b) bicykle – nemotorové vozidlá pohybujúce sa pomocou ľudskej sily šliapaním do pedálov, ktoré sú
ovládané cyklistom pomocou riadidiel tak, že sedí na sedadle bicykla a drží sa riadidiel, pričom pri
jazde má cyklista nohy na pedáloch,
Ci chceme alebo nie, kto sedi na bicykli a pedaluje, je cyklistom.
kvakob Ved ja len konstatujem, ze si mozme navravat kolko len chceme, ze podaktori nie su hodni oznacenia cyklista, no v konecnom dosledku plati co je vyssou mocou dane a "kvazicyklisti" budu kazit meno ostatnym nadalej. Namiesto "cyklista" sa da doplnit hocijake slovo, vodic, clovek, atd...
milos21 Ked sa lepsie pozeram, tak mas veru pravdu .
Vôbec som sa necítil ohrozený až na 1 kamión, ktorý ma vytlačil až na kraj cesty na našťastie riedku kašu... Ja som mal riedku kašu aj pod kolesami aj pod riťou vtedy. Inak trúbili, kričali z okien či mi je dobre a podobné, ale neohrozili. Bolo to dokopy 67km.
Na Orave je to tak, že keď je nejaká anomália na ceste hne je to aj na FB a samo slávny som skôr ako si to uvedomím. Neviem či to je viac pozitívne alebo negatívne. A ešte tu panuje názor, že aj na druhý koniec dediny alebo do vedľajšej dediny treba ísť autom, lebo cesta je nebezpečná (ale v podstate je to pravda, je to cesta E77)
A v lese je teraz po kolená snehu 😂
To je síce pravda,ale človek musí zvážiť mieru rizika.Ja som tiež niektoré frekventované úseky(ktoré som pár rokov späť,jazdil v pohode) úplne vypustil,pretože som to vyhodnotil,ako neúnosnú mieru,ktorú nie som ochotný riskovať.Ale každý máme svoj vlastný rozum...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/Yoa0MfuZUVg
ovládané cyklistom pomocou riadidiel tak, že sedí na sedadle bicykla a drží sa riadidiel, pričom pri
jazde má cyklista nohy na pedáloch,
Ci chceme alebo nie, kto sedi na bicykli a pedaluje, je cyklistom.
Či ho aj nezrazila iná sanitka
milos21 Ked sa lepsie pozeram, tak mas veru pravdu
Či sedím za volantom v aute alebo jazdím na bicykli.
PS: V lese je to bezpečnejšie;)
Na Orave je to tak, že keď je nejaká anomália na ceste hne je to aj na FB a samo slávny som skôr ako si to uvedomím. Neviem či to je viac pozitívne alebo negatívne. A ešte tu panuje názor, že aj na druhý koniec dediny alebo do vedľajšej dediny treba ísť autom, lebo cesta je nebezpečná (ale v podstate je to pravda, je to cesta E77)
A v lese je teraz po kolená snehu 😂