Idem si dnes peso cez priechod na cez uzucku cestu na sidlisku pri VS Manazmentu, pred priechodom este retarder. Obytna zona, sidlisko. Prvy TN debil este pridal cez retarder, aby mi ani nenapadlo vkrocit na cestu. Druhy za nim pribrzdil pred retarderom, tak som mohol prejst a 3. za nim nalepeny zacal vytrubovat na toho 2. ze co spomaluje. A na retarderi vytocil cez spojku motor (asi sa mu od zurivosti triasli nohy). Dalej som este pocul ako bezdovodne vytrubuje na toho 2. Ten odbocil parkovat k VSM, 3. to za nim strhol na parkovisku vyskocil z auta a zacal nanho vrieskat ze co robi. Tak som sa siel pristavit, ten 2. mu zatial relativne pokojne vysvetloval a ked som este povedal ze tam je priechod a daval mi prednost tak nervak ze vsak nic a sadol to auta a odisiel. Ksicht cely cerveny, triaslo ho. Aky zmysel ma, aby pacienti tohto typu mali vodicaky?
"Nové Mesto nad Váhom/D1
Trenčianski diaľniční policajti dnes ráno zastavili 38-ročného Vladimíra z Nitry, ktorý jazdil na vozidle VW Golf. Pri Novom Meste nad Váhom mu bola radarom nameraná rýchlosť jazdy 176 km/hod. Následne ho policajti predpísaným spôsobom zastavili a podrobili dychovej skúške.
Diaľniční policajti Vladimírovi namerali pri dychovej skúške 2,27 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu a to 2,33 promile alkoholu!
Policajti vodiča následne obmedzili na osobnej slobode. Vladimírovi súd môže uložiť trest odňatia slobody až na jeden rok."
no ešte "ok" keď ide niekto hentak ožratý medzi dedinami.. ale na dialnicu to už je moc a ešte to vypeká na hentakej plechovke.. ktovie kde sa tak ponáhľal, či na pivo alebo tak
Poznam ludi co bez promile do auta nesadnu... hento je 5kovy golf. Pri 180ke to ide este celkom lajt... na spotrebu
Mne pri tej rychlosti uz ventily klepu po piestoch
ak je niekto schopny sadnut do auta a soferovat s viac ako 2 promile, mali by ho zavriet na dozivotie....ked takyto magor niekoho zabije, tak to je potom lutosti "nechcel som, uz to nikdy neurobim"....otras toto
no ešte "ok" keď ide niekto hentak ožratý medzi dedinami.. ale na dialnicu to už je moc a ešte to vypeká na hentakej plechovke.. ktovie kde sa tak ponáhľal, či na pivo alebo tak
Radsej nech sa rozmeta medzi zvodidlami akoby zabil nejakeho chodca pri 90km/h v dedine.
zasa sa nechytajte za slovíčka, alkohol za volant striktne nie, bolo to v zmysle, že to bola dosť trúfalosť ísť na dlhú trasu diaľnicou na mol... však na tú diaľnicu sa tiež nejak musel dostať.. teleport asi nemal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trenčianski diaľniční policajti dnes ráno zastavili 38-ročného Vladimíra z Nitry, ktorý jazdil na vozidle VW Golf. Pri Novom Meste nad Váhom mu bola radarom nameraná rýchlosť jazdy 176 km/hod. Následne ho policajti predpísaným spôsobom zastavili a podrobili dychovej skúške.
Diaľniční policajti Vladimírovi namerali pri dychovej skúške 2,27 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu a to 2,33 promile alkoholu!
Policajti vodiča následne obmedzili na osobnej slobode. Vladimírovi súd môže uložiť trest odňatia slobody až na jeden rok."
Mne pri tacho 180 gps ukazuje tiez 176
Mne pri tej rychlosti uz ventily klepu po piestoch
Radsej nech sa rozmeta medzi zvodidlami akoby zabil nejakeho chodca pri 90km/h v dedine.