S tymto budem suhlasit, ked tu das citaciu zakona, kde potvrdis svoje slova.
Strcit sa autom medzi dvoch oproti sebe iducich triezvych cyklistov na beznej dvojprudovej ceste je uplne normalne, bezproblemove a bezpecne. Kazdeho cyklistu obchadzam s dostatocnym bocnym odstupom uplne vsade. Aj tam, kde sa to nesmie, vid video par stran dozadu.
Mas zmysel pre humor

Je mi uplne lahostajne, s cim budes suhlasit, s cim nie a hlavne kedy. Tvoj suhlas je dolezity iba pre teba sameho, takze podmienit ho citaciou zakona je prinajmensom smiesne. Nastuduj si §15 ods.3 a ods.5 písm.c. Ak ti to nestaci, obrat sa na Dopravny inspektorat, iste budu mat pochopenie pre tvoju jazdu

Normalne to nie je a vobec nie bezpecne alebo bezproblemove. Kazdy cyklista v protismere da v tom momente ruky na brzdy, spozornie a znizi rychlost, lebo nikdy nevie, co vodic urobi. Uz tym ho vodic ohrozi a obmedzi. Parkrat som bol vytlaceny na piesok medzi asfaltom a priekopou, lebo vodic nepredvidal, ani nevzal do uvahy fyziku, odstredivu silu vyhybacieho manevru a rychlost. Na tie kriedove tvare, kedy si priali, aby som tam nebol, sa neda zabudnut. Skoda, ze nemam na
bicykli kameru.
A o dostatocnom odstupe, normalnosti, bezpecnost a bezproblemovosti takehoto predchadzania, ktore popisujes, by vedel rozpravat moj byvaly sused. Prisiel o manzelku, ked sa vracala z prace a vtedy trojrocne dievcatko stratilo mamu. Vodic ju nabral v protismere, ked obiehal dedka, co tlacil bicykel. Tiez si myslel, ze ma dost miesta na sirokej ceste, len akosi nevydalo. V dokazovani znalec potvrdil, ze keby stocil volant o 2 stupne menej, prezila by. Dostal iba podmienku. Takze kludne jazdi dalej tak ako doteraz. Snad na opacnej strane nebude na bicykli nikto z tvojich znamych.