Zdravím. Zaujíma ma aké rôzne sú výplety určené na xc (bežné používanie a závodenie). Samozrejme zaujímajú ma tie na najvyššej úrovni, stanovím cenu 1€ na jeden drát a vyššie, môžte predať aj niejaké niple. Ktoré patria medzi tie naj a čo stoja.
Diks
Jooo to verím, ale nieje od toho niečo lepšie ? proste niejaká brutalita ?
ešte podotázka ak by si mal na výber medzi dt revolution a Sapim CX-Ray 2.0/2.3-0.9/2.0 schwarz
ktoré by to bolo ?
ak chces normalne kolesa na normalne pouzivanie tak tam supni tie lasery alebo revolutiony a nevymyslaj.. najlahsie komponenty sa nemaju radi s dlhou zivotnostou
No to si mal napísať hneď . Tiež som túto vašu diskusiu čítal a nemal som ani tušenie čo vlastne hľadáš , či niečo drahé, niečo ultra ľahké (tá brutalitka ) a menej pevné alebo čosi ťažšie ale nezničiteľné .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a netreba riesit.. overene vela uzivatelmi.. pouzitelne aj na prasaciny
ešte podotázka ak by si mal na výber medzi dt revolution a Sapim CX-Ray 2.0/2.3-0.9/2.0 schwarz
ktoré by to bolo ?
inak sam vozim Sapim Laser (konkurencia revolutionov)
mas to uplne jedno, cca rovnaka vaha, rovnaka cena, rovnaka pevnost, rovnaka kvalita
DT Swiss Revolution 1.8-1.5-1.8 -> 261g
DT Swiss Aerolite -> 278g
DT Swiss Revolution 2.0-1.5-2.0 -> 283g
DT Swiss Competition 1.8-1.6-1.8 -> 311g
DT Swiss Super comp 2.0-1.7-1.8-> 318g
DT Swiss Champion 1.8 -> 359g
DT Swiss Competition 2.0-1.8-2.0 -> 382g
DT Swiss Champion 2.0 -> 444g