kokso to musel byt pekny drzkopad
...ja som vazny pad asi este nemal, klop klop klop, ale doozgierany som uz parkrat bol....raz som z nepozornosti preletel cez smetiak, taky maly plechovy co byva na dedinach pri ceste, som sa obzeral po kamosoch
vtedy som bol asi najviach dochramany....inak
root mam podobny zazitok, teda len trosku....si raz ficim po ceste u nas v ziline a zrazu vedla mna trolejbus, to by este bolo v pohode, lenze ten hnup bol tak 20cm odo mna a stale sa priblizoval a uz uz ma chcel vyfackat tym harmonikovym zadkom, uhnut nebolo kde, bol tam vysoky obrubnik a ja som si to rubal vyse 30, no uplne ma primackol skratka...tak som dupol na
brzdy akurat tak, ze on prefical a dostal som sa zan...samozrejme ako slusne vychovany ucastnik cestnej premavky som mu ukazal dost vehementne prostrednik oboma rukami a pridal som k tomu nejaky komentar
no a presne v tom momente, ked som obidvoma rukami machal vo vzduchu, mi prisiel do cesty nejaky kanal a trosku mi myklo prednym kolesom, akurat tak dost na to, aby skrtlo o blizky obrubnik, samozrejme sa na nom uplne zvrtlo a ja som letel krasnym oblukom na chodnik...odniesol to nastastie len
batoh a prasknute sklicko na hodinkach
...ponaucenie? neukazujte prostrednik pri obrubniku