ja si myslím že všade je také miesto ktoré je prístupné autám a ak tie miesta nemáš rád tak ich treba obchadzať.
Aj u nás v slovenskom raji sú rôzne parkoviská a salaše a podobne kde to vyzerá podobne ale je to len vstup a začiatok nejakej prechádzky či túry. Ja som včera nemal chuť na ľudí tak som sa vydal po stopách MTB a stretol som za 6 hodin tuším 2 bajky a 4 peších.
Na okraj , jeden z tých dvoch bol ebiker , pridal sa kumne a hľadali sme cestu. Bola to celkom zábava keď mi do kopca miestami nestíhal lebo mal vybitú baterku a šiel na minimálnu pomoc len aby došiel domov
Inač velmi sympatický chalan , vysvetľoval zranenie z futbalu na bedrovom kĺbe tak preto si musi pomáhať.
..... celkom zábava keď mi do kopca miestami nestíhal lebo mal vybitú baterku....
Viem že som možno OF (na pieskovisku asi nie), ale toto je ten dovod, prečo nie. šlapať cez 2 rokliny a 2 kopce od domova s 19 kilovym bikom je fakt to posledne, po čom túžim.
Priznavam, ze som nemal trpezlivost precitat vsetky prispevky. Ponechajme prvu luku a prvy okraj lesa tymto ludom, my by sme nemali mat problem dostat sa o 5 km dalej do oazy pokoja.
Hlasim ze aj my sme tí ***** konzumenti. ***** sme sa na Zošku autom. Sme len traja a Touran začína byť malý na 24 hodinový výlet. 😀 Na gramču som si dal obzvlášť záležať. 😀
A ako si myslis ze sa dostane za takouto rekreaciou rodinka trebars z Vrakune? Pojdu cez cele mesto po ceste nech maly s hlavou cca vo vyske vyfukov ma po cely cas prisun cerstvych siricitanov? Pojdu po chodnikoch? Nalozia sa do MHD?
Nie, pojdu autom, ale nebudu mat kde zaparkovat pretoze tolko kritizovane nove parkovisko pri Partizanskej luke este nestoji, a chyba tam.
Mozu zaparkovat na parkovisku Tesco Lamac a zvysok prejst pesi cez Ostruzinovy chodnik, alebo na platenom parkovisku pred Cervenym mostom, ktore nie tak davno spristupnili.
Inac, pre existujuce parkovisko za Cervenym mostom by to chcelo pocitadlo aut a displej s poctom pred odbockou z kruhacu, lebo potom sa zbytocne upchava pristupova cesta a nastavaju tam zmatky pri obracani aut.
A ako si myslis ze sa dostane za takouto rekreaciou rodinka trebars z Vrakune? Pojdu cez cele mesto po ceste nech maly s hlavou cca vo vyske vyfukov ma po cely cas prisun cerstvych siricitanov? Pojdu po chodnikoch? Nalozia sa do MHD?
Nie, pojdu autom, ale nebudu mat kde zaparkovat pretoze tolko kritizovane nove parkovisko pri Partizanskej luke este nestoji, a chyba tam.
bombtrack dakujem, napisal si vsetko co som chcel ja, akurat som to nezvladol... Mas moj obdiv.
duves na BK sa pred '89 jazdilo, zakaz vjazdu si pamatam az pri horarni a na kazdej odbocke z asfaltky. A takisto od Kosariska a z Nestichu.
Napriek tomu tadial Zahoraci, Jurane a ina zberba jazdia na druhu stranu sveta od nepamati.
fokel: Reč bola o červenom kríži nad račou, tam sa autami nesmelo. Dolu na parkovisku bola zakazova značka a je tam aj dnes: https://bit.ly/2JNsZmX
Čo sa tyka všeobecneho porušovania zakazu vjazdu bohom a polobohom, tak iba toto: toto je ten svinčík na slovensku, chodite do rakuska a inde obdivovať poriadok a čistotu, ale zabudate, že takto sa to nerobí, resp. si myslite mnohí, že iba vy bohovia a polobohovia môžete všetko. A potom vykrikujete, že chcete slušné Slovensko. Ale od tých druhých, seba tam nepočítate.
fokel ďakujem, inak teraz som si to prečítal po sebe a dal by som si za stylizaciu facku, ale tak kto chcel hádam pochopil:-) ale tak padol som o deviatej mŕtvy do postele a o pol tretej som sa zobudil a nevedel som zaspať ďalšie dve hodiny:-) a dnes sme boli autom na výlete v Lubine na minifarme a zastali sme autom rovno pred farmou:-)
Je to o chybajucich skusenostiach a slabej technike jazdy a nie o tom, v ktorom pohori sa ten e-bajker pohybuje. Sice z Karpat ziadne statistiky nemam, ale staci co som videl osobne. Napr. na asfaltke kusok pred Cervenym krizom zena na e-bajku sla do stupania tak pomaly, ze nevedela udrzat balans. Alebo parik dochodcov ma zacal obiehat smerom hore na Konske hlavy, ale po par metroch zrazu zastali a zablokovali mi cestu. Jednoducho ak ludia nemaju skusenosti a techniku, tak sa prizabiju aj na rovine v tej asistovanej 25km/h rychlosti.
K prizabitiu neskuseni nepotrebuju ani e-bike, zvladnu to tiez na klasickom bicykli. Obcas si myslim, ze by bolo dobre, keby aj na bicykel bolo treba vodicak, ale potom si vzdy uvedomim, ze len sa na tom niekto dobre nabali a pocet nehod/urazov zostane taky isty.
Chyba v exponovanom vysokohorskom terene bude mat asi ine dosledky ako chyba niekde na tychto nasich kopcekoch, nemyslis?
Tymi ebajkami tu niektori strasite uz roky, a zatial som ziadny masovy uhyn ebajkerov nezaregistroval. Viac sa tam dochramalo ziletkarov.
Ja neviem, niektori si tu namyslaju ze zvladnut Cerovku vyzaduje roky treningu a pilovania techniky. Pritom tieto nase single zvladne hocikto kto nesedi prvykrat na bicykli. Pokial nezabludi na zjazdove trate na Kamziku, nema sa mu tu co stat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj u nás v slovenskom raji sú rôzne parkoviská a salaše a podobne kde to vyzerá podobne ale je to len vstup a začiatok nejakej prechádzky či túry. Ja som včera nemal chuť na ľudí tak som sa vydal po stopách MTB a stretol som za 6 hodin tuším 2 bajky a 4 peších.
Na okraj , jeden z tých dvoch bol ebiker , pridal sa kumne a hľadali sme cestu. Bola to celkom zábava keď mi do kopca miestami nestíhal lebo mal vybitú baterku a šiel na minimálnu pomoc len aby došiel domov
Inač velmi sympatický chalan , vysvetľoval zranenie z futbalu na bedrovom kĺbe tak preto si musi pomáhať.
Viem že som možno OF (na pieskovisku asi nie), ale toto je ten dovod, prečo nie. šlapať cez 2 rokliny a 2 kopce od domova s 19 kilovym bikom je fakt to posledne, po čom túžim.
Inac, pre existujuce parkovisko za Cervenym mostom by to chcelo pocitadlo aut a displej s poctom pred odbockou z kruhacu, lebo potom sa zbytocne upchava pristupova cesta a nastavaju tam zmatky pri obracani aut.
Nečítal si moj príspevok?
https://www.mtbiker.sk/forum/post1362840.html#p1362840
A teraz tie siričitany: takže to je akože dobry napad tie siričitany dostat tam, kde je ako tak čestvy vzduch?
duves na BK sa pred '89 jazdilo, zakaz vjazdu si pamatam az pri horarni a na kazdej odbocke z asfaltky. A takisto od Kosariska a z Nestichu.
Napriek tomu tadial Zahoraci, Jurane a ina zberba jazdia na druhu stranu sveta od nepamati.
Takze hejtovat za to teraz Tesaka je alibizmus
Čo sa tyka všeobecneho porušovania zakazu vjazdu bohom a polobohom, tak iba toto: toto je ten svinčík na slovensku, chodite do rakuska a inde obdivovať poriadok a čistotu, ale zabudate, že takto sa to nerobí, resp. si myslite mnohí, že iba vy bohovia a polobohovia môžete všetko. A potom vykrikujete, že chcete slušné Slovensko. Ale od tých druhých, seba tam nepočítate.
ale toto je presne to co sa zacina diat aj u nas a bude to lba horsie http://tirol.orf.at/news/stories/2906925/
ale toto je presne to co sa zacina diat aj u nas a bude to lba horsie http://tirol.orf.at/news/stories/2906925/
jj, bratislavske tirolske Alpy su zradne, pobyt v nich by mali povolit len v sprievode horskeho vodcu
Tymi ebajkami tu niektori strasite uz roky, a zatial som ziadny masovy uhyn ebajkerov nezaregistroval. Viac sa tam dochramalo ziletkarov.
Ja neviem, niektori si tu namyslaju ze zvladnut Cerovku vyzaduje roky treningu a pilovania techniky. Pritom tieto nase single zvladne hocikto kto nesedi prvykrat na bicykli. Pokial nezabludi na zjazdove trate na Kamziku, nema sa mu tu co stat.