Tazke boje v Horlivke 27. 7. 2014, si neviem predstavit aby nam tak ostrelovali mesta nasa armada

youtube.com/watch?v=rQipBvXqHKA&t=0



letecky utok na Hirlivku

youtube.com/watch?v=GNN6j4ctQAQ&t=0



po bojoch to vyzeralo takto http://signifer-xiii.livejournal.com/999381.html

youtube.com/watch?v=i5vZwVoq9cc&t=0



Ukrainska armada nema schopnosti a zbrane ako izrael, ze dokazu s chirurgickoiu presnostou znicit urcene ciele, cize oni si ostreluju mesta plne civilistov s vedomim ze ta bomba ajtak nepadne kam chceju a pozabija kpec nevinnych zivotov. No ale zomru tam iba ukrajinci ruskej narodnosti, ich to asi ne*ere
28.07.2014 - 15:11:54
00
Hmm.. a kto sa zabarikadoval prave v TYCH mestach? Poodsreloval mosty? Takze druha strana ma civilistov v <> minimalne tak isto...

Je to tragedia, ze aj po 2 svetovych vojnach su ludia schopni vo velkom zabijat a nicit kvoli vo svojej podstate vlastne hlupostiam. :/


Naposledy upravil MageZ dňa 28.07.2014 - 15:28:24, celkovo upravené 1 krát.

28.07.2014 - 15:15:06
00
dovolím si zacitovať a platí to aj na Ukrajinu:
Izrael používa svoje rakety na ochranu svojich civilistov a Hamas používa svojich civilistov na ochranu svojich rakiet.
autorom je komentátor Fox news, vyšlo to vo Washington Post a autor je držiteľom Pulitzerovej ceny
28.07.2014 - 15:26:14
02
Ze fox news, hlasna truba republikovanov, asi taka objektivna ako ruska RT...
No zabarikadovali sa a co? To kebyze sa v komarne zakopu partizani tak ma armada pravo zrovnat to mesto zo zemou? Preboha sak tam su nevinni ludia a tu pisete ako keby to nic neznamenalo. Ze sa tam zakopu zivly, neopravnuje armadu bezhlavo bombardovat mesta plnecivilistov, navyse zbranami pri ktorich nedokazu zasiahnut ciel, len ich tam proste pustaju vo viere ze neico trafia
Izraelci maju presne zbrane ktore dokazu vletiet oknom do izby, v snahe predist stratam civilistov sa ich snazia varovat, ci uz sms, alebo "klopajucou strelou" Tj vteti im do obyvacky strela bez trhaviny a domaci vedia ze maju 5 minut aby vypadli. A aj napriek tymto opatreniam su tam vysoke straty, no aspon sa SNAZIA. Zato ukrajinska armada ma na salame, vrazdia ich tam jedna radost, o to tu ide


Naposledy upravil kamov dňa 28.07.2014 - 15:48:27, celkovo upravené 1 krát.

28.07.2014 - 15:43:41
01
MageZ... tak neviem, asi chodím na zlé, zlé, stránky lebo informácii kde by sa separatisti dopustili nejakého ostrelovanie obytných štvrtí som zatiaľ nenašiel. Čo sa o druhej strane nedá napísať. Od začiatku konfliktu likvidujú civolov ako nejakú škodnú, píš si čo chceš.
K tomu lietadlu sa už nebudem vyjadrovať lebo informácie z naších ž...ch zdrojov stoja za kopu sračiek. Človek musí hľadať a chcieť hľadať aby sa dostal k ako takým nezávislím informáciam. Možno som pre teba "rusofil", to je dnes moderné pomenovanie pre ľúdí ktorí nehltajú tie zaručene pravé informácie z naších médii... Môžem ťa uistiť že nie som. Ja len neverím strane ktorej veríš ty, nemám najmenší dôvod, nespravili nič, vôbec nič prečo by mali mať moju dôveru.
28.07.2014 - 15:44:51
01
Na jednej strane je Ukrajina, ktora sa zufalo snazi udrzat si nezavislost, Ukrajina z historickych dovodov ako rakovinou prezrana rusmi na vsetkych klucovych poziciach, Ukrajina s desatrocia trvajucimi zlymi skusenostami s Ruskom a Ukrajina presytena chaosom. Na druhej strane cynicky diktator s dostocnou mocou a schopnostou dosiahnut v danom spore cokolvek. Na to vsetko pozera EU a USA, ktore musia dodrziavat v maximalne moznej miere zasady, ktore hlasaju, ktore vedia, ze ktoru stranu chcu podporit a preco a ktore nevedia s jednoduchostou diktatury urobit patricne kroky. A krizom cez tento stav zuri dezinformacna vichrica. Skuste uhadnut, kto je schopny vyrobit viac dezinformacii a skuste odhadnut pravdepodobnost pravdivosti jednotlivych "faktov". Take kiksy ako pouzitie zaberov z Libanonu ako dokazy pritomnosti spec.jednotiek USA na Ukrajine, take kiksy sa urobili len v pociatocej nahlivosti. Dalej sa zlepsuju.
28.07.2014 - 16:42:23
00
http://www.youtube.com/watch?v=UXJkfpdAHSE
neviem koho asi tak bombardujú v tom paneláku.

Pista ukrajina nikdy nebude nezávislá a je jedno ako to tam dopadne.V podstate sa tam za 20 rokov prejavuje aj to čo u nás,že je jedno kto tam vládne kradnú úplne všetci.Prečo si myslíš,že tí top zlodeji na ukrajine ako kolomojsky,achmetov a ďalší podporujú ukr. smerom na západ.Nikto z nich na ukrajine nežije a ukradnuté miliardy sú vo švajci,londýne...špinavé prachy nikomu nesmrdia ani Cameronovi ani Merkelovej.
Týchto mali ukrajinci povešať a potom by boli naozaj nezavíslí.
28.07.2014 - 16:55:54
01
pista, budem sa opakovať, nastolenie demokracie po vzore Iraku, Lýbie, atd. ?
28.07.2014 - 16:57:18
00
MageZ... tak neviem, asi chodím na zlé, zlé, stránky lebo informácii kde by sa separatisti dopustili nejakého ostrelovanie obytných štvrtí som zatiaľ nenašiel. Čo sa o druhej strane nedá napísať. Od začiatku konfliktu likvidujú civolov ako nejakú škodnú, píš si čo chceš.
K tomu lietadlu sa už nebudem vyjadrovať lebo informácie z naších ž...ch zdrojov stoja za kopu sračiek. Človek musí hľadať a chcieť hľadať aby sa dostal k ako takým nezávislím informáciam. Možno som pre teba "rusofil", to je dnes moderné pomenovanie pre ľúdí ktorí nehltajú tie zaručene pravé informácie z naších médii... Môžem ťa uistiť že nie som. Ja len neverím strane ktorej veríš ty, nemám najmenší dôvod, nespravili nič, vôbec nič prečo by mali mať moju dôveru.


Si neskutcne mimo, vkladas mi do ust co som nikdy nepovedal. Trosku menej emocii a troska viac kritickeho premyslania, srsi z teba zaslepenost. ;)

Skus len trocha porozmyslat, ak sa ti da. Myslis, ze UA armada chce likvidovat civilov? Keby sa tam nezbarikadovali z Ruska podporovani povstalci, na tie mesta by urcite nepadali granaty. Keby si pozorne cital, tak by si si vsimol ze nikde som neobhajoval zabijanie, prave naopak - na oboch stranach! Keby Rusi chceli, uz davno to zabijanie mohlo skoncit a mohlo sa ti riesit mierovou cestou (urcite tazkou, ale menej zlou pre vsetkych zucastnenych pri pouziti aspon trochu zdraveho rozumu). Co ma robit UA? Vzdat sa 1/3 uzemia v prospech Ruska?

A este si prosim s breza_biela zosynchronizujte komunikacne detaily, jeden hovori o fasistich a druhy o " ž...ch", tazko sa potom z toho vybera. ;)
28.07.2014 - 17:08:22
00
ja by som to videl takto nejako...na jednej strane je cynicky diktátor, na druhej strane je niekto iný, nazvime ho demokrat, obaja sú trochu sebeckí a hľadia na svoje záujmy...a medzi nimi je momentálne Ukrajina, ktorú chcú obaja využiť na svoje ciele...a potom je tu EU, ktorá sa naozaj len pozerá, pretože je prívesok demokrata, ale kľúče od plynomeru a aj benzínovej pumpy má cynický diktátor, ktorý súčasne nakupuje prebytky zo záhradky EU, v ktorej makajú malí žltí ľudia...
28.07.2014 - 17:16:38
01
Súdruhovia, ak by Rusko teraz zožralo Ukrajinu tak to nebude ani dlho trvať a budeme ich tu mať naspäť komplet. :!:
28.07.2014 - 17:18:47
00
Asi tak ako napisal dotm A doplacaju na to len ti mali ludia, ale namiesto toho aby kopli do <> diktatora aj demokrata, sa este hadaju a mydlia medzi sebou, ze na ktoru stranu sa maju pridat...smutne.
28.07.2014 - 17:21:14
00
rusko nepotrebuje zožrať žiadnu ukrajinu načo by mu bol tento chudobinec so žobrákmi čo robia za 150 eur.Ukr.ešte čaká jeden obrovský problém čím budú v zime kúriť.Zima sa opýta čo si robil v lete.
28.07.2014 - 17:37:47
01
To ti povedalo rusko osobne, alebo sa len pasujes za hovorcu?
28.07.2014 - 17:54:06
00
tak ja teda neviem, osobne som si myslel ze tento pan pred par dnami utekal do "zabudnutia"...
http://hn.hnonline.sk/svet-120/jacenuk-ziada-viac-penazi-na-vojenske-operacie-625550
28.07.2014 - 18:28:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up