pokial sa dobe pamatam je tam 60ka
pravda je, ze cyklisti tam nemaju co hladat a ani otrasna uroven cyklotras cez Novy most na tom nic nemeni
Podľa rakúskeho cestného zákona (StVO) cyklisti na cestných pretekárskych bicykloch nie sú povinní používať cyklochodníky (§ 68 ods. 1).
ale keď sa inak zamyslím nad novým mostom je v tomto idiotsky riešený, lebo síce je na neho zákaz vjazdu bicyklom, ale rozumná trasa ako z neho zísť na spodnú lávku a späť na cestu nie je..
A na co si mam davat pozor ? Zabanujes mi konto pri prvej prilezitosti ci ako si to myslel ?
Ak to tebe urobi dobre tak kludne do toho. Ja si za tym co som napisal stojim.
Pretoze na jednej strane sa ludia stale stazuju na nedostatok cyklotras a pritom tam kde cyklotrasy su idu radsej do zakazu a obmedzuju a ohrozuju vodicov.
Prepac ale takyto fanaticky nazor na cyklodopravu ja nezdielam.
Na druhej strane ale priznavam ze ani vo sne by ma nenapadlo ze by to mohlo mat take dosledky, takze z tohto hladiska uznavam svoju chybu a do buducnosti to urcite robit nebudem.
Ostava ale vymysliet nieco ine, neskodne, nikoho neohrozujuce, aby dotycny dostal ten message...
zt0350 - ano, spravil som to raz a skoro som presiel do protismeru
na hainburskom moste tiez ziletkari jazdia po vozovke, a pritom meter od nich za zvodidlom je cyklotrasa. Ide vsak o to, ze ta cyklotrasa je uplne na hovno, lebo je prilis uzka a plna prekazok. A podobne je to aj na Novom moste - tamojsia cyklotrasa je pre rychleho cyklistu nepouzitelna, tym padom pojde po ceste. Novy most totiz nie je dialnicny most ako Lafranconi a Pristavny.