazoval, resp inak skodil...
JoKo, najprv si citaj po sebe co pises ty. Tak ako teraz. Co ako moderator robim zle? To ze sem pisem svoje nazory? To budem robit aj ked moderator nebudem!
To ze mam moznost upravit prispevok, zmazat, presunut, tym ti vadim? Si trapny junacik.
A najviac sa mi paci to, ze najvacsie keci maju ma MTB fore ziletkari, ktori na biku v zivote nesedeli.
A tato tema, aspon nazory co su tu len dokazauju to, ze si ty kto tu skodi, nie ja. Tak sa uz konecne zobud. A som rad, ze si tuto temu zalozil.
A co sa tyka moderovania. Fakt mi napis co konkretne v tomto smere nezvladam, bol by som ti vdacny. Ak ma niecim presvedcis, kludne sa toho vzdam. Ale svoje nazory si tu budem pisat dalej, v tom mi ty nezabranis.
Su chvile ked sa treba vratit ku klasikom: " Ked neide o zivot ide o hovno. " (Jan Werich)
Chcel som len skromne naznacit, ze nechapem preco sa tu buria vasne nad tak nedolezitou vecou ako je to, ze kto kolko isiel maximalne. Skusme zmenit tu sutaz na to, ze kto kolko isiel minimalne.
Su chvile ked sa treba vratit ku klasikom: " Ked neide o zivot ide o hovno. " (Jan Werich)
Chcel som len skromne naznacit, ze nechapem preco sa tu buria vasne nad tak nedolezitou vecou ako je to, ze kto kolko isiel maximalne. Skusme zmenit tu sutaz na to, ze kto kolko isiel minimalne.
pista ma uplnu pravdu... sa tu rozplyvate nad totalnymi blbostami... este horsie ako deti na pieskovisku....
to JoKo uznavam ta ako bikera, resp. ziletkara .... ale stale ma (a si myslim, ze viacerych) presviedcas o tom, ze mas viac v nohach, ako v hlave (bez urazky) .... nechapem, preco sa stale "navazas" do ostatnych bikerov ...
.... Červo by mal asi tuto temu locknut... a aj vsetky temy podobneho charakteru...
co sa tyka prispievania je to jeho vec.. zato ze je moderator akoze nemoze prispievat vlastnym mozgom? ohladom prispevkov ma pravo ako kazdy iny takze tam problem nevidim..
a co sa tyka toho ze je moderator netusim.. nezaregistroval som ze by nejako prilisne mazal, lockoval, banoval a co ja viem co.. to musia vediet modi medzi sebou..
moderator tu je na to aby udrziaval poriadok ale koli tomu predsa nebude drzat hubu, aby nahodou.. to ze je mod mna vobec neovplyvnuje, a jeho nazory, rady, pripomienky beriem uplne salamovo ako hocikoho ineho.
Moj osobny nazor je, ze chalani sa sem chodia vyburit. Neviem ako je na tom JoKo, ale napr. root je hlava inzenyrska, ostatni urcite tiez nie su nejaki blbci a predsa vedu spory ako tukanek a rasti. Ked pripocitam vek zucastnenych pride mi to ako ventilovanie stresu z roboty, miesto kde si mozem povedat co chcem a s chuti sa povadit. Ako inteligentni ludia by ste sa mali bavit na patricnej urovni a nie ako nejaky bulo od lopaty. Chapem, ze viaceri si sem pridete zarypat do niekoho, ale nech to ma uroven (treba pouzivat odborne argumenty, realne zhodnotit situaciu a nie len - ty si debil a ty este vacsi). Kdesi na pive by sa mozno root s jokom tlapkali po pleciach a spokojne si hovorili ako v lese preskocili nejaky padnuty strom.
A najviac sa mi paci to, ze najvacsie keci maju ma MTB fore ziletkari, ktori na biku v zivote nesedeli.
Toto je presne to, o com JoKo pise. Ty na cloveka utocis len preto, lebo sa ti nepaci, co on napise, aky je jeho a nas nazor.
JoKo by ti mohol byt otcom, junacik
A jasne, ja ako ziletkar tu mam najvacsie kecy, aj ked som na biku sedel urcite viac krat ako ty na ziletke, o com svedcia tvoje prispevky v teme max. speed.
Tiez sa mi nepaci ako reagujes na prispevky, tvoje reakcie su dost arogantne.
Jeden maly dokaz:
Moj uplne prvy prispevok v novej podobe tohto fora bol cely pisany velkymi pismenami, o nic tam neslo, proste zvyk z roboty. Toto mi poslal Root sukromnou spravou:
Mam na teba jednu prosbu, ked pises nepouzivaj CapsLock, lebo vsetky tvoje prispevky vymazem. Neber to ako vyhrazanie ale ako holy fakt. Spravaj sa ako normalny clovek, nic tym nedosiahnes, ked pises velkym.
Pre porovnanie ani Cervovi sa nepacilo, ze pisem velkymi pismenami:
poprosim Ta, vypni si CapsLock, ked pises do fora. Posobi to divne; nie je pre to dovod. Diky
Aj keď väčšinu tém a príspevkov čítam o top speed nie. Je mi jedno kto ako rýchlo ide, či skutočne, alebo sa potrebuje trochu vytiahnúť. Po prečítaní tejto témy som tam ale nakukol. Ale iba po 6 stranu. Ďalej som nevládal. Nechápem však ako sa môžete kvôli tomuto tak vadiť. Ak tomu neverím je to moja vec. Netreba nikoho osočovať. Nech si každý z príspevkov vyberie to čo potrebuje vedieť, to čo ho zaujíma. Nie sa preto pobiť.
Ja osobne jazdím na žiletke výnimočne. Na cestách nemám najlepší pocit. Ale väčšina mojich kamošov jazdí. A viem, že keď sa dohodnú so šoférom väčšej dodávky, tak idú neskutočne rýchlo.
Predpokladám, že väčšina z nás chodí na toto fórum preto, lebo ho jazda na bicykli baví, chce sa niečo dozvedieť, alebo iba podebatovať s virtuálnymi kamarátmi na druhom konci netu. Je to síce MTBiker, ale preto netreba žiletkárov napádať, alebo ich pokladať za menejcenných. Buďme radi, že nemajú svoje fórum, ale máme všetci spoločné. Chcel by som preto všetkých poprosiť, aby si hodne kontroverzné príspevky radšej nechali pre seba. Vďaka
Posledna veta bola v hypotetickej rovine. Gete, napisal si to krasne, najkrajsi prispevok za posledny cas. Tak mi napada, vyhlasujme kazdy tyzden (mesiac) najkrajsi prispevok, mozno sa budeme viac snazit, aby aj tie nase boli hodnotnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to tu teraz budeme hlasovat o kazdom jednom clenovi ?
nic v zlom, ale pride mi to scestneee...
myslim, ze kazdy z moderaatorov si to robi svoju praacu zodpovedne a najlepsie ako vie.
Keby bol člen ako väčšina z nás, tak by mi to nevadilo, bol by jedným z mnohých tvoriacich široké spektrum názorov, ale on je MODERÁTOR!!! A podľa môjho názoru túto činnosť nezvláda.
preco by mal byt root zly mod? poikal nikomu neskodi, nech je co chce....
ja som napriklad nevidel nejaky jeho prispevok, ktory by niekoho urazal, znevazoval, resp inak skodil...
inak, toto by ste si mohli nechat aj na SS...
To ze mam moznost upravit prispevok, zmazat, presunut, tym ti vadim? Si trapny junacik.
A tato tema, aspon nazory co su tu len dokazauju to, ze si ty kto tu skodi, nie ja. Tak sa uz konecne zobud. A som rad, ze si tuto temu zalozil.
A co sa tyka moderovania. Fakt mi napis co konkretne v tomto smere nezvladam, bol by som ti vdacny. Ak ma niecim presvedcis, kludne sa toho vzdam. Ale svoje nazory si tu budem pisat dalej, v tom mi ty nezabranis.
pista ma uplnu pravdu... sa tu rozplyvate nad totalnymi blbostami... este horsie ako deti na pieskovisku....
to JoKo uznavam ta ako bikera, resp. ziletkara .... ale stale ma (a si myslim, ze viacerych) presviedcas o tom, ze mas viac v nohach, ako v hlave (bez urazky) .... nechapem, preco sa stale "navazas" do ostatnych bikerov ...
.... Červo by mal asi tuto temu locknut... a aj vsetky temy podobneho charakteru...
a co sa tyka toho ze je moderator netusim.. nezaregistroval som ze by nejako prilisne mazal, lockoval, banoval a co ja viem co.. to musia vediet modi medzi sebou..
moderator tu je na to aby udrziaval poriadok ale koli tomu predsa nebude drzat hubu, aby nahodou.. to ze je mod mna vobec neovplyvnuje, a jeho nazory, rady, pripomienky beriem uplne salamovo ako hocikoho ineho.
2JoKo lol
Toto je presne to, o com JoKo pise. Ty na cloveka utocis len preto, lebo sa ti nepaci, co on napise, aky je jeho a nas nazor.
JoKo by ti mohol byt otcom, junacik
A jasne, ja ako ziletkar tu mam najvacsie kecy, aj ked som na biku sedel urcite viac krat ako ty na ziletke, o com svedcia tvoje prispevky v teme max. speed.
Tiez sa mi nepaci ako reagujes na prispevky, tvoje reakcie su dost arogantne.
Jeden maly dokaz:
Moj uplne prvy prispevok v novej podobe tohto fora bol cely pisany velkymi pismenami, o nic tam neslo, proste zvyk z roboty. Toto mi poslal Root sukromnou spravou:
Mam na teba jednu prosbu, ked pises nepouzivaj CapsLock, lebo vsetky tvoje prispevky vymazem. Neber to ako vyhrazanie ale ako holy fakt. Spravaj sa ako normalny clovek, nic tym nedosiahnes, ked pises velkym.
Pre porovnanie ani Cervovi sa nepacilo, ze pisem velkymi pismenami:
poprosim Ta, vypni si CapsLock, ked pises do fora. Posobi to divne; nie je pre to dovod. Diky
Obe reakcie su doslovne citovane.
uprava citacie by PaliG
Ja osobne jazdím na žiletke výnimočne. Na cestách nemám najlepší pocit. Ale väčšina mojich kamošov jazdí. A viem, že keď sa dohodnú so šoférom väčšej dodávky, tak idú neskutočne rýchlo.
Predpokladám, že väčšina z nás chodí na toto fórum preto, lebo ho jazda na bicykli baví, chce sa niečo dozvedieť, alebo iba podebatovať s virtuálnymi kamarátmi na druhom konci netu. Je to síce MTBiker, ale preto netreba žiletkárov napádať, alebo ich pokladať za menejcenných. Buďme radi, že nemajú svoje fórum, ale máme všetci spoločné. Chcel by som preto všetkých poprosiť, aby si hodne kontroverzné príspevky radšej nechali pre seba. Vďaka
Giro: nesúhlasím len s poslednou vetou...
root: opäť si sa prejavil, skús aspoň pozornejšie čítať. Alebo aspoň trochu rozmýšľať.