Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mne proste nestoji taky pako za to aby som prerusil trening.....a pokazil si den hadanim s nim a vypocuvanim na policii....
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 20:14:04
00
inak trochu ma zarazilo ze bol s vami aj jeden dospely a neurobil nic, myslim tym aspon odpis cisla auta ....
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 23:18:23
00
Všetci ste tu múdri. Ale keby sa ozvali len tí, ktorí niečo podobné zažili a aj sa zachovali tak, ako radia, chýbalo by tu veľa príspevkov.
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 10:25:04
00
akoze zavolanie policie?
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 10:28:53
00
pri mne radsej ani nezastavia,to skor som zastavil ja par bumbajikov,ak som mal stastie na dalsej krizovatke
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 12:04:32
00
Kamos mi hovoril pribeh, kde ich dvaja mladici vo Favoritke ohrozovali. Boli tam asi aj nejake gesta. Potom ich predbehli a jeden z nich vystupil z auta a zacal sa vyhrazat nejako v zmysle "Chcete na pičú?"
A jeden z nich. "Áno, chceme!"
Kedze toho typka osobne poznam, som si isty, ze ich zmlatil tak, ze na to do smrti nezabudnu.
Mne sa taketo hranicne situacie stavaju malokedy. Ale takmer vzdy som z bicyklovania taky vyflusnuty, ze nemam energiu ani toho fakaca ukazat.
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 12:47:34
00
inac nechcem byt zly, ale rozpravate tu o volani policie, pricom sami porusujete predpisy (jazdenie vedla seba, na preskacku) dovolene je jazdit len za sebou
aj ja som mal zle skusenosti s vodicmi, niektori su naozaj *****, ALE ako sofera ma tiez vie vytocit ked vidim cyklistov vedla seba a neuhnu sa ani za nic

nehovorim ze kvoli takymto prkotinam ma nejaky psycho pravo vytahovat obusky, ale ked uz chcete aby sa ostatni spravali ohladuplne k vam, zacnite sa v prvom rade spravat tak vy
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 13:28:14
00
proste styria sme isli po prazdnej ceste vo dvojiciach

;-)
Keď je vidno ďaleko dopredu a nič oproti nejde, nevidím v tom problém.
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 13:33:40
00
a este jedna vytka na teba ako sofera preco by ti mal niekto uhybat ,to ta naucili v autoskole ? ak sme ucastnikmi cestnej premavky tak pribrzdi a ked je sanca predbeni nas ale o akom UHYBANI to prosim ta pises ????
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 14:31:48
00
vendelin ty si cyklistu asi vzivote nepredbehol tak aby si celym autom presiel do protismeru cez prerusovanu ciaru. takze o tolerancii radsej nevrav.
predo mnou mozu ist aj traja vedla seba a daju sa predbehnut bezpecne.
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 14:35:42
00
vendelin a po viem ti este daco.....v hentom mieste v ciernej vode ked idem sam tam chodim od krajnice podstatne dalej....takmer v strede pruhu...aby ma vodici nemohli obiehat natesno...teraz sme boli styria a neboli sme ani z polovice tak daleko vystrceny ako keby idem sam....keby chce tak nas obehne aj v nasom pruhu a dokonca aj s celkom slusnou medzerou... ;-) on proste debil si chcel silou mocou ukazat aky je to sefko :-) a samozrejme ze nie vsade jazdime ako dvojicky....na frekventovanejsich cestach sme isli zasebou....ale tym sa vyhybame....a na cestach medzi senkvicami blatnym cataj igram kaplna bahon vistuk. a podobnymi bocnymi cestami v okoli tychto dedin sa da jazdit ako dvojicky v pohode lebo kym prejdes z dediny do dediny zvycajne stretnes maximalne 1 auto :-D

a tak ako hovori matvej sme rovnako ucastnici premavky ako auta a vodici by nas mali predbiehat s odstupom 1,5 metra ako hocijake auto....a vela takych som zatial nestretol.....ked ide auto v protismere mali by spomalit a pockat a nie sa vopchat medzi nas a auto v protismere lebo vtedy tam ten odstup urcite nieje takze nechapem co ti vadilo na jazde vo dvojickach ...protismer bol aj tak prazdny takze priestoru mal bohate dost....sak aj tak isiel asi 10 sekund subezne s nami v protismere a potom nas obehol a stale ziadne auto oproti neslo... ;-)
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 14:56:15
00
takze porade
a este jedna vytka na teba ako sofera preco by ti mal niekto uhybat ,to ta naucili v autoskole ? ak sme ucastnikmi cestnej premavky tak pribrzdi a ked je sanca predbeni nas ale o akom UHYBANI to prosim ta pises ????

v prvom rade ma v autoskole naucili ako jazdit a vyhlasku podla ktorej jazdit, dodrzujem ju aj v aute, aj na bicykli, o uhybani pisem v suvislosti, ze som viackrat siel za dvojicou, raz za trojkou cyklistov ktori sli vedla seba, bez ohladu nato ze bola plna ciara a oproti sli auta, takze uhybanie myslim v style ked uz sme vedla seba a za nami ide auto, tak sa zaradime za seba (prejavime nejaku tu ohladuplnost) a nechame ho ist/predbehnut nas

vendelin ty si cyklistu asi vzivote nepredbehol tak aby si celym autom presiel do protismeru cez prerusovanu ciaru. takze o tolerancii radsej nevrav.
predo mnou mozu ist aj traja vedla seba a daju sa predbehnut bezpecne.
veru este som asi cyklistu takto nepredbiehal, no ked som naposledy siel za dvojkou, tak sa ani nedalo (plna ciara pred malym kopcom), ak je naozaj volna cesta tak by mi to nevadilo a obisiel by som ich, ale nech necakaju ze kvoli nim pojdem cez plnu, pripadne budem riskovat lebo oni sa chcu rozpravat

no a k misopetrovic:
este raz, ja neobhajujem primitivov, psychosov a neviem koho, proste ked je sofer debil je debil s tym sa nic neda spravit
ja sa tu snazim vysvetlit, ze cyklista by sa tiez mal v prvom rade spravat podla predpisov
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 20:44:11
00
sak vravim ze sme nesli uplne vedla seba ale cik cak...jeden bol z pravej strany jazdca pred nim dalsi z lavej
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 21:39:02
00
ak je naozaj volna cesta tak by mi to nevadilo a obisiel by som ich, ale nech necakaju ze kvoli nim pojdem cez plnu, pripadne budem riskovat lebo oni sa chcu rozpravat

A co takto pockat kym nebude prerusovana, nic oproti nepojde a obehnut potom? To je zvlastne ze v Rakusku 99% vodicov ide za mnou kludne aj 10 minut 30kou a neobehnu ma kym oproti nic nejde (a to idem pri krajnici a kludne by sa vopchali a obehli ma vo svojom pruhu bez toho aby vosli do protilahleho, lenze to drtiva vacsina Rakusakov nespravi a obehne cyklistu s 2m rezervou).
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 21:44:13
00
ice29: tak ako tu od 89-teho neprišlo druhé Švajčiarsko, tak tu nebude druhé Rakúsko... Ale si optimista, to sa mi páči :D
Zobraziť komentár 01.01.2013 - 22:00:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up