Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Takze vcera som sa tesil predcasne, ked tu "zdostupnela" xt-ckova kazeta a retaz a obratom som objednal. Prave mail ze u dodavatela nedostupna a opat nebude. To sa muselo vypredat rychlejsie jak teple rozky A opat som nahraty
Tesak dik, uz som to aj spachal. A za ake sympaticke ceny Akosi zaslepeny (a limitovany) som sledoval len tento nas najvacsi shop spolu s a na ostatne mensie som zabudol, nakoniec aj vedla v meste to maju v housy
No je to divočina, teda,
mne praskol rám na CTM Ridge 2019, bike som reklamoval, reklamáciu uznali, ale s tým, že my vrátia peniaze kedženemali žiaden rám na sklade.
Nič lepšie v tej cene som nenašiel a ani dostupnejšie tak tu na shope mali Ridge 2021, že očakávaný termín dodania 30.4.
Tak som, teda objednal síce už som moc do Ridge nechcel ísť, ale tak, čo naribim. Včera som mal ešte očakávaný termín dodania 7.5, dnes už je tam 31.5.
Už nech otvoria kamenné obchody ktoré nemajú e-shop, hádam tam najdem niečo zabudnuté
No ja mám objednaný ridge pro tiež u lokálneho predajcu a zatiaľ nič nevie.. reku kuknem.na mtbikeri ci sa nieco nezmenilo a zmenilo z 30.4. Na od 31.5.... ako mam svoj ridge expert 2020 ale už chcem mať doma nový model
Moj e cube mi zmenili termin dodavky november, potom december, potom februar a nakoniec bez terminu dodania. predajca dokonca nevedel deklarovat dohodnutu zlavu. nakoniec som rezignoval a utekal do ziliny po mondraker. nebol ten vysnivany, ale nakoniec je mozno este lepsi ako povodny. behom hodiny vyskladnili asi 15 kusov bajkov, v podstate toto je sen kazdeho predaju ( ktory ma skladom veci ). samozrejme som zhanal vsade. volal, mailoval, otravoval eshopy, robil rozne kompromisy v tom co chcem a na konci mi to uz bolo asi aj uplne jedno.....
No ja zrejme tiež rezugnujem a nevydržím čakať tak dlho ešte je v zálohe jeden bajk ktorý by sa dal ak by dali troška zľavu ale to asi nedostanem alebo potom úplne kompromisy a zoberiem úplne niečo iné čo je skladom.
Ja mám zase problém, že mám rezervovaný presne taký bajk aký som chcel, ale neviem, či mi nebude veľký. 1ks bude iba u nás a musím počkať kým príde a vyskúšať. Píšu, že je od 182cm a ja mám 180 alebo 181. No podľa rozmerov iných bajkov a odporúčaní veľkostí by to mohlo byť ok pre mňa. Som zvedavý.
Ja len nepochopím, že niektorí z vás ešteže drankajú zľavu. V terajšej situácii je zázrak ak niekde nejde cena hore. Ktorý normálny predajca ju dá? Jediné na x ročnú neprestajnú blbosť.
pindaro platí základné pravidlo: podľa kupujúceho to vždy môže byť lacnejšie, podľa predávajúceho to vždy môže byť drahšie. Samozrejme vždy tam musí byť nejaká úprava od predávajúceho, ak chce predať, že nesmie prestreliť cenu. Potom tu je ešte otázka nazvime to hodnota práce, ktorú veľa ľudí nepozná. Otcov známy ma cez neho poprosil, že potrebuje projekt rodinného domu. Ja že ok, ale keďže pracujem, budem to robiť po večeroch a cez víkendy a povedal som svoju hodinovú sadzbu s tým, že podľa komplikovanosti sa výsledná cena bude pohybovať niekde v týchto mantineloch. Chlapíka skoro vykotilo, čakal, že mi dá 100€ a bude mať projekt. Ja že ale to je tak 80-100 hodín roboty minimálne. Takže že mi dá 200€, to mi musí stačiť. Na moju otázku, či by robil za 2€/h v hrubom mi povedal, že pod 8€/h v čistom by ani ráno nevstal z postele. Nakoniec z toho nebolo nič, ale bol som ten zlý, čo ho chcel ošklbať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pisu ze je skladom.....rychlo ..... https://www.gravity-shop.sk/komponenty/mtb-kazeta-shimano-deore-xt-cs-m8100-10-51z-12speed/
a aj XT radenie 1x12
(treba do zasoby
https://www.gravity-shop.sk/komponenty/mtb-prehadzovacka-shimano-deore-xt-rd-m8100-sgs-1x12speed/
https://www.gravity-shop.sk/komponenty/mtb-radenie-shimano-deore-xt-sl-m8100-12speed-objimka/
... tak ja aj u lokalnych necham rad dukaty..... Turbi ma XT kazetu v polici takze kupim tam .... a nezachranil ma raz.... a nielen mna.....
.... Turbi je Pán
mne praskol rám na CTM Ridge 2019, bike som reklamoval, reklamáciu uznali, ale s tým, že my vrátia peniaze kedženemali žiaden rám na sklade.
Nič lepšie v tej cene som nenašiel a ani dostupnejšie tak tu na shope mali Ridge 2021, že očakávaný termín dodania 30.4.
Tak som, teda objednal síce už som moc do Ridge nechcel ísť, ale tak, čo naribim. Včera som mal ešte očakávaný termín dodania 7.5, dnes už je tam 31.5.
Už nech otvoria kamenné obchody ktoré nemajú e-shop, hádam tam najdem niečo zabudnuté
Kde praskol ten ram?
Ked vidim foto v profile, tipujem sedlova trubka pri cape
https://strava.app.link/GWDknKAzYeb
Unno je tiez nedostupne