ako vtip dobre skor by som povedal ze za tie zacpy mozu Bratislavcania ktori si postavili rodinne domy v okolitych dedinach a svoje povodne byty teraz prenajimaju cepeckarom.
a ze to tych ludi stale bavi sediet v aute v zapche
Stale lepsie ako moknut / mrznut na bicykli. Ono chodit z mesta do PB alebo Dubravky na bajku v zime a tme po ceste medzi autami vobec nie je az taka sranda...
Jazdim na biku cez Piesok popri zahradkach a uz su kolony poobede aj tu. To tak 2 roky dozadu nebyvalo. Tento rok tu osadili 2 nove retardery. V jednej odbocke, k Vrakunskemu lesoparku minuly rok osadili znacku so zakazom prejazdu a obmedzili rychlost na 30km/h. A to len preto, ze poniektori su schopni sa s tym autom nasrat do kazdej ulicky, len aby si skratili cestu. A je im sumafuk, ze sa tam pohybuju male deti a kocikujuce mamicky...mam obavy, kam to vsetko speje...
Zápchy sú rekordné
Začalo sa to hneď v prvý deň nového školského roka a neustalo to doteraz. Paralelné zápchy na diaľnici D1, na „starej seneckej”, i od Šamorína. Také dlhé a pomalé, aké sme vlani či predvlani zažívali len výnimočne. Autá smerujúce od Galanty či od Senca pokojne stoja už pri Bernolákove a trvá trištvrte hodiny, kým sa dostanú na okraj Bratislavy, kde rovno vhupnú do ďalšej trištvrtehodinovej tlačenice.
Nezlepší sa to
O čo menej sú známe bezprostredné príčiny zápchy, o to väčšia je šanca, že onou príčinou bude kritické množstvo áut. Zlou správou je, že ani v strednodobom výhľade neexistuje žiadne riešenie.
cim menej ludi v autach, tym viac ludi v busoch a vlakoch. cim viac ludi v busoch a vlakoch, tym menej dopravnych zapch. cim menej zapch tym viac ludi v autach.
divne ze nejaky ten parkovny system este nikto nepretlacil v nejakom zastupitelstve (teda ten pokus v petrzalke sa nepocita) to by sa opat liali peniaze do niekoho vrecka
no pokial nijak nezvyhodnia verejnu dopravu tak to stale bude taky kolobeh ako pise fabian. ja by som dal dopravu zadarmo, vyhradil prenu pruhy, zvysil poplatky za parkovanie a jazdenie autom nech sa zadotuje verejna doprava a zvysok sa velmi rychlo poriesi sam -> ludia sa presunu do verejnej dopravy
capulo, este jedna vec je k tomu potrebna - zachytne parkoviska pre dochadzajucich uz na predmestiach, kde by mohli auto bezpecne nechat a presadnut do MHD. Ked spocitame naklady na dotovanie MHD, na budovanie systemu zachytnych parkovisk, na minimalne dvojnasobne zväcsenie vozoveho parku MHD, tak su to tazke miliony eur a tam to vzdy skonci. Zodpovedni (naschval nepisem kompetentni, lebo to nie su) radsej nechaju ludi tlacit sa v autach, akoby mali zacat riesit dopravu v meste koncepcne. Nechcu "vyhadzovat" peniaze na dlhodoby projekt, ktoreho vysledky nebude vidno pred najblizsimi volbami...
Zachytne parkoviska nema zmysel stavat kym nemame fungujucu MHD. Ak by som mal trebars z Race cestovat na Nivy MHD 45 minut, tak nema pre mna absolutne ziadny vyznam vystupovat vobec z auta. Bratislavska MHD je pomala jak svina. Ked rano okolo 7:20 vyrazim z domu, trolejbusmi sa dostanem do ofisu za cca 40 minut, autom za 15. Vecer pocas spicky to je hodina MHD vs 25-30 minut autom. Bez metra (pripadne poriadnej sieti elektriciek) je pre mna MHD nepouzitelna.
Ako pise CraObs, MHD je nafigu, aj keby bola zadarmo, ked stoji v kolone. Keby MHD mala vsade volno, tak 3/4 ludi by chodila nou. Koho by bavilo trcat v kolone. Ale dalsia vec su spoje, v ramci manazerskych rozhodnuti tam narobili pekne hovadiny. Podobne vlakovy pripoj z Pezinka. Nic moc ... Stupava/Zahorska nic, luzne dediny nic, blizke Madarsko (tam stavaju domy o106 rovnako.
V Prahe zastanem niekde na Budejovickej na zaciatku mesta a sup na metro. Do 30km co su satelitne mestecka, integrovana MHD, vlaky kazdych 5 minut. Do hodiny som prakticky hocikde v Prahe, ked byvam aj 30km od nej.
capulo napisal "ja by som dal dopravu zadarmo, vyhradil pre nu pruhy" a ja som len doplnil, ze treba aj zachytne parkoviska. Neviem kde ste zobrali, ze zaklad su zachytne parkoviska. Ide to ruka v ruke.
neboj čítal som celé.. to bolo na PhilJa..
ale keď si predstavím tú postupnosť, ako by proste pol mesta odstavili aby tam vymalovali BUS pruhy to by ešte len bola katastrofa v doprave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako vtip dobre
Inak skor by ma zaujimalo, ktorym smerom zapchy nie su...
Stale lepsie ako moknut / mrznut na bicykli.
Zápchy sú rekordné
Začalo sa to hneď v prvý deň nového školského roka a neustalo to doteraz. Paralelné zápchy na diaľnici D1, na „starej seneckej”, i od Šamorína. Také dlhé a pomalé, aké sme vlani či predvlani zažívali len výnimočne. Autá smerujúce od Galanty či od Senca pokojne stoja už pri Bernolákove a trvá trištvrte hodiny, kým sa dostanú na okraj Bratislavy, kde rovno vhupnú do ďalšej trištvrtehodinovej tlačenice.
Nezlepší sa to
O čo menej sú známe bezprostredné príčiny zápchy, o to väčšia je šanca, že onou príčinou bude kritické množstvo áut. Zlou správou je, že ani v strednodobom výhľade neexistuje žiadne riešenie.
cim menej ludi v autach, tym viac ludi v busoch a vlakoch. cim viac ludi v busoch a vlakoch, tym menej dopravnych zapch. cim menej zapch tym viac ludi v autach.
V Prahe zastanem niekde na Budejovickej na zaciatku mesta a sup na metro. Do 30km co su satelitne mestecka, integrovana MHD, vlaky kazdych 5 minut. Do hodiny som prakticky hocikde v Prahe, ked byvam aj 30km od nej.
capulo napisal "ja by som dal dopravu zadarmo, vyhradil pre nu pruhy" a ja som len doplnil, ze treba aj zachytne parkoviska. Neviem kde ste zobrali, ze zaklad su zachytne parkoviska. Ide to ruka v ruke.
ale keď si predstavím tú postupnosť, ako by proste pol mesta odstavili aby tam vymalovali BUS pruhy to by ešte len bola katastrofa v doprave