Tak dnes mi po veeelmi dlhej dobe niekto nedal prednost. Siel som po hlavnej, zlava a z bocnej isla pani. Spomalovala, bol tam ocny kontakt ale ona proste vyrazila na cestu. Ale ta reakcia, ked som jej cez otvorene okno zakrical "hej, co robis" stala za to. Sa cudujem, ze nezisla z cesty.
ja dnes podobne - v Lamaci mi vodicka skrizila cestu do vedlajsej ulice, ja na to len velmi slusne nahlas: "Slepa?", a jej spolujazdec typu Juraj Hossu ihned na to: "chod do pi** ty haj*** spic*ny" tak som mu akurat ukazal fuckera a pokracoval dalej
Iron. Zbožňujem, keď nejaká sliepka urobí fatálnu chybu a spolujazdec skáče ako o*****. V poslednej dobe mám dojem, že všetky vymlete pipinky dostávajú VP za "fajku", lebo soferske schopnosti -0 bodov. Ale telefón, to vedia držať perfektne, to má prilepený na uchu každá Na cesty najlepšie v tanku
Ináč najviac by sa mala legislatíva zmeniť práve na telefony a nie na prednost chodcov, lebo tel. odpútavajú pozornosť najviac. A telefonujú aj chodci, potom skáču do cesty ako slepí
Aby ste si nemysleli, ze len na Slovensku sa mate na cestach zle: dnes cestou do prace som musel zastavit auto v kopci, pretoze curak naproti obiehal do zakruty, navyse pred horizontom. Neviem, odkial som nabral ten reflex. Minuli sme sa o 30cm. Do prace uz len bicyklom.
Dnes, cestou od kruhacu pri Europe BB az po vaznicu (skoro 2km) panko v bielej Rapidke, s telefonom na uchu a 40km/hod. Vsetci ho obiehali sprava, trubili a on nic....zahlbeny do svojho telefonovania. Inac bol zo SV (ani neviem kde to je). Pri vaznici to strohol do prava cez vedlajsi pruh. Tazko chapat niektorych, ktori beru premavku ako furikovanie po vlastnom dvore
zas v tej BB treba byť spravodlivý ... od tuzexu po väznicu bola dosť dlho 40tka ak tam stále nie je a je tam súbežná premávka .... len to odbočenie teda ospravedlniť nejde
Tak dnes mi po veeelmi dlhej dobe niekto nedal prednost. Siel som po hlavnej, zlava a z bocnej isla pani. Spomalovala, bol tam ocny kontakt ale ona proste vyrazila na cestu. Ale ta reakcia, ked som jej cez otvorene okno zakrical "hej, co robis" stala za to. Sa cudujem, ze nezisla z cesty.
Dosť pochybujem o očnom kontakte. Jedna vec je, keď má vodič otočenú hlavu tvojím smerom a aj pozerá tvojím smerom ale jej reakcia vylučuje očný kontakt.
Fakt pozerala na mna. Ale asi neodhadla moju rychlost, Bolo to v miernom klesaku, siel som skoro 50. A samozrejme, ze ked uz vosla na cestu, tak nepozera do praveho zrkadla, ci nie som vedla nej...
zas v tej BB treba byť spravodlivý ... od tuzexu po väznicu bola dosť dlho 40tka ak tam stále nie je a je tam súbežná premávka .... len to odbočenie teda ospravedlniť nejde
rychlost je OK, ale cele mesto prejst s telefonom na uchu? Z toho plynula potom ta jeho nesustredenost a vliekol sa bezdovodne v lavom pruhu....i ked teraz budu mnohi oponpvat, ze to sa moze
Tesim sa, ked EU, v ramci zvysovania bezpecnosti na cestach, nakaze vyrobcom aut implementovat zapinanie interierovych rusiciek mobilneho signalu pocas behu motora auta.
init: bolo by nacase. Mobil je dobry sluha, no zly pan. Nehovoriac o tom, ze hlasova sluzba uz nie je jediny problem. Podla prieskumu v UK 20% vodicov za jazdy sleduje socialne siete
Vcera po cyklochodniku ide otecko asi 200kilovy hola hlava a za nim dcerka asi 6rocna na biku ktory je jej o 2cisla vacsi a praaask skrtla o jeho zadne koleso a vykotila sa. on hned zvrieskol ze coo robis...chudak decko.a ja ze no pekne mala by ist skor pred vami pane a s prilbou tak som cakal ze pomne ten bike hodi hh.to len tak na zmenu temy vodici.
to uz vobec nie s novym rozdelenim som stratil prehlad. Viem, co je DT a KA
Som tiez nevedel, ale podla tohto je http://www.pozicovneaut.sk/spz.php
TA Trnava a
BC Banska Bystrica
tak az stretnes BC, tak to je vas, neskrabat klucami
RTB Obcas by som rusicky uvital aj vo verejnej doprave. Tam pouzivanie hlasovych sluzieb nie je bezpecnostnym problemom, ale skor etickym. Nutit niekoho pocuvat sukromny telefonicky rozhovor je podla mna nezdvorile.
Pravda, mobil je vyborny vynalez, ale ako takmer kazdy vynalez, ma i ten svoje neduhy .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja dnes podobne - v Lamaci mi vodicka skrizila cestu do vedlajsej ulice, ja na to len velmi slusne nahlas: "Slepa?", a jej spolujazdec typu Juraj Hossu ihned na to: "chod do pi** ty haj*** spic*ny"
Ináč najviac by sa mala legislatíva zmeniť práve na telefony a nie na prednost chodcov, lebo tel. odpútavajú pozornosť najviac. A telefonujú aj chodci, potom skáču do cesty ako slepí
Dosť pochybujem o očnom kontakte. Jedna vec je, keď má vodič otočenú hlavu tvojím smerom a aj pozerá tvojím smerom ale jej reakcia vylučuje očný kontakt.
je tam 50 uz par rokov
rychlost je OK, ale cele mesto prejst s telefonom na uchu? Z toho plynula potom ta jeho nesustredenost a vliekol sa bezdovodne v lavom pruhu....i ked teraz budu mnohi oponpvat, ze to sa moze
Som tiez nevedel, ale podla tohto je http://www.pozicovneaut.sk/spz.php
TA Trnava a
BC Banska Bystrica
tak az stretnes BC, tak to je vas, neskrabat klucami
Pravda, mobil je vyborny vynalez, ale ako takmer kazdy vynalez, ma i ten svoje neduhy