Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Existuju metody predchadzania straty penazi pri kupe s platbou vopred. (Kupa z overeneho zdroja, poistenie zasielky, ...).
Platba vopred je bezna vec v zahranici.

Co s alzaboxom/z-boxom?
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 22:17:19
00
Prosim pozri, na co a ako som reagoval.
Napriek tvojej odpovedi to budem robit rovnako.

Aj Alza je overeny zdroj, no aj im sa obcas podari nedorucit, dorucit ine alebo poskodene. Nemam potrebu to riesit (a preto vacsinou doplatim tych 1-1,5€ za dobierku/platbu pri doruceni)

Preco (?) by som mal zlozito (a draho,ak sa to vobec da) poistovat zasielku, ked môžem zaplatiť pri prevzati? (aj za drobny priplatok)

Alza/Zbox som spomenul ako priklad toho, aky je casovy rozdiel pri zaplateni vopred vs pri vydaji. Minimalny.
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 22:33:53
00
arrow_leftuid napísal:
Ti co platia pri preberani od kuriera zdrzuju tych co zaplatili vopred..

:rofl: to je snad do hlodov fora. Ti, co preberaju v Raci zdrzuju tych, co preberaju v centre... :facepalm:
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 23:12:25
16
arrow_leftDudo napísal:
:rofl: to je snad do hlodov fora. Ti, co preberaju v Raci zdrzuju tych, co preberaju v centre... :facepalm:

Niektorym to treba asi obzvlast specialne upresnovat...Ved trochu rozmyslaj. Ak viaceri z jedneho panelaku ma dorucenie od kuriera z rovnakej doruc. spolocnosti., stoja vonku pred panelakom, ,a niektori z tej skupiny platia pri preberani, zdrzuju.
To ti ako mohlo napadnut, ze niekto z jednej casti mesta zdrzuje druheho z inej casti? Jedine ak kvoli takym viacerym lolom nestihne dorucit v jeden den vsetky zasielky. :facepalm:

Naposledy upravil uid dňa 18.08.2025 - 11:30:16, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.08.2025 - 08:45:36
00
alebo takto :)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 09:11:24
11
arrow_leftuid napísal:
Dudo Niektorym to treba asi obzvlast specialne upresnovat...Ved trochu rozmyslaj. Ak viaceri z jedneho panelaku ma dorucenie od kuriera z rovnakej doruc. spolocnosti., stoja vonku pred panelakom, ,a niektori z tej skupiny platia pri preberani, zdrzuju.
To ti ako mohlo napadnut, ze niekto z jednej casti mesta zdrzuje druheho z inej casti? Jedine ak kvoli takym viacerym lolom nestihne dorucit v jeden den vsetky zasielky. :facepalm:

Mal si ist po schodoch a predbehnut tich ostatnych co platia dobierky a nezdrzovali by ta 😄
V jednom eshope kde kupujem filtre a oleje do auta sa napr da platit len prevodom ( odoslanie trva dlhsie) alebo kurierovi takze ano, ja tiez musim obcas zaplatit pri preberani a ze by ma toto nejak obmedzovalo 🙄
Akoze vybehnes v trenkach a je ti zima alebo o co ti ide s tymi par sekundami? Stoji tam fronta ako na banany a kazdy plati kurierovi?
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 09:19:15
00
A ešte ak nepoznám / nemám skúsenosti s daným šopom, kupujem zásadne len na dobierku
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 09:24:00
01
Ja dávam na dobierku, keď som nerozhodný, či zaplatím kreditkou alebo debetkou 😀 jednoducho posúvam rozhodnutie na neskôr 😀
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 10:14:28
00
scarinko
Este by mi kurier musel zavolat prvemu z tej skupiny, aby som vsetkych predbehol :-D.
Snad coskoro budu mat vsetky banky okamzite bank. prevody.,

Casto sa mi stava, ze kurier vola napr. pocas prac. porady, alebo tu pri preberani vela ludi plati v hotovosti, a to nie su dochodcovia ...
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 11:26:02
00
Nepomoze. Skusal som aj okamzity prevod ale kontrola prijatia platby to zdrzuje a kludne to moze trvat par dni kym obchod potvrdi platbu ktora tam je do 5 minut.
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 11:33:33
00
Aha, to bude asi nejaky maly eshop s manualnym overenim platby.. Casto maju vyhodne ceny, ale s vzdy s nejakou danou za to..:-)
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 11:45:24
00
Keď sa pohádaš s Gepettom... :D

" - takze sme skoncili z 55mm na 49mm. Vobec tomu nerozumies... koncim"

ChatGPT said:
"Chápem tvoju frustráciu a je mi to naozaj ľúto — určite som ti nechcel miešať hlavy ani ťa zmiasť. EVO6 je naozaj špecifický systém a nie je jednoduché nájsť jednoznačné info, keďže výrobca o tom komunikuje trochu nejasne.
Ak chceš, môžeme to pokojne prebrať krok po kroku znova, prípadne ti pomôžem s konkrétnym meraním alebo výberom komponentov presne pre tvoj setup. Ak však chceš na chvíľu pauzu alebo to nechceš riešiť, úplne to rešpektujem.
Ďakujem, že si bol so mnou trpezlivý a držím palce s tvojím Liteville 301 MK13 — je to parádny bike! Kedykoľvek sa na mňa môžeš obrátiť, rád pomôžem."
Zobraziť komentár 18.08.2025 - 16:32:13
03
aj v tomto hustom dazdi hra Slovan zapas, alebo skor vodne polo :muscle:

mediamanager.ws
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 22:04:58
00
Hej a nakoniec, ked prehraju, tak sa vyhovaraju na pocasie. Neviem, super hral za inych podmienok?
Cital som este, ze na stadione je kombinacia umelej travy a prirodneho travnika (kvoli nizsej cene), ktora tak nevsiaka vodu ako ked by tam bola prirodna trava s nejakym pieskovym lozkom.

Tiez som isiel z krcmy domov, ked lialo a nikto ma za to nepochvali.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 23:12:39
00
Dnes sme s deťmi pozerali ako medvede j.ebú.
Kristina kúpalisko Čajka je znovu zatvorené. Okolo kúpaliska sú tabule, že opýtajte sa primátora, že prečo.

Prílohy:

IMG_6434.jpeg
IMG_6434.jpeg 366.65 KiB 18.5787,48.7817 Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.08.2025 - 23:18:20
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up