Tiež na iOS bez problémov.
16.04.2025 - 17:11:36
00
OP mám z r.2020, takže bez NFC. Podarilo sa mi aktivovať MeID pre prihlasovanie v počítači, ale nepodarilo pre prihlasovanie mobilnom zariadení.....
16.04.2025 - 17:29:46
00
a naco mi je OP v mobile? povinnost nosit OP pri sebe je blud, ktory ani vyse 30 rokov po pade totality nedokazu obcania hodit za hlavu
16.04.2025 - 17:59:21
01
skusal som to,op mam mesacny,a rozchodit to neslo, nejaky BOK pytalo ci co (to je to 6miestne cislo na OP? edit:takze to nie je ono,a ziadny BOK mi nikto nedal,neposlal), vysral som sa asi za 30s na to.Nervy mam iba jedny.Nema to zmysel,uplne neprehladne,jeeeeeebn3t3 jak vsetko z dielne tohto tepeho statu :swear: :swear: :fubar: :fubar:

foobarcize ty vobec nenosis OP,ked soferujes,ides do zahranicia,na vylet apod? tusim neexistuje ani taky zakon,ze ho mas nosit pri sebe
16.04.2025 - 17:59:58
00
BOK by si bol dostal/zadával, keď by si si aktivoval elektronický podpis...takže asi ho nemáš aktívny.
16.04.2025 - 18:24:06
00
foobar, ja som si to dal do mobilu hlavne kvôli vodičskému
16.04.2025 - 18:26:12
00
misoR absolutne netusim tieto pripitchene statne sracky....... patricne to vlastne ani nepotrebujem,takze som to asi ani nedostal,neaktivoval.A ani uz nechcem,lebo ked som na zive a inych portaloch cital o tejto piiiitchovne,radsej som to ani nedocital slovensko.sk, imrii,MeID,eidentita,edoklady(ti blbci to nazvali rovnako ako ceši,tak ani to nenasilo na googlestore),eID klient,QRkod,BOK,mobilneID= akoze dovidenia HAHAHAHA
16.04.2025 - 18:28:06
01
Z tejto poslednej správy mám skôr pocit, že pripetcheny si skôr ty...
16.04.2025 - 18:30:03
02
cize,aby som potreboval tuto somarinu,ktora sa da vyuzit na toto?
Občania môžu využiť e-služby z oblasti hlásenia pobytu, evidencie vozidiel, dokladov a Registra adries.

este raz, ty trkvak,ziadny BOK som nedostal osobne pri preberati obcianskeho, co na tom to ty trkvak nechapes? to,ze nase tupela oznacia aplikaciu rovnako ako ceska republika a potom ju musis dohladat cez ine weby,lebo ju store nenajde,Uz toto povazujem za uroven tohto debilneho statu,dalsia vec,uz jeden system sme na toto zaplatili,a teraz kvietok s prehadzovackou znova.
UX a aktivacny proces je na urovni mongolska,klasika
stacilo mi preluskat web slovensko.sk ide,nejde,ide,nejde

sranda bude,ked to budu chciet ludia vyuzit,kde nie je signal :lol: este len vtedy budu kukat,ako ich to rozhranie prelifruje MeID vs Eidentita

https://edoklady.minv.sk/digitalne-doklady-a-ich-vyuzitie/ vytesat do kamena

Naposledy upravil canopus dňa 16.04.2025 - 18:40:44, celkovo upravené 1 krát.

16.04.2025 - 18:36:45
00
Keby si nebol trkvas, tak si návod na aktiváciu nájdeš sám, ale keďže si trkvas, tak nech sa páči:
https://navody.digital/zivotne-situacie/aktivacia-eid
16.04.2025 - 18:40:33
02
a ty si stojis vo veku 31r na vedeni,ci co? som to tam napisal,ze ziadny BOK som nedostal,a uz nemienim dalej riesit tuto prisprostenu statnu prehadzovackovu magorinu navstevou nejakeho centra.kvoli nejakej somarine,aby som ju mal v mobile .... howgh
16.04.2025 - 18:42:53
00
canopus napísal:
a ty si stojis vo veku 31r na vedeni,ci co? som to tam napisal,ze ziadny BOK som nedostal,a uz nemienim dalej riesit tuto prisprostenu statnu prehadzovackovu magorinu navstevou nejakeho centra.kvoli nejakej somarine,aby som ju mal v mobile .... howgh

BOK sa nedostaval, ale v zaciatkoch robili aktivaciu elektronickeho podpisu priamo na policii, pretoze ludia boli malo IT zdatny a ani to slovensko.sk dlho nebol ziaden funkcny zazrak.
Dnes ti BOK uz generovat nebudu, spravis si to sam cez PC. Slovensko.sk je uz clekom funckna stranka, neda sa to porovnat s prvymi rokmi, ked som si pravidelne v mene zakaznikom s nimi dopisoval/telefonoval.

Naposledy upravil flegko dňa 16.04.2025 - 20:24:17, celkovo upravené 1 krát.

16.04.2025 - 19:10:54
01
Bez BOKu si konto na slovensko.sk neurobíš. Potrebuješ čítačku, čo bežne ľudia doma nemajú.
16.04.2025 - 19:33:48
00
Čítačku nafasuješ na dokladoch. Treba pýtať
16.04.2025 - 19:58:00
00
Keď som si bral posledný OP (r.2020), tak som sa aktívne dožadoval elektronickej funkcionality, takže som BOK dostal, a dokonca aj čítačku, aj keď tú možno len preto, že tam robila kamarátka 🤔... proste klasika Slovensko. Ak som to vtedy pochopil, tých čítačiek mali veľmi málo. A kedže tú elektronickú funkcionalitu si chcelo len úplne minimum ľudí aktivovať, tak to ani policajti aktívne neponúkali.
Konto na slovensko.sk mám a aj ho používam...chodia tam napriklad správy z úradov (mestský úrad -mestské dane 🙄, soc.poisťovňa, daňový úrad,...) a dokonca začiatkom roka, keď som menil zamestnávateľa, tak sa mi cez tie elektronické služby podarilo získať potvrdenie o pridelení kódov zdrav.pracovníka od ÚDZS.....
Ináč by som musel ísť 2x na poštu....aj keď je pravda, že cesta 2x na poštu by možno bola kratšia 🤣🤣🤣
16.04.2025 - 20:05:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up