Rozsypalo sa mi ložisko na oske to ktoré je za orechom . Kazetu som dal dole ale orech nemôžem povoliť (keď ho ťahám Golou už pukajú spice a bojím sa že buť ohnem rafík alebo potrhám spice ) môže byt tak zahrdzavený ale prečo to nejde?
PS: Keby že to nahrejem autogénom poškodím stred ?
som ten odkaz uz pozeral predtym ale ja tam nic take nemam u mna to vizera skôr ze ten orech je na srobovany na strede kolesa a nie tym imbusakom ako je na tom odkaze
nie vsetky naboje su rovnae a maju orechy nasrobovane imbusom 10 skus zisti co je to za naboj pripadne daj foto lebo lacnejsie naboje maju vselijake ine systemy uchytenia orecha ... nieje vsetko rovnake ..cakame na foto
nie ja som to myslel inak ja som aml na starom biku naboj ani cert nevie kto to vyrobil a tam sa orech daval nejakym bujnym klucom dole najprv som musel rozobrat orech a az potom sa dal zhodit dole 12kou imbusom .. ide tu o to kto vyraba ten naboj a ak to je nejaky "lacak" tak to bude na 100% podobny bujny system
Ak je orech naskrutkovany tak musi mat dva zarezy do ktorych ide taky zvlastny kluc, zaistis ho oskou a 24 klucom povolis. Byva to zapecene od prachu a bordelu. Odporucam daj do servisu aby si nieco neposkodil.
mohol rozobrat 7kolo tak, ze ho dal dole, rozsypalo sa a zvysok ostal nakruteny na naboji.
potrebujes zrejme SIS stahovak, das ho do zveraka a kolesom tocis proti smeru hodinovych ruciciek.
a neboj musis silou.
a potom tam nedaj na tie gulicky prilis lepkavu vazelinu, aby si nemal volnobeh aj namiesto zaberu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/vymena-unasece-pastorku
alebo gugl...
Ja ten imbusak nemam kde dat
som ten odkaz uz pozeral predtym ale ja tam nic take nemam u mna to vizera skôr ze ten orech je na srobovany na strede kolesa a nie tym imbusakom ako je na tom odkaze
Ja ten imbusak nemam kde dat
Na tieto rozoberačky nie som frajer, ale ide asi o 10ku imbus, ktorý treba zarvať donútra orecha, samozrejme, keď už bude bez osky.
tak som ho tam strcil
Ak je orech naskrutkovany tak musi mat dva zarezy do ktorych ide taky zvlastny kluc, zaistis ho oskou a 24 klucom povolis. Byva to zapecene od prachu a bordelu. Odporucam daj do servisu aby si nieco neposkodil.
Nad tym som tiez rozmyslal ale ked napisal, ze uz dal dole kazetu tak neviem
potrebujes zrejme SIS stahovak, das ho do zveraka a kolesom tocis proti smeru hodinovych ruciciek.
a neboj musis silou.
a potom tam nedaj na tie gulicky prilis lepkavu vazelinu, aby si nemal volnobeh aj namiesto zaberu