Cize kym som mal bbc znacku tak som mohol vediet jazdit ale ked uz mam ba/bl znacku, tak som to zabudol alebo keby som mal este aj bmw tak by som proste jazdil ako zvolencan v klobuku? Tak?
Pokiaľ človek nepozná cestu, tak sa nebude hnať tade ako šialenec, ak nemá IQ húpacieho koníka. Tiež poznám frajerov, čo u nich doma jazdia pomaly rally, ale keď sa dostanú mimo svojho revíra, tak sa vlečú. Pár mojich známych už olízalo zvodidlá v zákrutách, lebo zákruty sa trocha viac utiahli ako čakali. Napríklad aj tu, kde neprešiel týždeň, aby tam niekto netrafil ten pôvodný ostrovček v smere od Lanfranconi do Petržalky, kým to neprerobili https://maps.app.goo.gl/NdGD1RRJydfyzSvFA
To je vsetko v poriadku ze pokial to nepoznas tak neponahlas, cize ja ked tolerujem pomaleho pastekara u nas na kopanicach tak to iste ocakavam ja v pastekarni,ale tam to tak nefunguje,pokial nepojdem 70+ tak tam vytrubuju a ked sa potrebujem preradit do ineho pruhu tak to uz vobec predsa mas vediet kam ides
Pred Trstenou je taká zákruta, kde sa veľakrát auto nájde mimo cesty. Vždy sú to domáci a vždy pod 30r a to preto, lebo keď robili cestu dali tam šmykľavý asfalt...
Neviem, ešte som nemal asi šťastie na bemeve s blinkrami. Alebo mam krátku pamäť 🤷♂️
Ale zato som dnes jedno stretol, čo ma predbiehalo síce na širokom úseku, ale len s jedným jazdným pruhom . Ešte ma aj vytlacal napravo, keď som šiel apexom 😀 a potom ma krásne vybrzdil, keď som si dovolil zatrubit.
Ten Prístavný most je asi nejako prekliaty.
Na tomto Prístavnom to trocha nešťastne nakreslili, keďže pôvodne mali ísť hore 2 pruhy a spravili z toho taký 1,5 pruh. Inak tam bežne úplne v pohode "predbehnem" každé druhé auto, keďže tak polovica ľudí sa ešte cez plnú čiaru hneď ako sa dá tlačí na tú diaľnicu. Minule mi tak 20 áut uhlo z cesty. Kamoš len kukal, že to čo je? Tiež je jeden z nich. Keď sme sa na konci bez problémov zaradili (už aspoň v Bratislave vedia ľudia zipsovať), tak mu hovorím, že nech sa pozrie na ten kamión, že pred neho sa zaradil ten chlapík, čo sa na nás tlačil a predbiehal sa ako sa dá, že sme tak 400m pred ním a ušetrili sme tak 5-6 minút času.
Na trening pripajania a hladania pacientov na psychiatriu je najlepsi pripajaci pruh z Bajkalskej na Pristavny tak okolo 4tej cez pracovny tyzden Obcas to spestria stavbari nejakou vtipnou srandou na ceste (asi to tam je este stale).
Mne stačí pozrieť len tú križovatku a splieť ciest na mapy.cz a chce sa mi grcať
No, ten povodny jednoduchy system neuveritelne skomplikvali .. a este ako bonus zrusili jeden smer, samozrejme ten, co som pouzival Ale je fakt, ze ta povodna krizovatka nezvladala ten denodenny naval do Rovinky, aj ked dnes, ked je R1tka, by mozno postacovala stale. Este viac komplikovane je to dalej, tie kruhace a potom pri Avione. To je iny level Ale korunu tomu nasadilo to, ze aj tak obchvat BA nie je
Na tomto Prístavnom to trocha nešťastne nakreslili, keďže pôvodne mali ísť hore 2 pruhy a spravili z toho taký 1,5 pruh. Inak tam bežne úplne v pohode "predbehnem" každé druhé auto, keďže tak polovica ľudí sa ešte cez plnú čiaru hneď ako sa dá tlačí na tú diaľnicu. Minule mi tak 20 áut uhlo z cesty. Kamoš len kukal, že to čo je? Tiež je jeden z nich. Keď sme sa na konci bez problémov zaradili (už aspoň v Bratislave vedia ľudia zipsovať), tak mu hovorím, že nech sa pozrie na ten kamión, že pred neho sa zaradil ten chlapík, čo sa na nás tlačil a predbiehal sa ako sa dá, že sme tak 400m pred ním a ušetrili sme tak 5-6 minút času.
Presne 🤣 ale ja sa nestazujem, mne to vlastne vyhovuje ze ludia su blbci a radia sa hned 😅 presne ako ty sa bezproblemov zaradim az na konci daneho pruhu a usetrim kopec casu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
👍ale kde ho zobrať?😀
Ale zato som dnes jedno stretol, čo ma predbiehalo síce na širokom úseku, ale len s jedným jazdným pruhom . Ešte ma aj vytlacal napravo, keď som šiel apexom 😀 a potom ma krásne vybrzdil, keď som si dovolil zatrubit.
Ten Prístavný most je asi nejako prekliaty.
https://maps.app.goo.gl/cwo5eB3NTpsqBZueA?g_st=ic
https://mytrencin.sme.sk/c/23152362/policia-zastavila-troch-jazdcov-na-elektrokolobezkach-pod-vplyvom-alkoholu.html
Mne stačí pozrieť len tú križovatku a splieť ciest na mapy.cz a chce sa mi grcať
Presne 🤣 ale ja sa nestazujem, mne to vlastne vyhovuje ze ludia su blbci a radia sa hned 😅 presne ako ty sa bezproblemov zaradim az na konci daneho pruhu a usetrim kopec casu
Ako súvisí R1 s pripájaním Bajkalskej na Prístavný most?
Myslíš ten dopravný majsterštyk, keď sa nájazdy na kruháč tesne pred ním križovali s výjazdmi? Na štyroch miestach?