ako sa stravujete pred bike_ovackou, ako pocas nej a ako po dobrej bike_ovacke? pijete nejake "jontaky" alebo dobre pivko, kofolu ci vodu?
co energeticke tycinky, tuby, pasty?
Už tu bola podobná téma, aspoň myslím. Ja nič extra nejem ani pred ani počas a ani po.
Taktiež si ale ráno nedam praženicu ale skôr nejaké musli s jogurtom a pod., a ked som už vonku tak to čo ponukne bufet, večer potom to čo mi manželka navarila.
Pijem hlavne vodu a záchrana je vždy v nejakej musli tyčinke alebo horalke.
Každý asi podľa toho ako to bicyklovanie berie, ja som za celodenné výlety 80-100 km takže nemám potrebu sa nahánať a " dopovať"
ja so na tom podobne.. rano si dam zvacsa nieco lahsie, potom tak bufetovo co ponukaju ale nic nejako mastne, skor suchotiny, horalka a kofola musi byt ale pocas jazdy cely cas pijem cistu vodu.. raz som si kupil aj taku tu energy tycinku ale myslim ze horalka mi spravila tu istu sluzbu...
ale vecer po bike_ovacke by som zjedol asi vsetko ale snazim sa krotit
hello
ako sa stravujete pred bike_ovackou, ako pocas nej a ako po dobrej bike_ovacke? pijete nejake "jontaky" alebo dobre pivko, kofolu ci vodu?
vo Vele 04/2007, 05/2007 sú články:
Velo šéfkuchář vaří pro vytrvalce (zostavenie jedálnička pri vytrvalostnom športovaní) a v druhom čísle je článok pre silový trénink.
Potom niečo o tukoch a cukroch a pár tipov.
Urcite ak chcem jest tak min 2 hodky pred bikovackou, ked idem do 50 km tak staci keksik ked idem viac urobim si chlieb so salamou alebo rozky so salamou no a ked pridem dom dam si lyzicku alebo dve duo choco natierky a potom sa riadne najem. Ziadne iontaky ani nic podobne na pitie si davam sirup.
Ja podobne ako ostatni, na kratsie vylety (cca.do 50km) daka Horalka alebo daco podobne, ovocie, na dlhsie uz aj oblozene rozky. Na pitie cista voda a po ceste Kofolka. Niekedy davam do vody hroznovy cukor a teraz som zacal kupovat hroznovy cukor v cukrikoch (vyraba to PEZ, take male sulky s cca 20-25 cukrikmi). Inak doma pred vyjazdom zjem vzdy to co je, nejak si nevyberam, tak isto aj po nom.
jeden vyjazd som myslel ze dam 30 km a som naspat doma a zastavil som sa az pri stovke ci tak nejak, ked sa uz stmievalo
takze vsetko bez jedla, ale vtedy som slapal len s vody a to bola sila, ani som nejako nepocitoval hlad...
Ja som bol s kamaratom v sobotu na 100km vyjazde a aj sme mali nabalene jedlo, len nam obom nejak nechutilo a za cely den som zjedol jeden rozok, 2 horalky a jabko. A vypili sme 3L Kofoly a asi 1L vody.
Vacsinou ked viem,ze budeme prasit do pedalov,tak sa rano fajne napapam-ham and eggs(alebo Slovesky hemendex ) a na cestu tak musli tycinku a jabko,ale ked pridem domou...ako to bolo-biely sex?
Pijem pocas vyjazdu zarobeny iontak z Camelu a potom po vyjazde dobre padne aj pivko
keby som mal jest teple jablka, radsej skocim zo skoly, fuuuj, to je taky humus, este vodu teplu znesiem, ked som moc smadny, ale jablko ne, to iste aj vo vareni: paprika, paradajka, uhorka, no koniec
pred výjazdom zjem čo príde. minule som sa neuvažene doplna nažral faširiek a mi bolo zo ačiatku riadne blivno. na cestu podľa dĺžky trasy. na niečo dlhšie pár rožkov a kupú voloviniek (horalky, perniky, musly, neaké malé čokoládky)
a v zastávkach prevažne pivo.neje veľmi dobré veľa kofoli
mila je klasika.. myslim ze nie je nic lepsie ako horalka a mila... vsak nakoniec sme to ako deti "zrali" stale vsak nebol velky vyber a dobre netreba menit.. inak vidim ze pivko si nik z nas neodpusti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taktiež si ale ráno nedam praženicu ale skôr nejaké musli s jogurtom a pod., a ked som už vonku tak to čo ponukne bufet, večer potom to čo mi manželka navarila.
Pijem hlavne vodu a záchrana je vždy v nejakej musli tyčinke alebo horalke.
Každý asi podľa toho ako to bicyklovanie berie, ja som za celodenné výlety 80-100 km takže nemám potrebu sa nahánať a " dopovať"
ale vecer po bike_ovacke by som zjedol asi vsetko
Taliani vravia: pizza, pasta, aqua
http://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie02-2.htm
Velo šéfkuchář vaří pro vytrvalce (zostavenie jedálnička pri vytrvalostnom športovaní) a v druhom čísle je článok pre silový trénink.
Potom niečo o tukoch a cukroch a pár tipov.
Podmienka, jedine cerstve.
takze vsetko bez jedla, ale vtedy som slapal len s vody a to bola sila, ani som nejako nepocitoval hlad...
Pijem pocas vyjazdu zarobeny iontak z Camelu a potom po vyjazde dobre padne aj pivko
ako balite tie jablka do camelu? nemate ich potom teple? ja by som teple a ohriate jablko nikdy nezjedol, ble
ako balite tie jablka do camelu? nemate ich potom teple? ja by som teple a ohriate jablko nikdy nezjedol, ble
ty nepapas teplucke jabllllllcka???
a v zastávkach prevažne pivo.neje veľmi dobré veľa kofoli
to jaa taky