andrej25
tak za prve to bolo pocas treningu...a stale si stojim za tym ze kvoli ***** neprerusim trening
za druhe nalepky planujem lepit ako som uz pisal len ked debila dobehnem na krizovatke...a v meste som len pred alebo po treningu...a vtedy mi nerobi problem sa zastavit a diskutovat
za tretie ked uz idem do BA na bajku tak urcite nie kvoli treningu ale idem nieco vybavit a v takom pripade idem skor na horaku(predsa len je to v ba premavke ovela pohodlnejsie...a cez mesto prejdem rychlejsie ako na cestaku) a na horaku pumpu vozim
Prioritne su tie stitky vhodne na parkujucich debilov ako pise matvej (ze mali moznost zaparkovat normalne a neurobili tak). Ale ked mate odvahu aj na bitku a pod. ako ten Rus, tak kludne rieste aj pocas jazdy. Tvrdit vsak, ze na horskom je jazdenie v premavke pohodlnejsie a rychlejsie ako na cestaku je nezmysel. Samozrejme, ze na cestaku je to vzdy rychlejsie. A na cestaku sa vojdes aj tam, kde uz ta 60+ cm rajdy nepustia (medzera medzi autami, jednosmerka v protismere a pod.). Na cestaku moze byt jazda v meste akurat tak menej bezpecna z pohladu trafenia nejakej jamy alebo pri prejazde kolajnic. To vsak nesuvisi s pohodlim ani rychlostou...
jezus...lenze na horaku si to strihnem po schodoch....cez travu...na obrubnik vyskocim ovela lahsie ako s cestakom...zatial co na cestaku musis jazdit po ceste... v tomto zmysle rychlejsie som mal na mysli...
samozrejme ze v premavke na ceste je cestak rychlejsie o to pokoj ..
Je zabavne citat ako. chcu bikeri umravnovat vodicov pre nedodrziavanie predpisov. Ale v dalsej vete chcu jazdit po chodnikoch,schodoch, travnikoch a jednosmerkach. Dobre bude ak dostane na celo nalepku od chodca KADIAL JAZDIS K---T!?
Tvrdit vsak, ze na horskom je jazdenie v premavke pohodlnejsie a rychlejsie ako na cestaku je nezmysel.
Pohodlnejsie to je vyrazne, rychlejsie .. no, ako keby si nevedel ako to v BA vyzera. Zalezi kde a ako sa odvazis. Momentalne su na mnohych miestach take diery, ze tam zapadne aj kamion
vikino:aky predpis porusujem jazdou po travniku??
a odkedy nemozem ist na bajku po schodoch??
narozdiel od vodicov jazdim ohladuplne voci chodcom...
a ja som nevravel ze budem jazdit cez jednosmerky....
misopetrovic co sa tyka tvojej ohladuplnosti, aj si sa niekedy na to niekoho opytal? to iste si mozu mysliet aj vodici, a cyklista na neho pritom nadava.
co sa tyka porusovania nejakych predpisov, len tolko: aj cyklista je vodic vozidla, bicykel je podla zakona o cestnej premavke nemotorové vozidlo. no a teraz sa skus zamysliet, co by si povedal, keby po tych istych "skratkach" kadiadial jazdis, isiel niekto na motorke, alebo terenom aute.
misopetrovic:
Niekde vyssie si napisal, ze zakony poznas. Uz vtedy som pochyboval, lebo tvoje hlasky su castu uplne mimo. A tymto odstavcom si to len potvrdil.
...a odkedy nemozem ist na bajku po schodoch??
Snazis sa umravnovat vodicov, ale chodcom na chodnik a schody zavadzat pojdes. Spytaj sa ich, ako sa citia. To len ty si myslis, ze si ohladuplny. Uz tu boli aj hustejsi, ako si ty. A ver, ze raz trafis na takeho, ktoremu tvoja postava vobec nebude prekazkou.
ale ved miso nie je jediny, co jazdi po chodnikoch. ja sa tu dobrovolne priznavam tiez a verim ze nie som jediny, aj ked sa asi dalsi ludia uz radsej nepriznaju
vy z presova a z bystrice asi neviete, jake su v bratislave rozdrbane cesty a premavka
vlastne tusim ze jedina trasa po ktorej jazdim po ceste je len usek Devin - Karlovka, a potom este Raca-svaty Jur-Pezinok-Pez.Baba.
zahorie radsej jazdim po polnackach, alebo tam radsej vobec nejdem
esteze tu mame tie lesy. lesy a rakusko
vy z presova a z bystrice asi neviete, jake su v bratislave rozdrbane cesty a premavka
neviem ako v Presove, ale tu je iny svet, cyklotrasa kde sa pozries, ziaden vytlk na ceste, ak vobec nejake auta stretnes, tak vodici priatelsky..... veru, nechapem ja nic
No ja zas nechapem, ako moze normalny clovek jazdit v BA po chodnikoch.
1. Chodniky su pre ludi. Motat sa medzi nich je nezmysel.
2. Chodniky su casto vyrazne zuzene smetnymi nadobami, stlpmi trolejoveho vedenia a verejneho osvetlenia, pristreskami zastavok MHD, reklamnymi putacmi, vonkajsimi terasami podnikov a hlavne parkujucimi autami.
3. Chodniky su prerusene kazdych par metrov vedlajsou ulicou.
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po chodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi. Spytajte sa tmaxa, kolko by toho za den stihol, keby jazdil po chodnikoch...
neviem ako v Presove, ale tu je iny svet, cyklotrasa kde sa pozries, ziaden vytlk na ceste, ak vobec nejake auta stretnes, tak vodici priatelsky..... veru, nechapem ja nic
hmm mas pravdu, ja jazdim cez mesto len preto aby som sa rychlo dostal do lesa, co najpriamejsie z ruzinova, takze je to skor taka kombinacia cyklocesta-chodnik-cesta, dajme tomu pomer 30-30-30. a jasne ze na fulle.
nemyslel som tym, ze jazdim po starom meste medzi chodcami.
keby som bol kurier, tak je to jasne
Keď som bol ešte chalan tak sme tiež jazdili po chodníku ale preto,že cesta bola z obrovských mačacích hláv a pamätala možno 20r. minulého st. Bolo utrpenie po nich jazdiť tak popri kasárňach bol parádny chodník tam sme si to vždy užívali no nepáčilo sa to jednému panovi ktorí tam býval. Vždy sa nás snažil zastaviť ale sme mu ušli. No od istého času na nás striehol s páskou PSVB tak sme museli zastaviť. Vždy nám vypúšťal duše a ventilky zahodil. Potom ked sme dali galusky ste mali videť ten ksicht ked to nevedel vypustiť a keď na to prišiel tak ich nemohol zahodiť. To bola pre nas najlepšia pomsta.
No ja zas nechapem, ako moze normalny clovek jazdit v BA po chodnikoch.
2. Chodniky su casto vyrazne zuzene smetnymi nadobami, stlpmi trolejoveho vedenia a verejneho osvetlenia, pristreskami zastavok MHD, reklamnymi putacmi, vonkajsimi terasami podnikov a hlavne parkujucimi autami.
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po chodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi.
Nechapem ako moze normalny clovek jazdit v BA po cyklochodnikoch.
1. Cyklochodniky su pre ludi, korculiarov, lyziarov, auta a psov. Motat sa medzi nich je nezmysel.
1. Cyklochodniky su casto vyrazne zuzene smetnymi nadobami, stlpmi trolejoveho vedenia a verejneho osvetlenia, pristreskami zastavok MHD, reklamnymi putacmi, vonkajsimi terasami podnikov a hlavne parkujucimi autami a skoro vsetky obsahuju vytlky a ine navnady pre ludi, ktory maju radi mestske enduro. Dokonca sa na nich vyskytuju retardery, schody a ine zaujimavosti.
3. Cyklochodniky su prerusene kazdych par metrov vedlajsou ulicou.
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po cyklochodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi.
ps: nerobim si srandu.
pps: v BA neexistuje jediny suvisly cyklochodnik, ktorym sa da prejst odniekial niekam. Blizi sa tomu spojnica Novy Most-zel.st. Petrzalka. Hradzu nepocitam, to nie je cyklochodnik ako taky, je len vyuzita na tento ucel a je to aj tak mimo mesta /a v podstate je tiez prerusena pomerne vyrazne./ V momente ked nabehnem do Rakuska vedla, situacia je ako z inej planety.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak za prve to bolo pocas treningu...a stale si stojim za tym ze kvoli ***** neprerusim trening
za druhe nalepky planujem lepit ako som uz pisal len ked debila dobehnem na krizovatke...a v meste som len pred alebo po treningu...a vtedy mi nerobi problem sa zastavit a diskutovat
za tretie ked uz idem do BA na bajku tak urcite nie kvoli treningu ale idem nieco vybavit a v takom pripade idem skor na horaku(predsa len je to v ba premavke ovela pohodlnejsie...a cez mesto prejdem rychlejsie ako na cestaku) a na horaku pumpu vozim
este nieco potrebujes vysvetlit???
samozrejme ze v premavke na ceste je cestak rychlejsie o to pokoj ..
Pohodlnejsie to je vyrazne, rychlejsie .. no, ako keby si nevedel ako to v BA vyzera.
a odkedy nemozem ist na bajku po schodoch??
a ja som nevravel ze budem jazdit cez jednosmerky....
co sa tyka porusovania nejakych predpisov, len tolko: aj cyklista je vodic vozidla, bicykel je podla zakona o cestnej premavke nemotorové vozidlo. no a teraz sa skus zamysliet, co by si povedal, keby po tych istych "skratkach" kadiadial jazdis, isiel niekto na motorke, alebo terenom aute.
a nic v zlom, ale musi ist z Teba naozaj strach, ved mas 192cm, ale vazis 67kg
Niekde vyssie si napisal, ze zakony poznas. Uz vtedy som pochyboval, lebo tvoje hlasky su castu uplne mimo. A tymto odstavcom si to len potvrdil.
Snazis sa umravnovat vodicov, ale chodcom na chodnik a schody zavadzat pojdes. Spytaj sa ich, ako sa citia. To len ty si myslis, ze si ohladuplny. Uz tu boli aj hustejsi, ako si ty. A ver, ze raz trafis na takeho, ktoremu tvoja postava vobec nebude prekazkou.
zahorie radsej jazdim po polnackach, alebo tam radsej vobec nejdem
esteze tu mame tie lesy. lesy a rakusko
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po chodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi. Spytajte sa tmaxa, kolko by toho za den stihol, keby jazdil po chodnikoch...
nemyslel som tym, ze jazdim po starom meste medzi chodcami.
keby som bol kurier, tak je to jasne
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po chodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi.
Nechapem ako moze normalny clovek jazdit v BA po cyklochodnikoch.
1. Cyklochodniky su pre ludi, korculiarov, lyziarov, auta a psov. Motat sa medzi nich je nezmysel.
1. Cyklochodniky su casto vyrazne zuzene smetnymi nadobami, stlpmi trolejoveho vedenia a verejneho osvetlenia, pristreskami zastavok MHD, reklamnymi putacmi, vonkajsimi terasami podnikov a hlavne parkujucimi autami a skoro vsetky obsahuju vytlky a ine navnady pre ludi, ktory maju radi mestske enduro. Dokonca sa na nich vyskytuju retardery, schody a ine zaujimavosti.
3. Cyklochodniky su prerusene kazdych par metrov vedlajsou ulicou.
Ako sa da v takych podmienkach vobec pomyslat na jazdenie po cyklochodniku? Takto uvazovat moze len niekto, kto v skutocnosti po meste vobec nejazdi.
ps: nerobim si srandu.
pps: v BA neexistuje jediny suvisly cyklochodnik, ktorym sa da prejst odniekial niekam. Blizi sa tomu spojnica Novy Most-zel.st. Petrzalka. Hradzu nepocitam, to nie je cyklochodnik ako taky, je len vyuzita na tento ucel a je to aj tak mimo mesta /a v podstate je tiez prerusena pomerne vyrazne./ V momente ked nabehnem do Rakuska vedla, situacia je ako z inej planety.