takze porade
a este jedna vytka na teba ako sofera preco by ti mal niekto uhybat ,to ta naucili v autoskole ? ak sme ucastnikmi cestnej premavky tak pribrzdi a ked je sanca predbeni nas ale o akom UHYBANI to prosim ta pises ????
v prvom rade ma v autoskole naucili ako jazdit a vyhlasku podla ktorej jazdit, dodrzujem ju aj v aute, aj na bicykli, o uhybani pisem v suvislosti, ze som viackrat siel za dvojicou, raz za trojkou cyklistov ktori sli vedla seba, bez ohladu nato ze bola plna ciara a oproti sli auta, takze uhybanie myslim v style ked uz sme vedla seba a za nami ide auto, tak sa zaradime za seba (prejavime nejaku tu ohladuplnost) a nechame ho ist/predbehnut nas
vendelin ty si cyklistu asi vzivote nepredbehol tak aby si celym autom presiel do protismeru cez prerusovanu ciaru. takze o tolerancii radsej nevrav.
predo mnou mozu ist aj traja vedla seba a daju sa predbehnut bezpecne.
veru este som asi cyklistu takto nepredbiehal, no ked som naposledy siel za dvojkou, tak sa ani nedalo (plna ciara pred malym kopcom), ak je naozaj volna cesta tak by mi to nevadilo a obisiel by som ich, ale nech necakaju ze kvoli nim pojdem cez plnu, pripadne budem riskovat lebo oni sa chcu rozpravat
no a k misopetrovic:
este raz, ja neobhajujem primitivov, psychosov a neviem koho, proste ked je sofer debil je debil s tym sa nic neda spravit
ja sa tu snazim vysvetlit, ze cyklista by sa tiez mal v prvom rade spravat podla predpisov