Ty vole, tak takto je to cele :whew: :tmi:

"Všichni jsou zákeřná hladová klíšťata
jsou na svých prdelích vzájemně přisátá
a když se poslední na první zavěsí
pak z jeho prdele vlastní krev saje si
vlastní krev saje si...

Jak kletba proroka můj hlas tmou burácí
všichni jste zrůdy, vy píči a čuráci
v každém z vás číhá zlo,
v každém z vás,v každém z vás
potichu, zákeřně vyčkává na svůj čas
VYČKÁVÁ NA SVŮJ ČAS !"
26.09.2017 - 19:41:08
00
tulenik rulezz ! Nielenze you made my day, ale este to bolo aj poucne ;-)
26.09.2017 - 19:57:20
00
Tento post bol fakt dobry, tulenik :y: :y: .. da sa suhlasit, aj ked v tomto pripade to asi nebol tento pripad. Imho.
26.09.2017 - 20:02:10
00
tulenik napísal:
Čas a podobné paplátky sú preslávené tým, že v honbe za fabrikáciou krw stories sa budú "fasa odborne" vyjadrovať k niekomu, o kom a o čom ani hovno nevedia, čo mal za sebou, jedinou vedomosťou indukujúcou prípindy je fuckt, že bol Čech. "Jemné prechyľovanie" informácií je v bulvoši takisto bežné.

Tak ale praveze v tomto pripade vobec ziadnu senzaciu nevyrabaju. Precitaj si to poriadne - pisu iba fakty. Chalan to proste neodhadol a skor mam z toho pocit, ze to nebol ziadny horolezec, ale len horsky bezec bez väcsich skusenosti. Keby totiz skusenosti z hor mal, tak by sledoval pocasie, vedel by co pride a nepokusal by sa prespat tesne pod hrebenom vo vyske 2000+ v kratasoch. Ak nebol zraneny takym sposobom, ze nemohol chodit a napriek tomu sa rozhodol tam zostat na noc v tom pocasi, tak sa neda napisat nic ine, nez ze bol blbec. A zda sa, ze zraneny nebol kedze pisal kamoske v SMS, ze je v poriadku. A keby zraneny bol, tak ju predsa mohol poziadat, nech mu poslu pomoc. Ale nic take neurobil. Cize absolutne nulova objektivita usudku kedze mal dojem, ze je to v pohode a moze tam prespat. Si pomylil Tatry s Malymi Karpatami alebo co. Tak ci tak mu uz tieto nase teorie zivot nevratia. :( Moze len posluzit ako vystraha pre ostatnych, ze ked sa ide hore nalahko, tak sa nesmie prestat pri klesajucej teplote hybat a treba sa dostat za kazdu cenu dole. Keby aspon zliezol pod Predne Solisko na chatu...
26.09.2017 - 20:05:42
03
A kde ho vlastne našli?
26.09.2017 - 20:39:03
00
tulenik napísal:
JoKo si iste spomína na noviny nacpaté pod dres before Gore-Tex and softshells were cool)

JoKo si na to nespomína, vidí to každý rok v TV, že po prejazde sedla vo výške nad 2 km a v horšom počasí, sú noviny cyklistami používané do zjazdu. Pretože noviny sa rýchlejšie strčia pod dres, ako sa oblečie bunda. A súperi nepočkajú.
Pretože ochotných divákov podávajúcich noviny je viac ako ľudí podávajúcich tímovú bundu.
Pretože ak ti niekto z teamu podá bundu nevhodnej veľkosti, tak ju buď nezapneš alebo alebo bude veľká, a v obidvoch prípadoch bude v zjazde pôsobiť ako padák. A súperi nepočkajú.

Ale dávajú ich aj pod Gore-Tex a softshells, pretože každá vrstva chrániacia hrudník je dobrá.
26.09.2017 - 21:59:34
00
GZA napísal:
A kde ho vlastne našli?


Pod vrcholom Mlynického Soliska.
26.09.2017 - 22:01:06
00
JoKo dlllhooo som si to už nevšimol, ale keď tak nad tým rozmýšľam, možno preto, že som to videl miliónkrát.
FeroR Krchovský je základ!
26.09.2017 - 22:33:17
00
tulenik napísal:
A? Kým mi nezaprotestovali kolená, behy typu Psotkov memoriál boli moje obľúbené sado-maso. Čas a podobné paplátky sú preslávené tým, že v honbe za fabrikáciou krw stories sa budú "fasa odborne" vyjadrovať k niekomu, o kom a o čom ani hovno nevedia, čo mal za sebou, jedinou vedomosťou indukujúcou prípindy je fuckt, že bol Čech. "Jemné prechyľovanie" informácií je v bulvoši takisto bežné.
Mlynická/Furkotská to je tak na 2 hodinky (bavíme sa o behu). A že mal "tenisky" (spoznávam obľúbený wording slopenských horskáčov)? No... v nimi dodnes vyzdvihovaných 4kilových kožákoch sa asi že bežať nedá a navyše tí (alebo bulvoš pisálci) sú takto schopní označiť aj absolútne adekvátnu obuv na horské behy. (Pri čítaní "zdôvodnení príčin nehôd" spáchaných horskáčmi mám niekedy pochybnosti o ich príčetnosti, ako keby sami neliezli a nebehali... kedysi sa v nich mihala "nevhodná obuv", rozumejte lezečky, ako príčina nehody v 6 a vyšších stupňoch UIAA, kde tie práve tie kožáky, čo si zrejme predstavujú, sú v skutočnosti a na rozdiel od lezečiek lístok na rýchlik do večných lovíšť - neospravedlňuje ich ani to, že časť z nich mala v okamihu vynálezu lezečiek už prechlastaný mozek, pretože saskí pieskári liezli v papučiach s podrážkou z penovej gumy even before it was cool. A "nedostatok skúseností" a "precenenie schopností" tuším napísali pri nejakom incidente aj pieskárovi z Turnova Rakoncajovi, ktorý liezol osmy alpsky v časoch, keď tatranec Gálfy stále presadzoval ťažké expedície pre zmenu 30 years after it was cool.)
Silne mi také reči pripomínajú zhodou okolností českú tetu, ktorá raz - a práve počas Psotkáča - mala kdesi pod Priečnym sedlom významné, typicky česky rozťahané protestsongy, že "jdete v protisměru a to se tady nesmí". Normálnemu človekovi dôjde, že keď natrafí už na päťdesiateho (nie, prvý som naozaj & celkom určite nebol) chobota v trenkách a maratónkach so štartovým číslom na sebe, že to asi budú nejaké preteky, a keďže vtedy bolo zrovna ***** komparábľ s tým shitom, čo mal henten týpek, tak že to asi nebudú nejaké béčka.
Horský bežec s horolezeckým backgroundom dáva za onakvejšieho fekálu. Mimochodom veeeľmi porovnateľné situácie sa dajú zažiť aj na bicykli (vcelku jedno v ktorej disciplíne - JoKo si iste spomína na noviny nacpaté pod dres before Gore-Tex and softshells were cool) a iste to aj z tunajších prispievateľov nejeden zažil, pričom má z toho - samozrejme - zážiteček a vánoce, aspoň je na čo spomínať inter pocula.
Lunochodom, vynáška na Rysy v kraťasoch a kristuskách v mrznúcej hmle je v podaní niektorých osôb napuosto noumáuní. Druhá vec je, koľko poldeci si potom na tých Rysoch dám, aniž bych se opil :devil:



OK :handshake:
( poznám jedného, ktorý vie všetko, dám si to u neho preložiť :) )
26.09.2017 - 23:58:19
02
:lol: tulena fakt necitovať
27.09.2017 - 07:05:59
00
https://zurnal.pravda.sk/rozhovory/clanok/442955-ekolog-erik-balaz-buducim-generaciam-zanechame-pustatinu/
27.09.2017 - 07:18:25
03
Zevraj atypicky teren na beh. Som sa pekne pobavil. V lete som si bol zabehat na Brestovu, tiez "typicky bezecky teren". Uz dlho som si tak dobre nezabehal.
27.09.2017 - 07:33:15
00
ten rozhovor TESAT !!!
27.09.2017 - 07:42:11
02
Tá rýchlosť Slovenskej pošty je neuveriteľná :o :D

Prílohy:

pošta.jpg
pošta.jpg 9.85 KiB 1 thumb_up1thumb_down

27.09.2017 - 13:57:19
07
Zázračné pilule pod hlavičkou Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky
http://med-one.club/go/click.php?key=korjagx3aqemkx5jqo87
27.09.2017 - 15:21:23
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up