Ja som dnes zažil to, čo už dlho na našich cestách vodičom chýba - ohľaduplnosť a rešpekt. Neuveriteľné čo urobilo trošku hmly. Až na jedného "ekzóta" na Fábii sedan čo asi hmlu nemal.
To sa skôr divím. Možno sa tu neskôr ukáže aj informácia, že nakoniec podľahol na silný opuch mozgu. A keď aj nie, tak prežil jedine preto, lebo mu to politicky myslelo.
tak som si rano isiel do krizovatky v lavom odbocovacom pruhu - ponauceny ist co najviac vlavo (aby ma soferi neobiehali zlava).
tak ma jeden chytrak obehol sprava
ZA158GN(alebo GK)
takze od zajtra jazdim stredom ...
Kto vie, co ten chodec nacvicoval... Z takeho auta nemusi byt vidiet dole pod kolesa ak sedi za volantom nizsia osoba. A ak naviac sleduje semafor a nevidi ako si tam ten clovek liha...
To nevyzera na Rusko .. nikto nema baranicu .. ale ak pozeram, hore na pismenko, to mi pripomina grecku lambdu a napravo vyvesny stit nevyzera na azbuku. A video som nasiel tiez na armenskej stranke .. ale v abecede som podobne pismenko nenasiel. Ale skor mi vlnenie napisu pripomina Armencinu
Moze byt, ze pokus o vtipne lahnutie si, lebo ak by bol opity, zda sa mi, ze ked videl, ze auto ide, prilis rychlo sa dvihal. Prezit asi prezil, ale tipujem minimalne zlomene rebra, mozno klucna kost a dost slusne odreniny a to by bol este velmi stastny, keby len to. Zrejme sa prepocital, ako pisal Jezus, ze z pozicie auta nie je vidno na cloveka, ktory lezi. Tiez dobre ponaucenie pre vodica. Nekupovat si take auta
Nedá mi nepodeliť sa o dnešný zážitok cestou trolejbusom 205 po Rožňavskej smer Trnávka večer cca. 19:00.
Najprv som myslel že trolejbus spomalil kvôli premávke, ale hneď ma šofér vyviedol z omylu.
Najprv prvé vytrúbenie, potom pribrzdenie. Zase trúbenie. A potom *****
"Načo sa ***** po ceste, však má hneď vedľa taký široký chodník."
Z predného sedadla sa súhlasne ozval nejaký polobezdomovec:
"Jasne, k0k0t jeden, načo sa ***** na cestu."
Zase trúbenie.
Pani predo mnou:
"To bude isto nejaký ožran."
Potom polovodiča trolejbusu konečne napadlo cyklistu obísť. Na prekvapenie to nebol žiadny ožran, ale mladý chalan, normálne osvetlený a len nechápavo pozeral na obiehajúce vozidlo MHD.
Polovodič s polobezdomovcom si ešte raz pritakali aký to je k0k0t čo sa ***** po ceste a zdržuje keď vedľa má taký široký chodník.
Priznám sa že sám tade nerád chodím bicyklom a v takomto počasí je to dosť hazard, ale ďakujem týmto šoférovi, paničke a tej socke že mi umožnili "cestu do hlubin šoférovej duše".
Ja standardne preferujem jazdu po ceste, ale v tomto useku aj ja radsej vyleziem na ten siroky chodnik. A to plati hlavne v tme a za takehoto hnusneho sychraveho pocasia. A navyse tam nechodia ziadni chodci, takze mam cely chodnik len pre seba. Tym neobhajujem spravanie sofera, ale ten chalan zbytocne riskoval.
Mal si im vysvetlit, ze na chodniku nema cyklista co hladat. AJ ked..isto by sa to obratilo proti tebe
Jezus ale no. ziadny chodnik. Akurat vcera som bezal okolo Martisnkeho cintorina a zrazu som zacul nejaky zvyk za mnou. Normalne ma trhlo, ze ide za mnou auto... a to nejaky dement na horskom (2,4 plaste, tak to hucalo ako traktor), co siel za mnou po chodniku. Nemal tam co hladat - cesta je dost siroka a len stresuje chodcov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-srazil-s-pendolinem-dnl-/zahranicni.aspx?c=A151211_112029_zahranicni_ale
http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-srazil-s-pendolinem-dnl-/zahranicni.aspx?c=A151211_112029_zahranicni_ale
A vieš prečo prežil? Lebo nemal prilbu!
tak ma jeden chytrak obehol sprava
ZA158GN(alebo GK)
takze od zajtra jazdim stredom ...
https://twitter.com/WazeCR/status/676489335747801092
Najprv som myslel že trolejbus spomalil kvôli premávke, ale hneď ma šofér vyviedol z omylu.
Najprv prvé vytrúbenie, potom pribrzdenie. Zase trúbenie. A potom *****
"Načo sa ***** po ceste, však má hneď vedľa taký široký chodník."
Z predného sedadla sa súhlasne ozval nejaký polobezdomovec:
"Jasne, k0k0t jeden, načo sa ***** na cestu."
Zase trúbenie.
Pani predo mnou:
"To bude isto nejaký ožran."
Potom polovodiča trolejbusu konečne napadlo cyklistu obísť. Na prekvapenie to nebol žiadny ožran, ale mladý chalan, normálne osvetlený a len nechápavo pozeral na obiehajúce vozidlo MHD.
Polovodič s polobezdomovcom si ešte raz pritakali aký to je k0k0t čo sa ***** po ceste a zdržuje keď vedľa má taký široký chodník.
Priznám sa že sám tade nerád chodím bicyklom a v takomto počasí je to dosť hazard, ale ďakujem týmto šoférovi, paničke a tej socke že mi umožnili "cestu do hlubin šoférovej duše".
Jezus ale no. ziadny chodnik. Akurat vcera som bezal okolo Martisnkeho cintorina a zrazu som zacul nejaky zvyk za mnou. Normalne ma trhlo, ze ide za mnou auto... a to nejaky dement na horskom (2,4 plaste, tak to hucalo ako traktor), co siel za mnou po chodniku. Nemal tam co hladat - cesta je dost siroka a len stresuje chodcov.