cjcem sa vas spytat ze kolko defektov za rok stihnete chytit?
potom este dopiste aj pri akom pocte Km lebo moja babka co chodi do obchodu dostane 1 za 5 rokov.
Defekty mám veľmi často, ale povedal by som že plášte sú v tom nevinne (maxxis dynomite a ignition, 2.1). Najčastejšie chytám defekty vďaka tŕňom, na druhom mieste sú vetvičky zabodnuté do plášťa. Naposledy sa mi do dezénu zaryl celý ostrý kamienok a po predchádzajúcich 2 defektoch už som nemal čím lepiť takže následoval potupný odvoz autom
Nikdy som ale nesekol.
no ja som tuto sezonu (450 km) raz sekol pred studentskym centrom nastastie to bolo hned na prvom km tak som sa vratil home
prvy defekt tejto sezony sa mi pritrafl pod postelou kde som skladoval bajk...
akty X neviem ako sa to stalo
potom dalsi po jazde cez dom do mojej izby (spinka)
jeden taky spioooon ze ked ho nafukas tak vydrzi kolo 10-15 km tak clovek nevie ci menit alebo nie
a posledny bol klasika... trrrnik
kedysi som dostaval dost defektov no potom som sa naucil lepsie skakat a preskakovat pri zjazdiku kamene a tak takze odvtedy je to celkom v pohode...ale obcas sa stane tak 2-3 za rok
takze jeden defektik bola aj dnes....ale dierka mala,urobil som na tom 20 km...najprv ze co my vidla mekne... a to bola dusa...samo ze bikova
A behom 3 mesiacov je toto uz 2 defekt.Este stale dobre,pred tym ked som jazdil na specialized roll x-pro som mal tusim 6-7 defektov behom 2 mesiacov
takze ja mam tento rok len 1 defekt na 1500 km, ale najvacsia haluz je, ze bracho si prvykrat tento rok pozical moj bike, presiel asi 2 km a stihol spravit 1 defekt a stratit stuplik z rucky na pumpe, nechcem si ani predstavit co by sa stalo keby presiel aspon 50 km
ja som tuto sezonu nejakych 1900 km, a nastastie len jeden defektik a to vtedy, ked som skusal bike ako ram ,brzdy menic a sedlovku a polohu, vysiel som trocha dalej, a tam prask, samozrejme nemal som nic. takze pekne peso vedla biku domov, no strasny pocit, islo okolo asi 5 bikerov lepsich, (nemyslim babky a dedkov na bikoch co idu do druhej dediny) a ani jeden sa nezastavil, ludia spamatajte sa...
na 1400 km som mal 4 defekty (vsetko na zadnom)- jeden snakebite, raz to bol kusok zeleza a raz drievko...asi vsetky tradicne sposoby ako dostat defekt
Inak aky najzvlastnejsi defekt ste dostali ? (prepichnutie velkym predmetom, psie zuby,diviacie kly, zubna proteza atd. )
zvlastny defekt dostal kamos. asi stovka kliniec mu prepichla koleso asi tak, ze na jednom mieste vosiel dnu a na druhom mieste von, takze 2 defekty v jednom.
Ja som defekt nemal taaaaaaaak dlho! ale moje 2.35 a DH duša svedčia o všetkom!! Práve preto som menil plášte aj dušu lebo som v kuse "pichal".
Na starých plášťoch som mal kuriózny defekt keď som na Vranovskej výpadovke chytil niečo medzi klincom a nábojom,ktorý dotrhal ako plášť tak dušu.
tak asi mam zle plaste ... tento rok ich bolo kolo 10-12defektov ... asi vymenim plaste, teraz tam mam Tiogy 1,95 a 2,1 od novoty biku ... doteraz som si myslel, ze je to v pohode ...
malo fukas.. ja vozim tiez tiogy a este little alberty a defektov som par mal, ale presne kvoli nizkemu tlaku... vzdy som sekol dusu... tento rok tak 8x asi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikdy som ale nesekol.
prvy defekt tejto sezony sa mi pritrafl pod postelou kde som skladoval bajk...
akty X neviem ako sa to stalo
potom dalsi po jazde cez dom do mojej izby (spinka)
jeden taky spioooon ze ked ho nafukas tak vydrzi kolo 10-15 km tak clovek nevie ci menit alebo nie
a posledny bol klasika... trrrnik
A behom 3 mesiacov je toto uz 2 defekt.Este stale dobre,pred tym ked som jazdil na specialized roll x-pro som mal tusim 6-7 defektov behom 2 mesiacov
Inak aky najzvlastnejsi defekt ste dostali ? (prepichnutie velkym predmetom, psie zuby,diviacie kly, zubna proteza atd.
moja ten masaker vydržala
dufam ze ani nebude
Asi je to v kvalitnejsej dusi pretoze predtym som mal tak 3/rok
Na starých plášťoch som mal kuriózny defekt keď som na Vranovskej výpadovke chytil niečo medzi klincom a nábojom,ktorý dotrhal ako plášť tak dušu.