Ak už nič iné, tak aj (len) toto by mohol byť dostatočný výstražný signál, znamenie toho nie-uplneho sústredenia sa: "Výsledok po ukončení hovoru bol len v tom, že som si nepamätal kus cesty."
Neviem aký máte nábeh kilometrov vy. Ja približne 1mil. km. Posledných 900t km bez nehody. To, že si nepamätám cestu neznamená, že nesledujem, čo sa deje na ceste.
Počet mojich odjazdenych km nijak nesuvisi s tym, ako pracuje ludsky mozog.
(Inak >250tkm a jedina nehoda pred 30 rokmi)
Pozri tie studie, co su na začiatku predch strany.
(a inak tu na fóre si tykame)
KKS, už som raz zrušil konto na tomto fore a tuším to spravím zas. Každý druhý sa tu v diskusii hrá na mozog ľudstva, chytá sa tu za slovíčka, moralizuje, poučuje, odkazuje...
Tiez nechapem tuto podráždenú hyperreakciu na (podla mna, alebo IMHO;)) neškodný komentár.
Záverečná kvapka, zásluhy si nerobím, skor ma to mrzí či prekvapuje.
A teda v minulosti sme si trochu dopisovali cez sukromne spravy, aj posunul svoje video z YT o presune bicyklom v ramci BA.
Zmazat sa z fora je lahke a da sa znova zaregistrovat. Zmazat sa z reality je tazsie a problematicke sa vratit. Aj tak to par ludi urobi. Vcera sa jeden zmazal medzi racou a vinohradmi.
Ľudský mozog pracuje tak, že donekonečna opakujúca sa činnosť sa stane časom automatickou a úplne nad tým prestane človek premýšľať. Ľudia pracujúci pri páse to pravdepodobne zažívajú pravidelne. A áno, stáva sa to aj vodičom z povolania. Taký stav nazývam autopilot. A vôbec to nezanemená, že som nesústredený a neoddýchnutý. Ale stačí hocíjaký nečakaný podnet (auto ide nezvyčajne rýchlo z vedľajšej cesty, chodec idúci po ceste, .. etc.) a mozog ihneď naskočí a rieši vzniknutú situáciu.
Teraz to ale neznamená, že vodiči z povolania takto jazdia nonstop . Stáva sa mi to veľmi zriedka.
aj ne sa to stava ked idez RK domov, tak sa mi zapne autopilot a ani neviem že som išiel cestu.. až keď sa precitnem na kruhači v DK
tuto strasu som išiel niekolko 1000x
To sa fakt nikomu nestalo, ze rano cestou do prace zistite az na parkovisku pred kancelariou, ze na zadnom sedadle sedi dieta, ktore ste mali po ceste vyhodit pred skolou?
To sa fakt nikomu nestalo, ze rano cestou do prace zistite az na parkovisku pred kancelariou, ze na zadnom sedadle sedi dieta, ktore ste mali po ceste vyhodit pred skolou?
Nie, nikdy som neviezol dieťa autom do školy A keď sme šli na bicykli, asi by som dostal hlasové upozornenie pri neočakávanej trase
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem aký máte nábeh kilometrov vy. Ja približne 1mil. km. Posledných 900t km bez nehody. To, že si nepamätám cestu neznamená, že nesledujem, čo sa deje na ceste.
My píšeme, že to potrebujeme v aute, nie na auto.
KKS, už som raz zrušil konto na tomto fore a tuším to spravím zas. Každý druhý sa tu v diskusii hrá na mozog ľudstva, chytá sa tu za slovíčka, moralizuje, poučuje, odkazuje...
Záverečná kvapka, zásluhy si nerobím, skor ma to mrzí či prekvapuje.
A teda v minulosti sme si trochu dopisovali cez sukromne spravy, aj posunul svoje video z YT o presune bicyklom v ramci BA.
Ľudský mozog pracuje tak, že donekonečna opakujúca sa činnosť sa stane časom automatickou a úplne nad tým prestane človek premýšľať. Ľudia pracujúci pri páse to pravdepodobne zažívajú pravidelne. A áno, stáva sa to aj vodičom z povolania. Taký stav nazývam autopilot. A vôbec to nezanemená, že som nesústredený a neoddýchnutý. Ale stačí hocíjaký nečakaný podnet (auto ide nezvyčajne rýchlo z vedľajšej cesty, chodec idúci po ceste, .. etc.) a mozog ihneď naskočí a rieši vzniknutú situáciu.
Teraz to ale neznamená, že vodiči z povolania takto jazdia nonstop
tuto strasu som išiel niekolko 1000x
Nie, nikdy som neviezol dieťa autom do školy