informaciu o zakaze prejazdu by mohli umiestnit niekde na stranku Vlkolinca, pretoze nie je to spomenute ani v popise cyklotras a kedze cez dedinu su vyznacene "C", tak to potom moze by matuce.
S tým súhlasím, keď je tam C, nie je čo riešiť. Samozrejme, treba brať ohľad na peších.
Ďalej je treba rozlišovať cyklistov a mladých downhilakov, ktorých prilba je väčšia ako oni sami ) a ti sa vedia predvádzať aj po chodníkoch, vidavam to na Sliaci. Hm, takže asi majú aj trochu pravdu ti vlkolinci.
Ma skoro zrazila pani na parkovisku. Vycuvavala z miesta a nesvietili jej cuvacky. Nic hrozne sa vlastne nestalo, som sa pri nej zastavil, ze hej, nesvitia vam cuvacie svetla. Ale pani proste odvrkla "s co ja s tym mam robit?". No normalne ma dostala....
110mat110 tu mi prisla scena ako z americkeho filmu, ked ta zastavi fizel, cestou k dveram ti rozbije zadne svetlo a uz mas cernosku noc na cele mozno to bol jej problem :-/
Myslím, že taká nástenka by bola zbytočná. Ja sám sa snažím netelefonovat, no párkrát som nemal bluetooth zapnutý a tak mi nepripojilo mobil s autom. Samozrejme, dôležitý telefonát, no a už som hriešnik ....no a po takom telefonáte by mi bolo jedno či som na nástenke.. Proste som musel. Možno jej volala dcera, ktorá je na ceste do zahraničia.....viem, mala zastať a tak volať.
RTB Ja len dufam, aby ta pocas soferovania nevyviedla z mylnej domienky o dolezitosti telefonatu nehoda pretoze si nevenoval pozornost soferovaniu a premavke pred sebou...Niekedy staci len moment, aby si niekoho nabral na kapotu alebo skoncil zrolovany medzi plechmi. :-/
By ma zaujmalo, co moze byt take dolezite, ze to nepocka par minut, kym clovek zaparkuje niekde a zavola naspat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zobrať aj rodný list...
Hlavne že na fotkách sú kolobežky...
informaciu o zakaze prejazdu by mohli umiestnit niekde na stranku Vlkolinca, pretoze nie je to spomenute ani v popise cyklotras a kedze cez dedinu su vyznacene "C", tak to potom moze by matuce.
Ďalej je treba rozlišovať cyklistov a mladých downhilakov, ktorých prilba je väčšia ako oni sami
Nejestvuje nahodou nejaka verejna cyklo galeria hanby?
Toto som nejak nepochopil
By ma zaujmalo, co moze byt take dolezite, ze to nepocka par minut, kym clovek zaparkuje niekde a zavola naspat...