Tak teda hlasovat nebudeme ale nikdy nehovor nikdy!


Naposledy upravil katko dňa 22.03.2006 - 07:48:29, celkovo upravené 1 krát.

21.03.2006 - 17:32:48
00
no predpokladam, ze mate nejaky osobny spor, takze hlasovat zatial nebudem.
.... ale tiez mam drobne vyhrady k jeho moderovaniu....napr. to jeho veleoblubene zamykanie tem a absencia tolerancie k obcasnemu odboceniu, namiesto toho by mohol (a aj zvysok moderatorov) sledovat duplicitne diskusie a otazky a temy napr. spajat dohromady a nie zamykat.
...celkovo si myslim, ze moderovanie je zalezitost osobnosti, schopnosti indivindi pristupu a nie strikneho sledovania dodrziavania pravidiel a preto si myslim, ze nie kazdy je ten pravy....vzdy je tu moznost, ze sa to da aj naucit, takze by som mu este dal sancu, ved nakoniec z toho predsa len plynu aj urcite povinnosti a budme radi, ze je niekto ochotny to robit....aj ked niekedy nie velmi k prospechu veci :)
....mozno sa mu malo najprv nejak dohovorit formou ss a nie to tu takto rozoberat, ale nech sa teda uz vyjadria vsetci, je to aj ich vec :)
21.03.2006 - 18:09:43
00
no myslim, ze nie je feer takto hlasovat o niekom...kazdopadne rozhodnutie o tom, ci pali bude alebo nebude moderator je na cervovi...

isteze, niektore jeho prispevky boli mozno moc uzkoprse ale len preto, ho este nemusime ukamenovat...

a co sa tyka uzamykania teem, niektore som zamkol aj ja, len som nenapisal ze som to urobil...tak teda nabuduce uz to budem pisat....
biku zdar
21.03.2006 - 18:31:09
00
nemozes nikomu (a ja to robit nechcem) pristup na toto forum. Hoci registrujem zvyseny pocet "staznosti" na praktiky PalihoG, nevidim v tom zatial ziadnu hrozu, takze zatial nikoho z nijakeho postu odvolavat nebudem :)
21.03.2006 - 20:37:39
00
ja som zatial zamkol asi 2 temy (z toho jedna sa tykala holenia noh, takze predpokladam ze sa niektori buria hlavne proti tomu). bol to jasny flame v ktorom ste asi na 4 strany riesili otazku na urovni "zivot chrusta". kebyze to nieje zamknute tak je tam dneska asi dokopy 8 stran samych s prepacenim blbosti.
ak sa nabuduce nieco nebude pacit piste prosim konkretne v ktorej teme sa to stalo aby som nato mohol adekvatne reagovat. dakujem.

P.S. moderatorom nemusim byt...kludne...mne sa tym nic nestane. ale zatial mi nazory niektorych pripadaju skor ako zavist. toto rozhodnutie je na cervovi.
P.S. 2 kebyze su na fore len inteligentny uzivatelia nemuselo by sa moderovat :idea: tak sa prosim niektori pozrite aj do svojho vnutra a na chvilu sa zamyslite.

s laskou vas PaliG :wink:
22.03.2006 - 17:45:27
00
PaliG, suhlasim s vacsinou co si teraz napisal, je to tak. Ale zas ked som mal ja pripomienku ohladom inteligentnosti niektorym prispevkov (vsak vies ktora tema), tak si ma upratal. Uznavam, nebol som najslusnejsi.
22.03.2006 - 19:21:05
00
Niesom za žiadne rušenie moderátora (ak som správne pochopil o čom bolo to hlasovanie). Pretože od toho tu sú moderátori aby usmerňovali diskuziu smerom a štýlom ktorý chcú, je to ich server, my sme tu len hostia. Mne keď sa tu nebude páčiť tak zdrhnem na iné diskusné fórum, konkurencia je veľká (ak počítam aj české fóra).

Na druhú stranu som tiež nepochopil to zamykanie tém, napríklad to "holenie nôh". Docela som sa tam o ostatných useroch dozvedel veľa. Dúfam, že nieje cieľom tohoto fóra mať suché technické príspevky typu:

user1: Ako odmontujem kľuky?
user2: kľučom pätnástkou
user1: a mám točiť doľava alebo doprava?
user2: proti chodu hodinových ručičiek
user1: mám tlačiť moc alebo málo?
user2: stredne

Navyše to bolo vo fóre O hocičom čo si ja tak laicky vysvetľujem ako skoro voľnú diskuziu (trebárs aj OT mimo bicyklov).
22.03.2006 - 20:02:04
00
Nechcem, aby mal niekto pocit, ze toto je "nasa" diskusia a "nas" server. Moderatori su tu primarne na to, aby usmernovali diskusiu spravnym smerom. Kedze sa nastastie nemusime zodpovedat nikomu za "nekorektne" prispevky a podobne, diskusia tematicky nie je obmedzena. Su tu tematicky vyhradene fora, takze ked pridate prispevok do zleho fora, moderatori ho presunu. To je jasne. Taktiez tema uplne od veci, pripadne vulgarna, urazliva, ide prec... Logicke. Tema, ktora sa casto opakuje sa bud zmaze hned v zarodku, alebo sa do nej dopise odkaz na podobnu temu v inej casti fora a zamkne. Co sa tyka zamykania aktivnych tem, toto prilis neschvalujem, preto som aj odomkol holenie noh. Cize moderovat ano, ale s mierou :lol:
22.03.2006 - 20:27:46
00
keyboard_arrow_up