Presne na túto tému teraz rezonuje jeden vtipný zápis na FB.

Politicky korektní masochisti radšej vymyslia 99 iných dôvodov, motivácií, aj vlastných previnení, než aby padla čo i len smietka na samotný Islam. Až do absurdna:

Prílohy:

itmustbe.jpg
itmustbe.jpg 117.1 KiB thumb_up0thumb_down

17.11.2015 - 13:43:40
02
Ak ISIS označí samých seba za nasledovníkov islamu, politicky korektný masochista (PKM) vehementne, nahlas protestuje. Ak týpek označí samého seba za ženu, PKM v sekunde tlieska.

Ak ISIS podreže ako nevercu hoci aj humanitárneho pracovníka, PKM okamžite detekuje psychopatizmus, či socio-ekonomickú frustráciu, dozvuky ponižujúceho kolonializmu, atď. Žiadna spojitosť s náboženstvom!. No ak kresťan nahlas či potichu dudre na, čojaviem, homosexuálne manželstvo, PKM okamžite detekuje *kresťanského* fundamentalistu.

A takto si tu žijeme. :)
17.11.2015 - 14:23:17
05
baroncek napísal:
Nahovoriť chcem len to,že eštebakov bolo potrebné pozatvárať.Namiesto hoho Havel vyhlásil amnestiu a zločincov pustil na slobodu



V SR to bolo troska inak. O lustracny zakon sa postaral sam najvacsi otec vlasti Vladimir Meciar. Jeho pokracovanim je dnes SMER a ti isti ludia v pozadi (STBacke klany) vsetky utekajuce krysy z HZDS tam prestupili tiez.



Banas je STBak de luxe - krestan STBak - bez stipky sudnosti, ex?komunista, prevracac kabatov, oportunista a skrachovany politik. Na margo tych jeho blabolol - napr. Al-Nusra, co sa oddelila od ISIS a bojuje teraz aj voci ISIS aj voci syrskej "vlade" - su to nabozenski extremisti o nieco menej extremni ako ISIS, ale stale kvalitny extrem. A rozhovoroch nahratych na fronte hovoria ze Izraelci nie su ti najhorsi ale ze islamskych odpadlikov nenavidia este viac. :D Sektarske nasilie...ich krestania nezaujimaju, islam pozna dan za ine nabozenstvo, ktoru inoverci platia a mozu relativne normalne zit (v niektorych oblastiach). Banasovi ide o jeho knizky o jeho publicitu, kontroverziu, su to jeho buduce zarobky. Problemy Blizkeho vychodu a tamojsieho terorizmu sa nedaju zhrnut do par odstavcov a v konecnom dosledku je uplne jedno kto ma aku vinu a co bolo v minulosti - skor by nas mala zaujimat nasa vlastna buducnost.
17.11.2015 - 18:00:36
01
Inak ako sa tu predtym riesila Ukrajina - Assadov otec nakupil z Ruska rakety zem zem SCUD, OTR-21 Tochka a FROG 7 - boli pripravene na Izrael. Kde skoncili? Assadov rezim ich povystreloval na vlastnych obyvatelov.

Irak mal z USA slusnu vojensku vybavu za miliardy dolarov. Iracka armada techniku pri utokoch ISIS nechala na mieste (ani neznicili) a utekali kade lahsie. Teraz castou tej vybavy disponuje ISIS (ta technika, ktora nema nejake specialne naroky na prevadzku) a cast iracka armada posunula aj sitskym miliciam, ktore bojuju proti ISIS v Iraku a proti vsetky druhom opozicie v Syrii. Takze uz dochadza aj k stretu americkych zbrani voci americkym, nielen ruskych/sovietskych voci ruskym. Je to tam jeden obrovsky bordel. A zrejme kvoli rope, vysinutym nabozenstvam a vypatlanym ludom este aj dlho bude.
17.11.2015 - 18:59:19
01
3.bp.blogspot.com
17.11.2015 - 19:04:08
06
Ak bude Ficov "protiteroristický balíček" rovnako účinný ako jeho protikorupčné balíčky, málokto sa dožije ďalšieho rána.

Chránime peňáze v alobale a Výbohovu povesť, a tak RAZANTNE posielame 20 policajtov do Slovinska. Asi aby nešli k Jánošovi a Výbohovi. ‪#‎vlastnouhlavou‬

(Adam Znášik)
17.11.2015 - 21:59:34
01
umiernený moslim je ako umiernený nacista.Francúzi len platia za to čo napáchali.Tých ludí mi je ľúto,ale to je asi tak všetko.Pokial sa nezačneme k moslimom správať tak ako Izrael tak sme skončili.Teda podaktorí skončili.
17.11.2015 - 22:46:22
01
http://mashable.com/2014/10/15/childhood-friend-isis-jihadist/#oB0ft5J9skqr
18.11.2015 - 10:23:02
00
niekde som taktiez pocul, ze islam je dnes v rovnakom stadiu ako niekedy krestanstvo v stredoveku. nasilie a smrt na kazdom kroku.
18.11.2015 - 10:43:26
00
Je to dost casty nazor. Medzi Jezisom a Mohamedom je sest storoci. Takze ked sa pozrieme do dejin tak zhruba pred 600 rokmi sme upalili Jana Husa, vznika jezuitsky rad, likviduju sa templari ...
18.11.2015 - 10:51:33
00
Islam sa rozoberá na konci tohto článku. Je dlhší, tak poslúži len ľuďom, čo sa neuspokoja s povrchnými analýzami bez súvislostí:

http://niejemijedno.sk/kyvadlo-dejin/
18.11.2015 - 11:02:46
00
Píšem v emócii, preto sa vopred ospravedlňujem za závery, no vtedy ide chladný kalkul na druhú koľaj, Myslím že predvčerom som čítal blog (ak sa nemýlim) od V.Klausa ml., neviem ho však teraz nájsť, ten tam uviedol podľa mňa výstižnú paralelu: zrejme by Británia ťažko odolala náletom nemeckých pilotov, keby Churchill vyhlásil, že sú nemci v podstate dobrý národ, to len jednotlivci sú pomätení... Následne som si pozrel video akejsi škandinávskej aktivistky (podotýkam bielej, európanky) že nastúpila éra multikulturalizmu, (čo v mojom ponímaní na pozadí posledných udalostí zamená prijatie všetkých a odvšadiaľ, kto len si zmyslí, že chce v Európe žiť, bez ohľadu na rešpektovanie či nerešpektovanie v Európe platných spoločenských, sociálnych a iných pravidiel) ak ak si Európa tento fakt neuvedomuje tak je odsúdená na zánik...
Desí ma takéto vnímanie sveta, a mám pocit, akoby už všetci politici, a tiež hŕba aktivistov potratili rozum, a v mene akejsi intelektuálnej humánnosti sú ochotní obetovať svojich voličov/blízkych... Zvláštne sa mi len zdá, že som ešte nezachytil ani jeden prípad, kedy by ktokoľvek zo zodpovedných za otvorenie hraníc utečencom čo i len jedného z nich prijal do svojho domu. Vždy len hovoria o tom, že sa tak musia chovať ostatní teda celá spoločnosť. Nie je náhodou takýto plošný postoj blízky absurdnému komunizmu/socializmu? Či je už normálne, že to, proti čomu všetci formálne vystupujú, sa v praxi veselo uplatňuje?
Ešte raz podotýkam, som plný emócií, lebo dnes ráno sa zase v tom nešťastnom Paríži strieľalo, a čo je horšie, strieľalo sa tam, kde má dcéra školu...
18.11.2015 - 11:42:16
00
Zlých ľudí so zbraňou zastaví iba dobrý človek so zbraňou.

Čo uniká v týchto debatách je fakt, že pri boji proti šialencom netreba páchať ďalšie zbytočné zlo.
18.11.2015 - 12:02:38
01
A čo znamená "ďalľie zbytočné zlo"? Pokiaľ by boli nastavené pravidlá (a verím tomu, že medzi úradníkmi v EU - to znamená tak v jednotlivých čelnských štátoch EU ako aj v centrálnych orgánoch EU - je dostatok ľudí, ktorí berú nadpriemerný plat za to, aby takéto pravidlá nastavovali), tak sa medzi utečencov môžu zaradiť len naozaj ľudia v núdzi. Nie ekonomickí migranti, ale skutoční chudáci, ktorí nemajú kam ísť. To znamená, že by odpadla masová hystéria tak na strane migrantov ako aj na strane obyvateľov krajín EU. A tiež by nebol problém migrantov sledovať na ich ceste ku integrácii. To znamená, že by sa práve za takýchto okolností mohlo uplatnovať pravidlo prevencie pred represiou.
18.11.2015 - 12:20:46
00
V tomto EÚ zúfalo zlyhala. Prestali sa dodržiavať elementárne pravidlá. Bolo mi dosť smiešno, keď nemeckí diváci chceli po TV debate Sulíka za kancelára, keď nemeckým politikom objasňoval, čo presne hovorí ich ústava...
A pod zbytočným zlom mám na mysli to, že netreba automaticky nenávidieť toho, kto nikdy nemal zlé úmysly a mal len tú smolu, že zlobu prejavoval nejaký jeho súkmeňovec.
18.11.2015 - 12:44:12
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up