Kebyzevtovidem cele je to 187...ale nesiel som az do ba...skratil som to cez babu...aj tak 161,6km kukni temu dnesny svih je tam aj print screen gps zaznamu trasy siel som cely cas sam..a vkuse mierne fukalo proti mne...plus to teplo....no mal som dost...
v perneku na kofole som 20 minut uvazoval co je horsie ci ist rovinu cez ba...alebo to pretrpiet cez babu... Vyhrala ta kratsia varianta :D nedokazal som sa prehovorit na dojoncenie toho cez ba...psychyka zlyhala... Tak skoro sa to nechystam ale zopakovat... Toto bol mordor v tom teple...polovicku vody som minul na hlavu ktoru som musel chladit aby som upal nedostal...dva krat som doplnal obe flase....
ale bradlo je pekne len som necakal ze tych serpentin tam bude tolko...a ako naschval na slnku -_-
Mas cas este sledovat, co ti ukazuju a posunkuju v aute? Asi jazdis s velkou rezervou. Treba pridat v tempe.
Zato mne sa podarilo na otocku BA-PN PN-BA stretnut len jedneho debila. Traktorista mi chcel ukazat, aky ma novy, moderny traktor s klimatizaciou, ze ma dokazal v stupani dobehnut a predbehnut. A presne po dokonceni predbiehacieho maneveru sa rozhodol odbocit. To su take tie traktory s balonovymi kolesami, ktore ked chytite na rovine, tak si v pohodlicku ficite 40 ani sa velmi nezapotite.
Chcel som mu este zakricat, ze ci sa mu ulavilo, ale nechal som to tak. Asi by ma cez tu huciacu klimatizaciu aj tak nepocul.
Mas cas este sledovat, co ti ukazuju a posunkuju v aute? Asi jazdis s velkou rezervou. Treba pridat v tempe.
Zato mne sa podarilo na otocku BA-PN PN-BA stretnut len jedneho debila. Traktorista mi chcel ukazat, aky ma novy, moderny traktor s klimatizaciou, ze ma dokazal v stupani dobehnut a predbehnut. A presne po dokonceni predbiehacieho maneveru sa rozhodol odbocit. To su take tie traktory s balonovymi kolesami, ktore ked chytite na rovine, tak si v pohodlicku ficite 40 ani sa velmi nezapotite.
Chcel som mu este zakricat, ze ci sa mu ulavilo, ale nechal som to tak. Asi by ma cez tu huciacu klimatizaciu aj tak nepocul.
nech idem hocijako rychlo stale mam cas sledovat co sa deje okolo mna chces mi povedat ze ked ides rychlo nesledujes nic okolo seba?? to mi pride dost nebezpecne....
isiel som cca. 30km/h ....pre auto stale pomaly.....a v tej chvily som mal v nohach uz 130km solo jazdy v miernom protivetre cez zvlneny teren...uz som toho mal plne zuby a vazne som nemal chut zrychlovat koli jednemu auto ktore sa za mnou par sekund povlecie.....
Tak ja sa pri bicyklovani co najviac sustredujem na premavku. Pozorne citam pohyb aut a dopravy.
Popritom kontrolujem dlzku minisukni ci hlbku vystrihu osob zenskeho pohlavia, ktore sa pohybuju v mojom okoli. Uznas sam, ze na gestikulaciu zamindrakovanych a pupkatych vodicov tym padom nemam chut ani cas.
Dnes som skoro napalil do kurierskeho auta. Siel som po strasne rozbitej ulici utekal som pred dazdom, siel som mozno 20-25. predomnou sla kurierska dodavka a zacala zlava obchadzat velku dieru. Ja som mal priestor vpravo tak som tu dieru obisiel z pravej strany. Ked zrazu to kurierske auto odbocilo doprava. Z laveho pruhu, bez smerovky s cyklistom na urovni zadnych svetiel. Stihol som dobrzdit asi 10cm od jeho bocnej strany. Nelutujem, ze som vrazil tolko penazi do novych brzd. Dnes ma zachranili.
fabian - to je fuk, ja ked idem na kratsie (napr na jazero pri hradzu), tak si tiez helmu neberem. teda mozno aj hej ak je vonku normalne, ale v tomto pekle nehrozi
Bobo ale uznaj ze na poli medzi dedinami nieje moc co obdivovat v meste tiez sledujem a predvidam pohyb aut okolo seba a obkukujem slecny ale aj tak si stihnem vsimat ked na mna niekto z auta gestikuluje....
mne zas zabrdil rakusak v hainburgu v miernom zjazdiku, blbe bolo ze som bol prave na ziletke kde su nanic brzdy, v porovnani s mtb brzdami. to je taka bezmocnost, ked vies ze na horaku by si to ubrzdil raz-dva, ale na tej ziletke treba len stlacit paky z celej sily, modlit sa, a popritom este oplakavat plaste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ako inak, obehol si tie karpaty? takych 230 km?
v perneku na kofole som 20 minut uvazoval co je horsie ci ist rovinu cez ba...alebo to pretrpiet cez babu...
ale bradlo je pekne
Zato mne sa podarilo na otocku BA-PN PN-BA stretnut len jedneho debila. Traktorista mi chcel ukazat, aky ma novy, moderny traktor s klimatizaciou, ze ma dokazal v stupani dobehnut a predbehnut. A presne po dokonceni predbiehacieho maneveru sa rozhodol odbocit.
Zato mne sa podarilo na otocku BA-PN PN-BA stretnut len jedneho debila. Traktorista mi chcel ukazat, aky ma novy, moderny traktor s klimatizaciou, ze ma dokazal v stupani dobehnut a predbehnut. A presne po dokonceni predbiehacieho maneveru sa rozhodol odbocit.
nech idem hocijako rychlo stale mam cas sledovat co sa deje okolo mna
isiel som cca. 30km/h ....pre auto stale pomaly.....a v tej chvily som mal v nohach uz 130km solo jazdy v miernom protivetre cez zvlneny teren...uz som toho mal plne zuby a vazne som nemal chut zrychlovat koli jednemu auto ktore sa za mnou par sekund povlecie.....
Popritom kontrolujem dlzku minisukni ci hlbku vystrihu osob zenskeho pohlavia, ktore sa pohybuju v mojom okoli. Uznas sam, ze na gestikulaciu zamindrakovanych a pupkatych vodicov tym padom nemam chut ani cas.
zevraj mu prerazil klavou zadne sklo. to auto muselo velmi prudko zabrzdit.