...ja som na biku uz absolvoval niekolko neprijemnych padov no prilba by mi pri nich niako nepomohla a preto ju nenosim ked nemusim no zato okuliare si na bike berem vzdy
mne sa tiez stalo, ze staru prilbu som musel vyhodit, lebo uz bola stara a nie kvoli nehode a tiez som absolvoval dost padov
inac otazka ktora tu uz mozno odznela ale popravde sa mi to tu cele nexce citat.. .... ako casto je treba menit prilbu ....teda v pripade ze neabsolvovala ziaden pad....a ine poskodenie....
- neplati argument, ked idem pomaly a davam si pozor, prilbu nepotrebujem... kamos siel na hradzu, s tymto argumentom a bez prilby, bol dobry bajker, ale stretol sa so zlym korculiarom, skoncil na chirurgii s tazkym otrasom mozgu a par stehmi
- neplati argument, ked som doteraz padol, nikdy sa mi na hlave nic nestalo nevyhoda cyklistu (aj motorkara) je, ze pri naraze resp. strete leti hlavou vpred, takze riziko poskodenia hlavy je najvacsie, ucia to na fyzike v ZS (ano, aj ja som raz havaroval s autom, nebol som priputany a vdaka tomu som sa neutopil, ale pravdepodobnost je 1:1000)
- neplati argument, ze musim byt pumparky muz, aby som si prilbu kupil napr. v bazari je jedna gratis
- neplati argument, ze ma nemozu policajti pokutovat na bajku bez prilby mozu, som ucastnikom cestnej premavky
ak nepresvedcim tymto, tak aspon radim zvysit zivotnu a urazovu poistku, ako pise Dutch, blby ale bohaty...
... tak aspon radim zvysit zivotnu a urazovu poistku, ako pise Dutch, blby ale bohaty...
Asi nepomoze: ak zacne platit povinnost jazdit v prilbe a poistovna zisti porusenie tohto nariadenia, bude pravdepodobne kratit poistne plnenie.
Takze blby nadalej a este aj chudobny.
toto je zly argument...vzdy sa da kupit prilba, kt. sa paci hlavne kupujucemu a nazor ostatnych mu moze byt ukradnuty...
apropo ciernou sa nic nepokazi
Helma je pre mna neocenitelna v ziazde. Dolekopec neznami teren v ceste konare a brzdit mi je luto - sklonim nachvilu hlavu aby som si nerozdriapal ksicht a ficim dalej
BTW: cierna farba je IN FRESH a COOL no helmu doporucujem svetlejsiu !
toto je zly argument...vzdy sa da kupit prilba, kt. sa paci hlavne kupujucemu a nazor ostatnych mu moze byt ukradnuty...
..zabudol si,ze baby su baby.. a netvrdim,ze si ju nedam...tu ide o priority..
Poznal som pár mládencov, ktorí keby mali na hlave čo i len ča*****, tak by dnes nemali pekné pomníky. Ak by si niekto myslel, že išlo o motorkárov, ktorí padli vo veľkej rýchlosti, tak nešlo, rýchlosť, horko ťažko štyridsať. Hlava je krehká a ťažká.
Sám nosím prilbu aj do obchodu.
Len tak mimochodom, v sobotu som hodil slušnú tlamu pri zjazde zo Zošky. Prilba od blata. Prinajmenšom by sa mi to nepáčilo vo vlasoch a ani nechcem pomyslieť, čo by bolo, keby som trafil nejaký pekný šutrík, čo sa v tom blate len tak povaľuje...
Asi nepomoze: ak zacne platit povinnost jazdit v prilbe a poistovna zisti porusenie tohto nariadenia, bude pravdepodobne kratit poistne plnenie.
moj nazor je, ze by toto mala byt cesta, akou to treba riesit, cez poistovne, kazdy ma uzavretu poistku a tam by to malo byt zakotvene...pretoze novy zakon neriesi zalezitosti v lese
inak ja mam taku skusensot ze prilba pritahuje pady ;-] dlhe roky som jazdil bez nej ... az vlastne pred rokom a daco ma moja zienka predvedcila ze je lepsie snou .. a mozno pol roka po kupe som prilbou rozryl trocha hliny ;-] ani nechcem vediet ako by som vyzeral nemat ju
K novemu biku som automaticky kupoval aj helmu. Neviem si predstavit, ze by som isiel jazdit bez nej. Raz sa mi uz oplatila, ked som po tom co som prebehol cez rajdy dal hlavicku do stromu. Nebolo to sice nic strasne - odletel mi len silt, ale bez helmy, no neviem neviem, mozno by to na par stichov bolo.
S helmou je to podla mna tak ako s bezpecnostnymi pasmi, ked si niekto mysli, ze je to zbytocne, prosim, je to jeho vec, ale ja ho potom lutovat nebudem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyjadrenie hodne ochrancu zakona.
mne sa tiez stalo, ze staru prilbu som musel vyhodit, lebo uz bola stara a nie kvoli nehode a tiez som absolvoval dost padov
- neplati argument, ked som doteraz padol, nikdy sa mi na hlave nic nestalo
- neplati argument, ze musim byt pumparky muz, aby som si prilbu kupil
- neplati argument, ze ma nemozu policajti pokutovat na bajku bez prilby
ak nepresvedcim tymto, tak aspon radim zvysit zivotnu a urazovu poistku, ako pise Dutch, blby ale bohaty...
BTW: cierna farba je IN FRESH a COOL no helmu doporucujem svetlejsiu !
..zabudol si,ze baby su baby..
Poznal som pár mládencov, ktorí keby mali na hlave čo i len ča*****, tak by dnes nemali pekné pomníky. Ak by si niekto myslel, že išlo o motorkárov, ktorí padli vo veľkej rýchlosti, tak nešlo, rýchlosť, horko ťažko štyridsať. Hlava je krehká a ťažká.
Sám nosím prilbu aj do obchodu.
Len tak mimochodom, v sobotu som hodil slušnú tlamu pri zjazde zo Zošky. Prilba od blata. Prinajmenšom by sa mi to nepáčilo vo vlasoch a ani nechcem pomyslieť, čo by bolo, keby som trafil nejaký pekný šutrík, čo sa v tom blate len tak povaľuje...
moj nazor je, ze by toto mala byt cesta, akou to treba riesit, cez poistovne, kazdy ma uzavretu poistku a tam by to malo byt zakotvene...pretoze novy zakon neriesi zalezitosti v lese
S helmou je to podla mna tak ako s bezpecnostnymi pasmi, ked si niekto mysli, ze je to zbytocne, prosim, je to jeho vec, ale ja ho potom lutovat nebudem.