Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no jasne,ak nevieme v aute spriechodnit dychacie cesty, alebo si nie sme isty ci dycha, tak vytiahnut..ale, ak plynule dycha, nechat v aute aj ked je v bezvedomi, kontrolovat ho a pockat na zachranku..
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 08:58:41
00
kedze sme na cyklo fore, tak si myslim, ze fabian v aute nesedel ;)

Aj cyklisti vlastnia autá a dosť často sa tu riešia situácie auto vs. auto. V každom prípade ak je to tak, ako píšeš, tak kkt som ja. Mea culpa. Pomýlilo ma to, že spomalujúce autá. Ja si pod takým pojmom predstavujem rýchlosti ktoré určite nie sú na obiehanie sprava. Ale to je asi len uhoľ pohľadu.
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 09:34:31
00
Včera som sa už nedokázal úplne vyhnúť vodičovi ... zastavil v križovatke (nie pred, nie za križovatkou ... v križovatke). Obchádzal som ho zľava. V momente, keď som bol na úrovni jeho predného kufra sa pohol a samozrejme hneď sa začal radiť do jazdného pruhu. Vyhnúť sa nedalo, oproti kolóna áut, ... na čo som sa zmohol bolo zdvihnúť nohu z pravej pedále a oprel som sa o jeho kufor, pravá pedál už sa zahryzávala do laku na jeho nárazníku. Už som bol pripravený na najhoršie, no v tom momente zastavil ... možno preto, že v kolóne oproti išlo policajné auto ... Policajti hneď zastavili. Mňa sa opýtali, či som v poriadku, či nedošlo ku škode a pustili ma. Vodiča si zobrali "do parády". Ako to dopadlo s vodičom neviem. Mne stačilo to, že policajti neprešli bez povšimnutia.
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 11:23:04
021
Dnes večer som strávil celý zjazd z Havranu a rovinku do PN tesne nalepený na zadnom nárazníku dedinského autobusu a tak ma napadlo, čo by sa stalo, alebo aké následky by to malo, ak by on prudko zabrzdil a ja by som jednoducho nedobrzdil?
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 21:55:42
00
100% tvoja vina. nedodržanie bezpečnej vzdialenosti atď.
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 21:59:02
00
To mi je jasné, skôr som myslel na zdravie, zranenie a tak, keďže tam chýba nejaká rozumná vzdialenosť, ktorá by ma tak katapultovala do jeho nárazníka
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 22:03:09
00
Ja vas nechapem hlavne ze pi*ujete na soferov. Nie ste o nic lepsi. Či?
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 22:24:28
00
To sa mi stalo, keď som mal 15 rokov... Išiel som v háku za autobusom a zrejme mu nezasvietili brzdové svetlá. Moc si toho nepamätám. Doživotne trochu poškodený stavec C-6, ľahko deformovaná platnička medzi C-5 a C-6, otras mozgu, vykĺbené palce na rukách... Odležal som si 6 tyždňov v sádrovom korýtku. A skončila moja kariéra cyklistického pretekára... Ledva začala.
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 22:26:45
00
Fuuu, tak to je odstrašujúci príklad
Áno, je to nebezpečné, ale kto sa rád nezvezie aspoň kúsok za traktorom, bagrom, busom alebo čímkoľvek iným
Zobraziť komentár 17.07.2015 - 22:36:15
00
JoKo: urcite si nemal "prilbu",to preto
Zobraziť komentár 18.07.2015 - 10:18:30
00
dnes zjazdujem dlhý kopec, bol som tak na kilometrovom rovnom úseku, ktorý končí miernou zatáčkou, za ktorú nie je vidieť, vidím ako z nej vychádza tatra, tak už som spozornel, lebo očakávam, že ju bude chcieť rovno niekto obehnúť a aj sa tak deje auto za ňou zaraďuje blinker, vysunie sa cez stred vozovky tak aby videl či čosi nejde, keď ma zbadá, tak sa zaradí späť, obtlstnutý idiot na SUV za ním ale nevidí problém, obieha rovno aj to auto aj tatru, keď ma zbadá, tak obaja ostro brzdíme, on ale svoj manéver aj tak dokončuje, rozhadzujem rukou a nadávam, ospravedlňujúceho gesta sa ale nedočkám...
Zobraziť komentár 18.07.2015 - 12:24:59
00
Od včera mám novú skúsenosť. Z VW Golf nejaký soploš vyhodil z okna nedopalok, ktorý na trafil do ramena. Mal dobrú mušku chalan. :y: Aké asi môže mať IQ.
Zobraziť komentár 18.07.2015 - 16:48:34
00
JoKo: urcite si nemal "prilbu",to preto

Máš pravdu, nemal... Prilba by mi určite pomohla, nemal by som doživotne poškodenú krčnú chrbticu...
Zobraziť komentár 18.07.2015 - 22:33:56
00
Posledne dni sa nestiham divit aky KOK**I mozu existovat idem po ceste a v mojom pruhu zamonou nikto predomonou nikto a oproti traktor a 1 auto zanim. Traktor zaberal tak 70% cesty a ci ten pi**us nezacal obiehat som isiel dobreho pol metra v trave vedla cesty aby som sa mu uhol dobre ze tam nebol jarek. A potom neskor som isiel na skurty(50ccm) ziadne delo a som cakal v kolone na ceste lebo sa tam na stavbu nemohol vytocit nakladak a vsetci cakali a jasne ze sa nasiel imbecil ktory tam furt trubil a nadaval robotnikom lebo mu bolo asi teplo v tom klimatizovanim aute. A potom isiel stale zamnou a ked som odbocoval do prudkej zakruty do kopca tak jasne ze na motorke nezabocim v takej rychlosti ako na aute. Tak este aj tam nieze by ma obisiel v druhom pruhu ale este aj tam ma vytrubil a ukazoval prostrednik. Proste nejaky debil. To fakt lepsie vtom lese jazdit, lespi vzduch a ziadne auta ale debili su aj v lese.
Zobraziť komentár 19.07.2015 - 12:33:56
00
Ked sa stretnu dvaja idioti...

https://www.facebook.com/AutoMoto.it/videos/884174374990576/
Zobraziť komentár 21.07.2015 - 22:47:38
09

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up