Vcera ziletkar isiel od omw smerom na stary most pri auparku, cely v ciernom, nic reflexne, o 6vecer cca cize velmi sero/tma, ale pozor svetielko vzdau mal o intenzite tak mikro diodky o intenzite zahaseneho knotu sviecky
Cize nie len kupit dake svetlo ale aj take, ktore svieti
najlepsie by bolo keby sa takito kkti pozabijali sami narazom do stromu. staci sa pozriet ako je to auto preliacene, ako je rozbite celne sklo, presne v strede. vodic musel ist ako absolutne prasa
Řidič Golfu jel od silnice I/35 směrem do Stříteže. „Při předjíždění kolony vozidel přehlédl a srazil protijedoucí cyklistku, která byla řádně osvětlená.
osvetleneho bajkera / bajkera za svetla sa neda prehliadnut - za lubovolnej situacie (maximalne vodic vyhodnocuje, co je mensie zlo - a vybera si medzi cyklistom a protiiducim autom)
mozno to ucia v autoskole ako vyhovorku ...
ak sa mylim, tak ma opravte ...
Fakt sila a to sa zda ze autobus ide relativne pomaly.
Napadla ma jedna vec. Preco vlastne v autobusoch nemusia (dokonca nemozu) byt ludia priputani? Ved v auach sa za to dostava pokuta a autobusi su vynimka?
a čo s miestami na státie? každopádne kukám že najlepšie je sedieť chrbtom, lebo zozadu taká total stop pecka proste nepríde..
Najlepsie je byt pripraveny na naraz. To spravi vela. Ked sedis chrbtom, tak si koledujes o obrovske problemy s krcnou chrbticou. A najlepsie je ked sedis chrbtom, niekto sedi oproti Tebe a svojou lebkou rozdrbe tu Tvoju...
to sa mi stalo raz pri malej rychlosti v buse c.39 pred racianskym mytom ked musel autobusar skakat na brzdy pretoze mu niekto vosiel do cesty. a bola to o dost mensia rychlost a nasiel som sa na slecne co sedela na sedadle oproti. (verte mi nebolo to naschval hoci bola pekna )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cize nie len kupit dake svetlo ale aj take, ktore svieti
Toto som si kupil po nehode na novy bajk, uz cca 4 roky tomu je, nechapal som ake to je silne, kamos siel za mnou 20m a povedal aby som isiel za nho, lebo mu to oci vybije
http://www.bicycles.sk/shop/osvetlenie/zadne/blikacka-force-optic-2x0-5w-diody/5959/
Ale nie, je to smutné. Viac info?
EDIT : píšu, že nič važne, berie ju sanitka
http://valassky.denik.cz/nehody/u-striteze-srazilo-auto-cyklistku-zena-na-miste-zemrela-20151111.html
Posledný odsek v 2. sivom rámčeku.
osvetleneho bajkera / bajkera za svetla sa neda prehliadnut - za lubovolnej situacie (maximalne vodic vyhodnocuje, co je mensie zlo - a vybera si medzi cyklistom a protiiducim autom)
mozno to ucia v autoskole ako vyhovorku ...
ak sa mylim, tak ma opravte ...
www.securitymagazin.cz/zpravy/toyota-vs-tank-to-nemohlo-dopadnout-jinak-1404045515.html
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000611/1509765/VIDEO--Toto-sa-stane--ked-nabura-autobus--Je-to-brutalny-drvic-zubov---
Bus driver had fallen asleep at the wheelOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Napadla ma jedna vec. Preco vlastne v autobusoch nemusia (dokonca nemozu) byt ludia priputani? Ved v auach sa za to dostava pokuta a autobusi su vynimka?
1:25 taky budik by som nechcel zazit.
Najlepsie je byt pripraveny na naraz. To spravi vela. Ked sedis chrbtom, tak si koledujes o obrovske problemy s krcnou chrbticou. A najlepsie je ked sedis chrbtom, niekto sedi oproti Tebe a svojou lebkou rozdrbe tu Tvoju...