separatisti ''oslobodzuju'' mariupol :(
fakt som zvedavy ako toto budu obhajovat ti co tvrdia ze za vsetko moze kyjev...
07.09.2014 - 01:19:59
00
Asi tak isto budú obhajovať,ako sionisti na zapadnom brehu Jordanu,ked stavajú ilegalné osady a posuvajú hranicu Izraela dalej na východ
07.09.2014 - 08:36:31
00
co to ma spolocne s ukrajinou?
07.09.2014 - 08:38:17
00
Veľa,treba použivať ten istý meter,ešte treba spomenuť Kosovo
07.09.2014 - 08:40:39
00
to o tom metri si niekde zapis, najprv ho zacni pouzivat sam
mimochodom, ako odporca izraela si urcite uvedomujes co by sa stalo, keby si tam nechali po hlave skakat. staci jedina prehrana roztrzka so susedmi a tento stat zanikne, nasledne by sa jeho obyvatelia rozisli po svete....skratim to, si pripraveny (aj vsetci, ktorym vadia uz tam) zit vedla zidov, tak ako to bolo po starocia? :)
07.09.2014 - 08:47:13
00
To iste môžu tvrdiť Rusi žijúci v Mariupolu,určite sa obavajú,že pridú týtohttp://www.youtube.com/watch?v=peiF8BArIBQ&t=0


Naposledy upravil baroncek dňa 07.09.2014 - 12:44:47, celkovo upravené 1 krát.

07.09.2014 - 08:53:04
00
ved ty davas piate cez deviate, jedno trapnejsie ako druhe. a tato somarina tu uz bola
no nic, idem na bike
07.09.2014 - 08:58:12
00
baronček
drž sa témy levočské vrchy
tvoje posledné príspevky (fotky) boli ozaj dobré ...
ostatné čo sa tu pokúšaš prezentovať je "duševný odpad"
(keď nevieš "kam z konopí" ...pravidelne odskočíš na ešte vačšiu vtákovinu)
a pravopisu sa tiež mierne povenuj
07.09.2014 - 09:24:51
00
Niečo od zapredanca* Lasicu. ... alebo aj od skostnateného mozgu**, ako to najnovšie zadefinovala breza_biela niekde tu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*zapredanec - človek s normálnym pohľadom na svet
**skostnatený mozog - významná osobnosť, ktorá je pre svoje profesionálne úspechy rešpektovaná aj v zahraničí



Tak, .... a teraz už ten sľúbený text:

PÍŠE MILAN LASICA
Ako rýchlo sa končia debaty a iné


Jeden pán mi povedal: Prečo toľko kriku okolo Krymu, veď Krym vždy patril Rusku.
•Ja: Vždy nie. Predtým patril napríklad aj Tatárom.
•On: No dobre, to bolo dávno, teraz je tam silná, veľmi silná ruská menšina.
•Ja: Aj v Karlových Varoch je veľmi silná ruská menšina. Myslíte, že sa budú chcieť pripojiť k Rusku?
•On: Nerobte si žarty. Ja to myslím vážne.
•Ja: V poriadku. Takže – súhlasili by ste, keby Orbán chcel pripojiť južné Slovensko k Maďarsku?
•On: No ešte to!
•Ja: Prečo nie? Tam je tiež silná maďarská menšina. Taká silná, že miestami je to až väčšina. Nehovoriac o tom, že Žitný ostrov patril Maďarsku.
•On: Kedy?
•Ja: Za Slovenskej republiky 1939 - 1945. A predtým do roku 1918 Uhorsku.
•On: Takto sa na to nedá dívať.
•Ja: Ja len, že je to zložité.
•On: No. (zamyslene odišiel)

Svojho času, pred viac ako dvadsiatimi rokmi ma napadol, našťastie, iba slovne, jeden národovec. Vyčítal mi, že som za zachovanie jedného štátu s Čechmi.

Povedal, že máme právo na vlastný štát, aký sme už raz mali za druhej svetovej vojny.

Opýtal som sa, či ten nový štát bude mať rovnaké hranice ako ten za druhej vojny. Teda bez južného Slovenska a Košíc. Nastala chvíľa mlčania a odchod.

Debaty sa končia veľmi rýchlo, hneď ako z nich zmiznú emócie a objavia sa fakty. Pretože tie dve veci nejdú dohromady.

Aj Maďarmi (iste nie všetkými) zalomcujú emócie, keď pomyslia na to, čo všetko im patrilo. Ale fakt je, že im to už nepatrí.

Takže aj s Krymom, aj s východnou Ukrajinou by som narábal opatrne, aby, nedajbože, emócie nezvíťazili nad faktami, lebo to je rozbuška vyvolávajúca dominový efekt.

Teraz veselšie. Kráčal som po Václavskom námestí, hlavnom meste spriatelenej cudziny, pohybuje sa tam mnoho Slovákov, slovenčinu počuť na každom kroku, čo tam robia, neviem, možno pracujú, možno sú na výlete, okrem toho je na Václaváku vždy, keď sa zotmie, plno černochov, zrejme aby za svetla nebili tak do očí, a sú tam aj kurvy.

Neviem, akej národnosti, lebo jedna sa ku mne pritúlila a povedala „How are you, baby?“ Takto nežne ma už veľmi dávno nikto neoslovil. Budem sa ta vracať.


Čítajte viac: http://komentare.sme.sk/c/7369518/ako-rychlo-sa-koncia-debaty-a-ine.html#ixzz3CcBTH2Ho
07.09.2014 - 10:13:34
05
laco.. akurát si tu zabudol napísať že tento konflikt nie je o tom kto a kde žil pre xy rokmi.
07.09.2014 - 14:36:33
00
Na internetových diskusiách je dobré to, že vďaka nezáväznej anonymite sa ľudia nepretvarujú, ale píšu to, čo si naozaj myslia. A tak sa človek dozvie smutnú pravdu, o ľudskej hlúposti, ktorá je asi naozaj nekonečná a v našej spoločnosti veľmi rozšírená.

Napríklad laco, ten sa inšpiroval rovno Goebbelsom, a modifikoval jeho výrok o tom že tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou na: Tisíckrát opakovaná hlúposť sa stane múdrosťou. V praxi to aplikuje napríklad verklíkovaním tejto slaboduchej floskuly:
*zapredanec - človek s normálnym pohľadom na svet


Ale čo čakať od človeka, ktorý neonacistický Pravý sektor, pred ktorým sa trasú najvyšší ukrajinskí politici a nechajú sa ním vydierať, označí ako marginálne hnutie? Keď napíše takýto nezmysel, je nemožné brať ho ďalej vážne. Laco si bohužiaľ neuvedomuje ako smiešne pôsobí, pretože je síce relatívne inteligentný, ale nie je múdry.

Taký je svet. Slnko svieti na všetkých rovnako. Aj na hlupákov. Treba sa s tým naučiť žiť.
https://www.youtube.com/watch?v=mO-yC3OPMB0
07.09.2014 - 15:46:37
02
trošku dlhé .... (do vtipkára)
:lol:

ale pobavil som sa.....
si ty veľký beťár ... alebo, že by si bol niečo oné ??? niečo jednoduchšie ...
07.09.2014 - 15:58:58
00
Breza, prečo sa robíš akože hlúpy a tváriš sa, že tomu akože nerozumieš a reaguješ tak, akoby som napísal niečo úplne iné a nie to, čo som v skutočnosti napísal. ... a ešte sa tváriš smrteľne vážne aj tam, kde je použitý humor a nadsázka. Akoby si ani netušil, čo to je a pritom si k menu píšeš spisovateľ. Hyperbolu a humor vo svojom spisovateľstve azda nepoužívaš?

Aj tisíckrát budem poukazovať na prvky skrytej propagandy, ktorej si tu čelným predstaviteľom. To nemá nič spoločné s tým Goebbelsovským ...

Zapredanci a Skostnatené hlavy, spojte sa! Proti lži a nenávisti. ;) ... a proti vymývaniu mozgov, proti prekrúcaniu dejín. Aby sme namiesto lipy nesadili brezy. Brezy, ako symbol veľkého Ruska! :) :)

Nemôžem si pomôcť, už som to tu písal možno pred rokom, ale breza_biela vystupuje presne tak, ako keby mala niekoľko školení agenta GRU alebo FSB pre podporu a organizovanie dezinformačných kampaní.

MIMOCHODOM, DOSŤ BY MA ZAUJÍMALO, aké máš breza_biela vzdelanie. Prezradíš? Tiež by ma zaujímalo, či to spisovateľ, je tvoje jediné povolanie. Potom by ma zaujímalo, či si ženatý, ak áno, či máš deti. Ak nie si ženatý, tak by ma zaujímalo, či máš samostatné bývanie, alebo bývaš ešte furt u mamičky.

... ak budeš chcieť, napíšem to všetko potom aj o sebe.
07.09.2014 - 16:28:46
00
@laco
Tá floskula o zapredancoch nie je pokus humor a ty to dobre vieš. Je to manipulácia. Keď som na ňu poukázal, si sa zľakol a aby si sa z toho nejako vyvliekol, poprel si sám seba tým, že si len „žartoval“. Je to detinské a rovnako úbohé, ako keď sa dieťa čo šikanovalo v škole spolužiaka, ospravedlňuje, že mu neubližovalo, ale spolu „srandovali“.

Čo sa týka tvojich pokusov keď sa naozaj snažíš byť vtipný; súhlasím. Si. V staničnom bufete štvrtej cenovej skupiny.

A teraz reakcia na druhú časť tvojho príspevku:
Minulý rok dakedy na jar ma tu, po napísaní istého príspevku o politike, označil pista za agenta robiaceho politickú propagandu a vyzval ma, že „ak sa chcem za niečo verejne zasadzovať“, mám vystúpiť z anonymity. Poukázal pritom na to, že on má v profile svoje občianske meno. Vstúpil som si do svedomia, z anonymity som vystúpil. Udialo sa tak pred vyše rokom.

Základné informácie o sebe mám napísané v profile na Blogu SME. Od rodičov som sa odsťahoval krátko po osemnástych narodeninách a odvtedy žijem samostatne. Som slobodný a bezdetný. Nie som žiadny agent ruských spravodajských služieb. Ak ťa nejakí mátajú, vyhľadaj odbornú pomoc. Ja chápem že pre teba je toto kádrovanie metóda, ktorou si pomáhaš v diskusii, keď sa inak nedá. Ja si o tebe zase myslím, že si starý komunista. Ty si to síce poprel, ale ja ti neverím, lebo si myslím, že si klamár. (Mimochodom, keď sa Gašparoviča pýtali či sa za dve desaťročia v politike stretol s korupciou, povedal že nie.)

Považujem ťa za najväčšieho manipulátora na tomto fóre. Robíš tu neúnavnú politickú propagandu a doslovne to tu zahlcuješ svojimi príspevkami. Preto tak, ako kedysi mňa vyzval pista, vyzývam teraz ja teba; ak sa chceš za niečo verejne zasadzovať, vystúp z anonymity. Napíš sem svoje meno, plus niečo o sebe, aby bolo možné autentickosť tvojej identity overiť (kde pracuješ) a rozptýľ tak pochybnosti o tvojej komunistickej minulosti. Ak nemáš čo skrývať, nebude to pre teba problém. Ak to však nebudeš schopný urobiť, budem ťa pokladať za zbabelca a zároveň to bude vyvolávať rôzne podozrenia o tom kto si, a o tvojej minulosti.
07.09.2014 - 18:11:16
02
k prvej tvojej časti:
škoda brezička sklamal si ma .... nie si beťár ... :tmi: si ...
len budíš dojem beťára ... napríklad používaním pár slov zo slovníka cudzích slov ..
07.09.2014 - 18:36:14
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up