Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:arrow: ja nevierm co tu riesite zakony su na to aby sa porusovali :!: :lol:

respektíve sa tu rieši zákon ktorý bude platiť ak dobre počítam až o 5 mesiacov .... nieje to trošku priskoro jazdime a budeme sa tym zaoberať až o 5 mes...... no ne???? :twisted:
Zobraziť komentár 28.04.2008 - 23:30:47
00
no je to ajtak zbytocne z nasej strany :idea: iba v pripade ze nejaky zakonodarca to tiez cita
Zobraziť komentár 28.04.2008 - 23:35:06
00
:arrow: ja nevierm co tu riesite zakony su na to aby sa porusovali :!: :lol:

Vyjadrenie hodne ochrancu zakona. :roll:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 08:20:17
00
...ja som na biku uz absolvoval niekolko neprijemnych padov no prilba by mi pri nich niako nepomohla a preto ju nenosim ked nemusim :wink: no zato okuliare si na bike berem vzdy 8)

mne sa tiez stalo, ze staru prilbu som musel vyhodit, lebo uz bola stara a nie kvoli nehode a tiez som absolvoval dost padov
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 08:21:04
00
inac otazka ktora tu uz mozno odznela ale popravde sa mi to tu cele nexce citat.. :oops: .... ako casto je treba menit prilbu ....teda v pripade ze neabsolvovala ziaden pad....a ine poskodenie....
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:22:13
00
- neplati argument, ked idem pomaly a davam si pozor, prilbu nepotrebujem...
:arrow: kamos siel na hradzu, s tymto argumentom a bez prilby, bol dobry bajker, ale stretol sa so zlym korculiarom, skoncil na chirurgii s tazkym otrasom mozgu a par stehmi

- neplati argument, ked som doteraz padol, nikdy sa mi na hlave nic nestalo
:arrow: nevyhoda cyklistu (aj motorkara) je, ze pri naraze resp. strete leti hlavou vpred, takze riziko poskodenia hlavy je najvacsie, ucia to na fyzike v ZS (ano, aj ja som raz havaroval s autom, nebol som priputany a vdaka tomu som sa neutopil, ale pravdepodobnost je 1:1000)

- neplati argument, ze musim byt pumparky muz, aby som si prilbu kupil
:arrow: napr. v bazari je jedna gratis

- neplati argument, ze ma nemozu policajti pokutovat na bajku bez prilby
:arrow: mozu, som ucastnikom cestnej premavky

ak nepresvedcim tymto, tak aspon radim zvysit zivotnu a urazovu poistku, ako pise Dutch, blby ale bohaty... :wink:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:29:06
00
Odkedy mam zabavny bike a idem na vyjazd vzdy si beriem prilbu. Aj ked to vzdy tak nevyzera na hlavu som zatial nepadol :-D
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:34:08
00
... tak aspon radim zvysit zivotnu a urazovu poistku, ako pise Dutch, blby ale bohaty... :wink:

Asi nepomoze: ak zacne platit povinnost jazdit v prilbe a poistovna zisti porusenie tohto nariadenia, bude pravdepodobne kratit poistne plnenie.
Takze blby nadalej a este aj chudobny.
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:35:57
00
Je pravda,ze clovek niekedy v tej prilbe vyzera ako pagacik na plechu,ale co uz...ked musi,tak musi a ked nechce,tak by mal... :lol:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:37:58
00
toto je zly argument...vzdy sa da kupit prilba, kt. sa paci hlavne kupujucemu a nazor ostatnych mu moze byt ukradnuty...
apropo ciernou sa nic nepokazi 8)
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:45:14
00
Helma je pre mna neocenitelna v ziazde. Dolekopec neznami teren v ceste konare a brzdit mi je luto - sklonim nachvilu hlavu aby som si nerozdriapal ksicht a ficim dalej :wink:
BTW: cierna farba je IN FRESH a COOL no helmu doporucujem svetlejsiu ! :oops:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:46:29
00
toto je zly argument...vzdy sa da kupit prilba, kt. sa paci hlavne kupujucemu a nazor ostatnych mu moze byt ukradnuty...
apropo ciernou sa nic nepokazi 8)

..zabudol si,ze baby su baby.. :wink: a netvrdim,ze si ju nedam...tu ide o priority.. :wink:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 11:50:35
00
Ja si myslím, že Dudo to popísal presne.

Poznal som pár mládencov, ktorí keby mali na hlave čo i len čapicu, tak by dnes nemali pekné pomníky. Ak by si niekto myslel, že išlo o motorkárov, ktorí padli vo veľkej rýchlosti, tak nešlo, rýchlosť, horko ťažko štyridsať. Hlava je krehká a ťažká.
Sám nosím prilbu aj do obchodu.
Len tak mimochodom, v sobotu som hodil slušnú tlamu pri zjazde zo Zošky. Prilba od blata. Prinajmenšom by sa mi to nepáčilo vo vlasoch a ani nechcem pomyslieť, čo by bolo, keby som trafil nejaký pekný šutrík, čo sa v tom blate len tak povaľuje...
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:01:42
00
nevie niekto ako casto treba tu prilbu menit pokial nie je puknuta?
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:22:09
00
Asi nepomoze: ak zacne platit povinnost jazdit v prilbe a poistovna zisti porusenie tohto nariadenia, bude pravdepodobne kratit poistne plnenie.
Takze blby nadalej a este aj chudobny.

moj nazor je, ze by toto mala byt cesta, akou to treba riesit, cez poistovne, kazdy ma uzavretu poistku a tam by to malo byt zakotvene...pretoze novy zakon neriesi zalezitosti v lese
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:26:27
00
keyboard_arrow_up